Pishmanet

Ema

Goddes
Re: Pishmanet

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Je qe je a s'e bo nai prove /pf/images/graemlins/tongue.gif , po pa paralejmerim eeeeeeeeee :eek: :mad: [/qb]
Po i bim ihere...masnej shofim.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Hej Zot :eek: , boji ditet 124 oreshe t'pakten :eek: :mad: [/qb]
Mos,i bi me e taku ne 2036 /pf/images/graemlins/laugh.gif !

DriniS

Ecejak

Pishman qe s'e putha kur po kercenim ne disko studenti (te piramida) gjate kenges se East-17 Stay another day.
Pishman qe s'kam ngulur ne kujtese kengen qe po transmetohej kur u puthem per te paren here... (ndoshta ngaqe gjate asaj puthjeje u transmetuan disa kenge, boh... s'e mbaj mend)

alinos

Forumium maestatis

edhe nese ... perse?

qe te njohesh nje ndjenje te re, ndjenjen e pishmanit...

:kiss:

Blendi

Primus registratum

Po te mendoj per te gjitha gjerat per te cilat duhet te ndihem pishman me mebtet vetem te gjej nje arme dhe t'ia heq vetes.
Prandaj, Pishman JO.

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Ngadale, ngadale edhe zemra ze kallo. [/qb]
edhe pse me kallo, brenda eshte diçka e gjalle qe vazhdon te rrahi....... /pf/images/graemlins/wink.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Hmmmmm... te kesh pishmane do te thote ta kesh koken prapa e nje gje e tille te ndalon te ecesh i qete perpara.
Gjithshka qe ndodh e ka nje arsye e me pas nje rrjedhoje,ndaj mbetja pishman me duket e pavolitshme sidoqofte rezultati.

Une te pakten mundohem mos te behem... :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mono

Forumium praecox

Nuk kam qene kurre pishman per dicka qe kam bere apo qe nuk kam bere deri tani ...

Tani kam frike se do me ngelen gjera peng /pf/images/graemlins/frown.gif

Ema

Goddes

Keep trying!-S'kisha kohe te te flisja sot se me ka pushtuar pc-ne kolegu.

qeshem

Primus registratum

pishman...
se qava aq shume kur ishin bashke sa kur u ndame s kisha me lote ... /pf/images/graemlins/frown.gif

mostro

Putraku

QEkamush tema plot me Haxhi pishmaner qe s'bohen pishman iç /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

P.ajtim
I.roni
S.herim
H.arrese
M.all
A.nkesa
N.ervozizem

P.s Reflekse ndjenjash dhe se fundmi qetesi.....

Guest

PISHMAN ESH FJALE TURKE DHE VJEN NGA FJALA PISH OSE SI I THONE KNEJ NGA NE PISS /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
UNE NE JETE SKAM ASNJE PISHMAN I KAM PROVUAR TE GJITHA DHE KAM FITUAR GJITHMONE /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool: