PERSHENDETJE

Vita

Primus registratum
PERSHENDETJE

Jam e re ne albforum dhe quhem Vita. doja qe te krijoja nje shoqeri te re me te gjith ju. Shpresoj qe tia kalojme mire bashke. BYE :rockband:

Djep

Forumium maestatis
Re: PERSHENDETJE

Vita po te pershnes une i pari meqe qe kemi nje moshe. Ajde mireseardhe!
Po si ven shume te cuditeshm per me bo shoqni paske zgjedh duke qene se jeton ne Tirone.
Ah te ish une ne Durres ose Tirone, i bosha tumin forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif te pakten per nja nje muj.

popkin

Forumium praecox

hi vita
beni 24 beqare ndollem ne uk
ku tja nisi
seshpejti ne shqiperi kerkoje te njofe shok apo shoqe para se te ni

pa kuptim e di

pinkparadise

Forumium maestatis

avash churchill se plase duke pershendet e duke puth e duke perqafu veten /pf/images/graemlins/lol.gif

jakline pershendetje kiss u e dashur

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Vita po te pershnes une i pari meqe qe kemi nje moshe. Ajde mireseardhe!
Po si ven shume te cuditeshm per me bo shoqni paske zgjedh duke qene se jeton ne Tirone.
Ah te ish une ne Durres ose Tirone, i bosha tumin forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif te pakten per nja nje muj.

[/ QUOTE ]

Un jom ne n TIrone ne ME Dit n Dr do i bosh Tumin ????????????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif Pershendetje Une jam Elvisi nga Tirana
Fansat me njfin me nick BAB_LYMI
sa me keni lodh me u rregjstru sa mo
shpejt kisha more vize ne ambasade
Amerikone.

Hajde bofshi qef ne un eme ju /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

olololol

Primus registratum

Po ti mer ti 40% une 60 % ti po ma ke nevojen jo per gje
looooooooooooooooooool ja me bismilah i her per hajer jarebi