Pershendetje

GregoOOrY

Forumium praecox
Mire se erdha dhe mire se ju gjeta !
Doja te beja nje kerkese per rikthim aOP
Kam qene pjese e stafit te albnetwork per gati 2 vjet me nick name KorCar ose Djalka-Me-Lepitka
Kam len access me deshire per arsye personale duke lene chatin tani kam vendosur ti rikthehem prap kam dy jave qe e frekuentoj regullisht me nickname GreG
I lutem stafit sOP te me jape nje pergjigje sa me pare
jam i gatshem te shtohem ne listen e aOP sa me pare
FALEMINDERIT PER VEMENDJEN
Pres pergjjigje :)

Soleil

Valoris scriptorum
stafi sop do shqyrtoj kerkesen tende dhe do te te ktheje nje pergjigje.deri atehere chat te kendshem.

GregoOOrY

Forumium praecox
Flm , doja tju thoja dhe qe un mund te hyj vetem naten ne chat oren 11 te darkes deri ne 7 ne mengjes me oren e shqiperise

Soleil

Valoris scriptorum
Flm dhe ty qe more mundimin te germezoje per aop kur ke mbi 3 here ne akick :
NickServ-: List of nicknames in the group of GreG:
-NickServ-: GreG (expires in Nov 14 15:07:35 2014 EST)
KorCar (expires in Nov 14 15:14:27 2014 EST)
KorCari (expires in Nov 12 22:10:57 2014 EST)

kur te te fshihet njolla e akick mund te besh serisht kerkese.deri atehere urojme mos jesh me problematik.

GregoOOrY

Forumium praecox
i dashur soleil pa te ofenduar dhe pa u keqkuptuar , te lutem shume kontrollo mire sepse un nk kam asnje akick dhe kte mund ta vertetosh shum mire duke pyetur ircop
jam shum i sigurt qe eshte nje keqkuptim shume i madh |
ata qe me njohin do te ta vertetojne qe jam tjjt person

GregoOOrY

Forumium praecox
dhe duke qene aop per nje kohe te gjate ne albnetwork me vjen keq per nje vendim te tille te nxituar qe merr nje pjestar i stafit sOP
shpresoj se adminat dhe founderi KADAFI

Scientist

Tech Science
Pershendetje i Nderuar!

Shpresoj te jesh mire e te kesh zgjidhur problemet personale, un te mbaj mend e mire madje nqs je ai.
Per momentin do mund te them vetem qe Time registered: Sep 12 19:05:37 2014 EDT.

Nuk besoj qe ka nevoje per shtime te tjera, gjithesesi un sjam i vetmi sop dhe pas nje konsultimi dhe me Founder do te mund te jepet nje pergjigje.

Te uroj shendet.

GregoOOrY

Forumium praecox
Sciencist , nk e di me car nick perdor ne chat gjithsesi ska rendesi , ju mbush mendja stafit sop qe sjam i njejti qe mori akick ?
un e kam shpejguar qe kam dorezuar access me te drejte kthimi kam then qe do kthehem perseri ne chat
besoj se ska te beje shume koha e regjistrimit , gjithsesi e vetmja gje qe ju kerkoj eshte te me ktheni nje pergjigje sa me pare se vertet eshte bere nje ngatrese ktu dhe as neve nk sqarohemi po dhe ju nk po mereni vesh me njeri tjetrin
shpresoj ti zgjidhni sa me pare dhe te marrin dhe ne sherbimin e kerkuar

GregoOOrY

Forumium praecox
Scientist mora vesh kush je se me kte nick nk po te njihja .. qe ta kuptosh qe jam un kujto WAR SCRIPT
dhe qe me ke rregulluar njer pc :p

Scientist

Tech Science
Pershendetje!

Se pari ju uroj Shendet e shpresoj qe te na nderoni me pjesmarrjen tuaj ne jeten tone virtuale, me vjen mire qe je rikthyer serish!
Do doja tju komunikoja qe kerkesa juaj per tu rikthyer ne Staff eshte refuzuar.

Ju uroj gjithe te mirat!