plaku!

none

Primus registratum
plaku!

nje elit gazetaresh po benin nje sondazh per barsaleten me te bukur ne shqiperi edhe shkojne ne fshat per te pyetur katundaret per barsaletat e tyre me te preferuara, gjate rruges u kapin syte nje xhaje i cili po kulloste bagetine,

-xhaje a di ndonje barsalete? - pyesin gazetaret,

-patjeter- pergjigjet plakui moshuar,

-a na thua nje xhaje?

-t'them une- thot xhaja,

-na humbi njehere nje nuse e sapomartuar ne fshat, edhe ne u angazhuam si katund ta gjenim, kur e gjetem i hipem njehere lart edhe cuam m'shpi-

-o xhaje po eshte e piste nuk e publikojme dot, ke ndonje te paster? - reaguan gazetaret,

-ne vend- thot plaku -ja ta marim shtruar-,

-na humbi nje dele ne fshat, kerkuam sa kerkuam, e gjetem andej nga kodrat, ja pallosem mire e bukur njehere edhe e prume n'kasolle masandej-,

gazetaret e humben durimin edhe thon -xhaje e le pa duar tani, te thame njehere qe nuk mund ti shtypim barsaletat e pista- edhe behen gati te ikin ... kur xhaja u flet ...

-dale se kam nje ashtu si e doni ju-,

gazetaret e perqendruan edhe njehere vemendjen tek xhaja

-KAM HUMBUR NJEHERE UNE ...- .

fallen angel

Primus registratum
Re: plaku!

nipi:eek: gjysh.o gysh...ti ke qene kaq vite partizan,si nuk me ke treguar nje histori nga lufta...

mire te keqen gjyshi,ja degjo:
ishim nje here une,komisari dhe komandanti i batalionit,dhe ishim nisur per mision sekret.duke ecur na kapin gjermanet.per te mos na vrare menjehere na vene para nje prove.o te na e hypnin o te na vrisnin.te parin pyetn komisarin.ik ore tha ai,me mire vdes se te cvirgjerohem.pastaj komandantin.edhe ai po ashtu,u tregua trim dhe i vrane te dy gjermanet,njeri pas tjeterit.

o gjyshi o gjyshi...po ti si ja bere o gjysh...?

-ehuuuu,gjyshin e vrane te parin fare... /pf/images/graemlins/tongue.gif