PINKUN MOS TA HARROJME

alban bala

Primus registratum
PINKUN MOS TA HARROJME

Megjithese kundershtare mendime duke thene ne ekstreme bile jam aq tolerant sa tja uroj ditelindjen. te jesh kundeshtar ne mendime sdo te thote te jesh patjeter edhe armiq perkundrazi. kam shume shoke qe ne disa fronte mendojme totalisht ndryshe. kur vjen puan pastaj harrojme çdo gje dhe bejem sikur ska kundershtime mendimesh duek pasur nje mirekuptim per t'u admiruar.
pas kesaj hyrje te gjate po vazhdoj
SHUME URIME PER PINKUN(.... s'e di)
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
IYI KI DOGDUN...
NE GJUHET E TJERA PO JUA LE TE TJEREVE PAVARESİSHT SE JANE EDHE DİSA GJUHE TE TJERA QE E DI TE PAKTEN KETE URIM POR PO E LE ME KAQ.
PINKUT DHE ÇDO KUSH QE NESER OSE SOT DHE ME 11 E NE VAZHDIM KA DITELINDJE LE TE JETE ÇDO DITE PER JU 10 SHKURT. LE TE JETE PER JU 10 SHKURTI SI DITA ME E BUKUR DHE TE JETE 10 SHKURTI DITA QE JU TRISHTON ME PA KOSE FARE ME MIRE. LE TE JETE NE PERJETESI AQ SA MBUSHNI NESER PASI SHUMEKUSH TREMBET NGA KJO DATE DUKE JU KUJTUAR PLEQERINE "E LARGET" /pf/images/graemlins/cry.gifPRANDAJ JU PLEQ E PLAKA MU BEFSHI 10000000000000000000000000000000000000000............0 VJEÇA POR GJITHMONE ME FRESKINE DHE BUKURINE FIZIKE TE KETYRE DITEVE.
SE MOS NA HARRONI ME NA THIRR NE /pf/images/graemlins/rockband.gif SE GATI I KAM BILETAT E AVIONIT MJAFTONI VEÇ TE ME FTONI /pf/images/graemlins/laugh.gif SE PO S'ME FTUAT PASTAJ KENI /pf/images/graemlins/smash.gif

abs

nuk e di...
Pink Gezuar

Ktij i them carcaf /pf/images/graemlins/grin.gif

Edhe njeqind Pink /pf/images/graemlins/smile.gif

alban bala

Primus registratum
Re: Pink Gezuar

me bere te qesh se me te vertete perdori kete fjale per shkrimet e mia. po te lutem me kuptoni se keshtu jam mesuar une. eshte nje e mete e imja

Princesha

Primus registratum

uuuuh m'paska ditlindjen gruja e un sdi gja /pf/images/graemlins/laugh.gif

100 vjece pink lumturi te perjetshme te uroj /pf/images/graemlins/kiss.gif

Daniel H

Primus registratum

Hajde dhe 100 vite te tjera!
Erdha me shpresen se do e hapja une temen, po keta s'dine as rradhe as moshe /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

br9.gif

br6.gif

Ruri

Primus registratum

/pf/images/graemlins/eek.gifUaaaaa ca zhgenjimi nuk e paska hap EBM temen..

Ylliiiiiiiiiiii te me behesh 100 vjece .Fat lumturi dhe sa me shume sex te shfrenuar /pf/images/graemlins/lol.gif
Te puth fort /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Po te bej une masazh meqe e ke ti ditelindjen si thua??

pinkparadise

Forumium maestatis

*Onur, my best enemy, /pf/images/graemlins/laugh.gif flm per temen /pf/images/graemlins/kiss.gif

*abstract /pf/images/graemlins/kiss.gif

*una??? kunata e tonçes ??? /pf/images/graemlins/confused.gif flm per urimin /pf/images/graemlins/kiss.gif ...

*o gruje po ti si ske turp aman /pf/images/graemlins/kiss.gif , vjen edhe thu ne publik qe sdije ditlindjen time......ste lej gjo sonte /pf/images/graemlins/lol.gif

*ebm, e shef ti, ste lan ty ta hapje, apo ske edhe qef ti te jesh nje çik i pari i fshatit, flm per urimin zemer /pf/images/graemlins/kiss.gif

*Ble2 shm flm, nga egersira /pf/images/graemlins/laugh.gif

*we dont play, shm flm per urimin te puç /pf/images/graemlins/kiss.gif

* Ruro, ruro, ruro, do me besh masazh o dreqo, hej, po mqse kam ditlindjen, e du me ore te tera, se mos me thush pas 10 min qe tu lodhen duart /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ruri

Primus registratum

Pink do te bej me ore te tera do lyhem dhe vete me vaj qe te me rreshqasin me mire duart e mos te lodhem poooor ne 15 rradha ime do me besh ti mua dhuraten

pinkparadise

Forumium maestatis

Tedo dhe geshtenjeza /pf/images/graemlins/kiss.gif shm flm per urimet, shum te sjellshem /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ruro, çke ti, ske me e e harru kurre masazhin qe do te te bej un /pf/images/graemlins/laugh.gif

irene

Primus registratum

hej pink... /pf/images/graemlins/smile.gif

dhe 100 !!! marrsh vetem nga gjerat e bukura qe ke perreth ... dhe pafsh deshirat e mira te zemres te realizuara ... /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

*iren flm zemer /pf/images/graemlins/kiss.gif
* Muhahaha...lena te martohena njehere per vete..pastaj djemte aman, se po plakem edhe hala skom gjet burr /pf/images/graemlins/laugh.gif
flm per urimin /pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

edhe ti ujorse miiiii?

E keni vu re qe te gjithe ujorsit jane "alla alla" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Edhe 100 pinku i logel e u befsh e madhe e me ment ne koke /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ruri

Primus registratum

kush i shan ujorsit ka pune me mu
po ne jemi sherbet per bakllava mi
te mencura po
lozonjare po
i bejme te tere per vete po
Doni me????

alinos

Forumium maestatis