Pershendetje!

KoDoShi

Primus registratum
Re: Pershendetje!

Hudhu goce /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dashke qyl ti ee , ku ke pa ti kshu?? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

anabanana

Primus registratum

Papapa c'eshte bere njerezia, te gjithe pas interesit. Epo c'te te hedh une virtualisht qe te me ndihmosh ti? /pf/images/graemlins/frown.gif
Wait a minute: Don't answer that! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ameba

Forumium maestatis

Mireseerdhe Ana...
Sa me te keput ndonje nga keto "mashturset" ketu ndonje kumbull se ca duhet me hudh e ca nuk duhet shiko mos ke aktivizuar gabimisht ndonje opsion ne AF se e ka nje opsion te tille ne faqen kryesore....
As long as you stay here try to enjoy this.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Pershendetje per Anen vijne dhe nga cunat e Leskovikut, qe kane zgjedhur per pershendetje kengen "Kur me dilje ne penxhere"....
Njekohesisht me kete kenge Nazmi Bollahu nga Kavaja pershendet Afrim Karrocen nga Belgjika dhe i uron ti rroje goca dhe hajt me i cun...

Per Anabananen dhe Afrim Karrocen kenga "Kur me dilje ne penxhere" nga grupi i Tepelenes.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

anabanana

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pershendetje per Anen vijne dhe nga cunat e Leskovikut, qe kane zgjedhur per pershendetje kengen "Kur me dilje ne penxhere"....
Njekohesisht me kete kenge Nazmi Bollahu nga Kavaja pershendet Afrim Karrocen nga Belgjika dhe i uron ti rroje goca dhe hajt me i cun...

Per Anabananen dhe Afrim Karrocen kenga "Kur me dilje ne penxhere" nga grupi i Tepelenes.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

hahahah ... e vetmja kenge qe kam degjuar nga ajo ane eshte "Leskovik o gure i thate" LOL. Shume FLM dhe ne dasmen tende. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Oh Kondra,
shume FLM per mikpritjen. Scorpionso, you too.
Tani per tani ne STL, do leviz ne NYC per dy jave, nga Tirana, sa po ndryshoj edhe pune. Dhe honestly, here e pare ne kete forum. /pf/images/graemlins/smile.gif Forume te tjera po, po jo ketu.

[/ QUOTE ]

Sa sensuale ajo parathirrja OH /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

varet me ça toni ta ka thene kondra, mos i bej filma vetes edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Pershendetje Diana! Mireserdhe! /pf/images/graemlins/wave.gif

ezopi

Primus registratum

me falni per vonesen:) pershendes te gjith ata qe nuk me njohin...dhe qe normalisht qe nuk me duan....por mos harroni,nje i panjohur mund te jete thjeshte nje mik,qe nuk e ke njohur akoma /pf/images/graemlins/smile.gif
pershendetje...............................................

olololol

Primus registratum

Wellcome ANA /pf/images/graemlins/smile.gif
Ke njerez te kendshem ne kete forum nje nga keto jam dhe une /pf/images/graemlins/smile.gif loL
Per nje gje te kam Inat se ke vene avatar si i imi /pf/images/graemlins/frown.gif:( do na ngaterrojne.

Bofsh qef /pf/images/graemlins/smile.gif