Pershendetje!

ildi

Primus registratum
Re: Pershendetje!

Fillimisht postuar nga GUARDIAN ANGEL:
[qb]PERSHENDETJE TE GJITE JU TE FORUMIT DHE TE GJITHE SHQIPTAREVE KUDO QE JANE ANEMBARE BOTES KUDO QE JANE. GEZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI 2003.

CFARE KENI PLAN TE BENI PER FESTA .UNE PER VETE KAM DITELINDJEN ME 25-12 DHE PARTY HERE I COME .
:rock:
EDHE NJE HERE GEZUAR DHE PERSHUME VITE. :thumbsup:[/qb]
Ne rradhe te pare u befsh njeqqind vjece,dhe ne rradhe te dyte gezuar festat
Une per festa kisha menduar te shkoja ne shqiperi dhe ti kaloja me familjen time por me pa mundesi per te ardhur,do ti kaloj ketu ne Londer me shoket dhe shoqet e mija. dhe me kete rast ju uroj gjithashtu te gjithe shqipetareve gezuar FESTAT. :rock: :rock: :rock: :rock:

ildi

Primus registratum

O toni po mbarove me dite se sa vjece eshte mo burri i dheut.harrove se ketu je ne forum e jo ne hetuesi. :confused: :confused: :confused:

bebi

Primus registratum

mirmrama shkoder te pershendes...
kam kater vjet qe nuk te shof, te imagjinoj shpesh si do te jesh ba qysh ne momentin qe te kam lane pas kthimit tem te ti.
besoj se ne ket moment ke vesh fustanin e dimnit te ftofte, edhe je ala ne ate atmosferen e festave, ku njerzit takohen edhe i bajne urimet njeni tjetrit...
m'ka marr malli per shetitjet e mija neper rruget e tuja, per farat e pjekuna, edhe mramjet "ilegale" /pf/images/graemlins/laugh.gif
me ka marr malli me ba dush te ftoft prej hallit, kur s'kishim drita, gjithashtu per hamburgers afer bar classic /pf/images/graemlins/tongue.gif
me ka marr malli per aulonen qe ishte gjithmon plot ne orarin mas msimit, edhe per palmen ne masditet e fresketa...
per oazin ku u bashin thashethemet mbi kalimtaret, e per shume vende te frekuentume.
s'po zgjatem ma shkoder, vec njata kpucet qe i kam pas me qef, qe mu prishen tu i la perdit prej llacit s'ti baj hallall /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

smilies-1113.png

Nje urim te ngohte per tan ata zemra n'dashni, per ato qe se kan gjet ala, i uroj qe Cupido te kalojn sa ma shpejt andej me shigjete ne dore!
nga BLUE, pershendetje te gjitheve! That's Amore!
-------------------------
all you need is Love,
Love is all you need.
Beatles

bebi

Primus registratum

clicksmilies8482.png

clicksmilies8484.png

----------------------------
Love is a fruit season at all times
and by the reach of every hand...
by ~Mother Theresa~

abs

nuk e di...

herz6.gif

GEZUAR VALENTINON RRAPATUSHAT E SHKODRES
-----------------------------
herz6.gif
herz6.gif
herz6.gif

clicksmilies8484.png

herz6.gif
herz6.gif
herz6.gif

-----------------
kiss kiss

u74

Primus registratum

BLU - mos e ke fjalen per mu moj.., ma shiko
avatarin i pashem dhe i qeshun ca don ma teper....

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga u74:
[qb] BLU - mos e ke fjalen per mu moj.., ma shiko
avatarin i pashem dhe i qeshun ca don ma teper.... [/qb]
:eek: nope!

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga u74:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
] :eek: nope! [/qb]
Po pse flet keshtu me xhaxhi thiun, moj /pf/images/graemlins/tongue.gif nele [/QB]
ajo nele ca don me than?

ps: mos me dal nga tema, un pershndes ragipin, xhevahiren, havane me fmit e saj romanon dhe izauren. ne urim bashkohet tefa dhe dila, se bashku me femijet e tyne konferencen dhe ploretariatin. ... vazhdon /pf/images/graemlins/tongue.gif

u74

Primus registratum

Kur t'me diftosh ti se ca don me thane <nope>
kam me t'diftu edhe un se ca don me than <nele>

p.s per mos me dale prej teme un pershnes Saramontiera Hil Preng Zadrimen dhe Esmeraldo Cuf Caf Sadrine.

u74

Primus registratum

nele=lene (lere ose harroje)

meqe kalova ketu pari pershendes Cin Kin Linin,
dhe Ali Senjehnin me tane kojshite e tyne sigurisht !

Gentian Memaj

Forumium praecox

Hala s'po marr vesht ku kam hi do flasin anglisht do tjere italisht e do t'jere edhe kinezshe vetem shkodranisht shof shum pak. Un po iki se m'duket paskam hi gabim me m'fale se s'deshta me hi te Pallati i Xhamit ne NY.
Gjej rastin me pershndet Gencin per punen e jashtezakonshme qe po ban.

dorado brushtulli

Primus registratum

edhe une ju pershnes ju te tanve,antare te forumit tone me kangen:"shiki shiki java" .pershnès me kyt rast edhe sternipin tem,xhoakin hardhine(???),(per shoket KIN)edhe pse s'ka le ala'(e s'di a ta po lèn kurr).do t'ju kishte pershnet edhe stergjyshi jem,po ka dèk nja 50 vjet para se melè un,se po ta kishte dìt,se kishte lane pa ju çu nji t'pershnètun me kangen,"prishe mercedesin(mor t'thashin kraht)" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif puuuu,m'duket vedja si te tv1-shi :eek:

enti

Primus registratum

o shkodran mos ikni se jam edhe un ktu e ma ne fund mundem me ju pershendet,shkodra jon heroike jam nga shkodra djema po gzohem shum qe mundem me ju pershendet ju dhe familjet tuaja