Pershtypjet tuaja per 2014..

Almaa'95

Papirus rex
Si ishte per ju viti qe po lem pas? Gezimet, brengat, arritjet...Nese do kthenit kohen cfare do kishit ndryshuar?!

P.s Cfare prisni ne 2015? Deshira juaj me e madhe per kete vit te ri eshte....

Almaa'95

Papirus rex
Po filloj vete e para :p

Per mua 2014 ka qene viti i mesimeve te medha, duke u rritur kuptoke se jo gjithmone ti duhet te kesh te drejte, e jo gjithmone ata qe te buzeqeshin duan te te shohin dhe ty po ashtu....
Fatkeqsisht 2014 qé vit i humbjeve te medha gjithashtu. Dy miqte e mi nga gjimnazi ne nje diference kohe shume te shkurter, humben jeten. Me lutje e besim e di qe shpirti tyre po shendrin ne nje vend me te mire tani..
Po ta mendosh, nga ana tjeter ky vit u tregua shume bujar me mua e familjen time duke na sjelle prane nje engjell te vockel i cili na ndryshoj jeten e na lumturoj pafund te gjitheve...
Nese do beja ndonje krahasim, 2014 do ishte padyshim"Viti - Tranpoline"!

Tani nje vite i ri po vjen, e bashke me te po vinje shume mundesi te reja, njerez te rinj, zhgenjime, buzeqeshje,lot...
....une jam gatii :D

scadarsko

Locus omnem
2014_ta per mua ishte vit teper i perzier,ne pune ne lidhje dashurie,ne abuzime shpenzime shkurt Shendeti ishte me rendesi pa problem,kete kam me interes,tjerat te gjitha shkojn e vijne.....