Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume...

SHENJTOR-i

Primus registratum
Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume...

Thjesht sa per kuriozitet meqe s'kem me ndonje gje me interesante te diskutoj, desha te di se cfare vleresoni me shume tek nje njeri dhe perse...

1-Cilen pjese te trupit vleresojne meshkujt tek nje femer...

2-Cilen pjese te trupit vleresojne femrat tek nje mashkull...

SHENJTOR-i

Primus registratum
Re: Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume...

Syte, Goja, Floket, Barku, Vithet, Thithkat, etj...

Bajame

Primus registratum

Une si Hithke tek nje femer pelqej cickat, buzkat, bycen, dhe syckat,
kurse tek nje mashkull,
perseri une si Hithke pelqej syckat, bycen, buzkat dhe cickat...
:lol: :lol: :lol:
A merremi vesh o xhaxhi shenjtor i djallezuar?
Me pelqen kjo tema qe e ke hapur per shtate pale qejfe. Nejse me vone te diftoj edhe dicka tjeter qe me pelqen tek nje mashkull, ah jo po ta tregoj tani, mos te te le pezull mbi dyshime, mua si hithke me pelqejne meshkujt si ty: te cilet ose jane engjellore dhe sillen si djallezore, ose jane djallezore dhe sillen si engjellore, me terheq ekstremiteti juaj Zoti Shenjtor!!!! :thumbsup:

SHENJTOR-i

Primus registratum

mua me pelqen edhe hithka shume shume shume...
hithke a do kaushen e xhaxhit ti mi hithke dhe me jep mua akulolet e tua...

Bajame

Primus registratum

Akulolet o xhaxhi Shenjtor jane shrire e shkuan kot per dem ne mungese te kaushit te xhaxhit qe mund ti kishte mbledhur te pakten disa pika te shkrira, qe do te mjaftonin tju lengezonin gojen edhe mendjen jo vetem ty mor xhaxhi, por edhe komshiut, atij tek ballkoni,
Shenjtor, a ke provuar ndonjehere byrek me Hithka?
Hishka te regjura, te fshehura neper peta?
Per ti lepire gishtat shoko, une mendoj qe Hithka eshte me e mire per kete pune sesa spinaqi, thone qe spinaqi ka hekur, po Hithka cfare te kete valle? Ndoshta sulfur...
Jam Hithke perveluese, ndaj i kam shkrire edhe akulolet mor xhaxhi, po hajt mos e ki problem se nuk besoj te beje shume nxehte kete vere dhe nuk do te kemi nevoje per akulole, te pakten keshtu shpresojme...

SHENJTOR-i

Primus registratum

hithke,po meqe jemi relativisht te rinj ne kete virtualitet akulolesh, na trego cka per veten mi goce...
megjithese je ne forum shkodran,lokalitetin e ke tirone mi goce, por as si tironce sflet...
nejse kudo,sido dhe cfaredo,ate akulolen tende do ta kisha lepire...

Bajame

Primus registratum

Ne te dale te Tiranes shoko, buze nje kanali jetoj une Hithka me disa shoqe te tjera, shikojme makinat me targen e Shkodres dhe jua bejme me sycke se jane te amel pasagjeret si mjalti nga gjuha dhe pervelues sikurse edhe ne Hithkat nga natyra...

Pilivesa

Primus registratum

Une si femer vleresoj me shume trupin femeror, por edhe tek trupi i nje mashkulli me pelqen eleganca, kofshet e forta me muskuj te bukur qe kur te shtrengojne trupin ne krevat, o Zot, nuk ka ndjenje me te sigurt, me pelqejne gjithashtu tek nje mashkull shpatullat e gjera, beli i holle, bycka rrumbullake, dhe kraharori me pak qime, djema, nuk ka gje me seksi sesa nje kemishe e bardhe tek nje mashkull me gjoks pak leshtor (Kur i ka lene disa kopsa hapur), pak leshtor po them, jo te tepruar si orangotango, ama dhe pa qime fare s'ka lezet, se duket mashkulli si cunak.
Ne Fyttyra e nje mashkulli me pelqejne veshet e vegjel, syte e shkruara ose te gjelbra ose blu, buzet e plota dhe te buta, lekura e lemuar, pa mjeker, pa mustaqe dhe hunda si e Skenderbeut.
A ka ndonje nga ju qe i permbush keto kriterie, qe ta nxjerrim Mr. Albforumi. /pf/images/graemlins/wink.gif

the_white_panther

Forumium praecox

Naqe, ti pilivesa, ti i doke me yll ne ball naqe, kadal maj ti ka te qon mushka, lol, /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po sidocofte, mu simethan, me pelqejne femnat em sy kafe, ose te zeza, floket e gjata, boj kafe, ftyre, ftyra ska problem, vetem te jen e bardhe, trup elegant si jam vet psh /pf/images/graemlins/tongue.gif , gjoksin simethan pak si te perparum, meneren me e pase pak simethan et kapshme, ja kurrgja tjeter.

Ej se harrova, ma e ransishmja, me ken Shkodrane, mer jahu se te tjerat nuk i pranoj une. /pf/images/graemlins/wink.gif

beb

Primus registratum

ahhhhhhh qa na keni pyt itesh
t'jet mashkull si fillim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Kjo temë, s'ka lidhje me shkodren, por hapesi i temes paska qef me dite kerkesat e shkodranve me duket /pf/images/graemlins/wink.gif .

Tash un per vedi, nuk kerkoj shume, e du simpatik, me trup me muskuj, jo me lesh aspak (s'me pelqen /pf/images/graemlins/tongue.gif ), ta kete lekuren e lemume jo si lekure kepucesh, te jete mesatar me gjatesi, ta mbajn vedin ifije, keto iher si fillim, manej per tjerat me kontaktoni nqs doni me e dit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Ua tamam si une e dashke, vetem nje cike me te gjate ketej nga une. /pf/images/graemlins/wink.gif

beb

Primus registratum

Kjo temë, s'ka lidhje me shkodren, por hapesi i temes paska qef me dite kerkesat e shkodranve me duket
ka si s'ka me shkodren!
se ktu varet shtimi i popullsise /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oliver/Andi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Tash un per vedi, nuk kerkoj shume, e du simpatik, me trup me muskuj, jo me lesh aspak (s'me pelqen /pf/images/graemlins/tongue.gif ), ta kete lekuren e lemume jo si lekure kepucesh, te jete mesatar me gjatesi, ta mbajn vedin ifije, keto iher si fillim, manej per tjerat me kontaktoni nqs doni me e dit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Wow, sa modeste...., te kene te tana kerkesa si ti dhe u pa puna me duhet me shku per prift /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Tash un per vedi, nuk kerkoj shume, e du simpatik, me trup me muskuj, jo me lesh aspak (s'me pelqen /pf/images/graemlins/tongue.gif ), ta kete lekuren e lemume jo si lekure kepucesh, te jete mesatar me gjatesi, ta mbajn vedin ifije, keto iher si fillim, manej per tjerat me kontaktoni nqs doni me e dit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Wow, sa modeste...., te kene te tana kerkesa si ti dhe u pa puna me duhet me shku per prift /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dmth asnjenen prej ktyne si ke a? Mos ja nxjerr vedit namin... e keq /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

mixed-smiley-022.gif

mostro

Putraku

Vallai ato femrat qe kane te ndenjurat pet fare nga te ulurit me hekin petllen vedit..