Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

marina s.

Forumium maestatis
Re: Pjesa seksi i Robit qe do?!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mOsTwAnTeD</div><div class="ubbcode-body">Jo moj... o thengjill i fshehur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif</div></div>
me le rehat..ufo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Mlk, mosti per te fshehur e kishte llafen se per te mbuluar... me duket se s'ka ngel gjo pa dal sheshit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

abs

nuk e di...

MLK'je, gjall je /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

antip

Primus registratum

Gjall duket... po pyete per ndonje pjese n'vecanti qe t'jesh mrena temes... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

abs

nuk e di...

s'kthen pergj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
ju ka lodh gishti, sic duket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Lubo jep mendimin tat per at /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif pjesen me i llaf /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ere

Primus registratum

po ajo me e bukur tek nje mashkull kush mund te jet thua?

bard

Primus registratum
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

Ku ka pjese ma seksi se fondoschiena!!!

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body">MLK'je, gjall je /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

gjall, gjall po dimrit e kam si puna e ariut un /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
ja dhe nje muaj e e do e shifni masnej ketu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Do filloj opozita Af te me akuzoje per monopol te kjo tema /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Alanis

Primus registratum

hehehehehe tashi per tashi s'kam rrotull asnje pjese qe me duket seksi se s'kam rrotull nej rob qe du

M

memis

Guest
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif kur lexova qepare shkrimin e Glamdring gjeja e pare qe mendova ishte avatari yt Sweet...shume ndjelles dhe shkrimi i tij dhe avatari yt