Ping Pong

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Ping Pong

:kiss: :kiss: Hoti lene temen hap zemer :kiss: :kiss:

Befshit qef, por mos u djeresisni shume tuj lujt ping e pong /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

edhe sa here do me therrasesh Hoti se me cmende /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: , jam HELENA moj ajo e Trojes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Antoline shpejtesi veprimi padashje /pf/images/graemlins/wink.gif

Antionline

Primus registratum

HELEN OF TROY dude merri me me ngadale punet se behen me mir se dhe nick tim ma the Antonline /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] edhe sa here do me therrasesh Hoti se me cmende /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: , jam HELENA moj ajo e Trojes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Antoline shpejtesi veprimi padashje /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Te keqen e moderatoreve ke Chit-chati sa e kan menjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me fal :angel: Gatarrova nick /pf/images/graemlins/frown.gif Ho se bojme kolege ene Hotin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bohmi tris.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Antionline:
[qb] HELEN OF TROY dude merri me me ngadale punet se behen me mir se dhe nick tim ma the Antonline /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
e kemi parasyesh vete ate gje e dashur mesa mundemi por mgj une e mbylla temen pa e lexuar dhe pa e pare, tani qe e shoh akoma nuk e gjej kuptimin e kesaj teme ketu dhe se si duskutimimbi te mund te sjelli chat-chat :confused:
I mean ka shume tema per chit qe mund te hapen.
Nejse te shikojme se sa do frekuentohet dhe si do shkoje mbarevajtja e saj /pf/images/graemlins/smile.gif

sweet eda

Primus registratum

meqe qeka hapur tema per ping-pong do ju them nje gje qe me ndodhi para ca kohesh, dilja nga puna, dhe nje burre qe punonte me mua donte te me prezantonte nje kusheririn e tij, you guys know the scoop of that...nejse une s'para e kisha shume qejf dhe mbas shume kundershtimesh une dal me ket cunin , dhe doja sa me shume te evitoja bisedat e teperta, kur pas shume bisedash erdhi koha per te me pyetur se cfare beja une ne kohen e lire, dhe une per t'a bere sa me boring per te i thashe: une luaj ping-pong...me mendjen qe do shtremberonte turinjte, kur papritur iu cel fytyra dhe tha: wow une e pelqej shume ping-pongun, une me mendjen time:"oh my god" impossible to get rid of him!!!
kam qeshur me veten time kur kujtoja ate moment, dite mbrapa kesaj ngjarjeje.

Antionline

Primus registratum

hey njerez po vizitojeni dhe ate link sepse per ate behet pjese ne teme. Te paktem te marrim vesh se dikush e vizitoje, dhe komentojeni

Antionline

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qbe kemi parasyesh vete ate gje e dashur mesa mundemi por mgj une e mbylla temen pa e lexuar dhe pa e pare, tani qe e shoh akoma nuk e gjej kuptimin e kesaj teme ketu dhe se si duskutimimbi te mund te sjelli chat-chat :confused:
I mean ka shume tema per chit qe mund te hapen.
Nejse te shikojme se sa do frekuentohet dhe si do shkoje mbarevajtja e saj /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ok meqe shqiptaret ketu ne AF jane te lodhur me gjerat qe te bejne per te qeshur, ose duke mos ditur se duke klikuar ne link mund te shikosh per ate cfare behet fjale, :confused: dhe duke mos pas asnje interes mendoj ta mbyllesh ose ta fshish nga lista my thread perpara se te kthehet ne dallavere jasht teme.

Guest

O KU PASKE QEN U KNAQA TUJ LUJT PING PONG /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

vetem i gjo smora vesh un,e sma shpjegoi njeri :confused:
cili esht qellimi i temes edhe ku e ka humorin ai linku?! :confused:

SkinArt

Primus registratum

Alb lale ku e ke gjet ate amon se me shkrive sa kam qesh na gjej ne ca te tjera si kjo se qeka njish fare po e ruaj swf un ta mor ta coj ke Lap' /pf/images/graemlins/smile.gif

Hotie po klikoje link moj dhe shiko ke me u shkri duke qesh luhet nje ping pong 3Dimensional me efektet te bera nga njerez po aty ne fushe. *rekomandohet* linje 100Mbps sepse eshte FLASH!

hot

Hotgirl

e pashe linkun nja 2-3 here..tashti o sjeni juve ne rregull ose kam lajthit una :shrug:
smu duk per t'qesh vallahi!!
nejse ju e dini..bye bye

SkinArt

Primus registratum

Hottie, te gjithe besoj jemi ne rregull perderisa shkruajme normal. /pf/images/graemlins/smile.gif

Po te informoj dicka me shume qe ta kuptosh me mire, nqs e shikon me vemendje do te shofesh se cdo levizje aty nuk eshte reale por e stimuluar psh; topin e mban dikush me shtize dhe ben levizjet sikur dikush po luan. Njerzit nuk rrine me kembe ne toke por qe mbahen nga dy veta dhe keto dy veta i levizin njerzit qe luajne ne forume 3dimensionale kuptohet se njeriu nuk mund te levizin vete 3D.
Tavolinen gjithashtu e mbajne disa vete nga poshte qe bejne levizjen e saje dhe ne perfundim topi fallco nuk due te bie ne toke gje per te cilen ato qe po luajn bejn te pa munduren te mos bjeri, por kur bie ne toke ato cmenden nga inati

Shikoje dhe nje here me vemendje dhe me kujdes se kete her besoj do ta kuptosh se si kjo gje kaq fallco duket reale sikur 2 veta po luajne por ato ne fakt eshte stimulim sepse /pf/images/graemlins/smile.gif cdo gje nuk eshte reale.

hot

Hotgirl

ok ok..ate linkun e pashe disa here,edhe skishte nevoje per shpjegim,se aq gje e kuptova edhe vet..
duavetem te di..cili eshte qellimi i temes edhe ku e ka humorin tema?!
mah..shpresoj ta kuptoni se ku e kam fjalen..,
nejse un sjam e interesuar per kete teme..uroj qe ty te te popullohet tema sa me shum..
shnet e pare