PERSHENDETJE PRESIDENT MOISIU

nik nika

Primus registratum
PERSHENDETJE PRESIDENT MOISIU

Te behet zemra mal kur sheh presidentin shqiptar te mbaje qendrim e te mos i shkoje mbas tekave dhe veprimeve antishqiptare te presidentit grek.
Ceshtja came duhet te zgjidhet dhe shteti grek duhet te kerkoje falje per krimet e kryera.
Ashtu sic minoriteti grek ka te drejtat e veta ne Shqiperi as me shume e as me pak duhet te kene te drejtat e tyre camet ne Cameri.

EDHE NJE HERE PERSHENDES PRESIDENTIN ALFRED MOISIU SI NJE BURRE SHTETI QE I BEN SHQIPTARET TE NDIHEN KRENARE

moisiu

Primus registratum
Re: PERSHENDETJE PRESIDENT MOISIU

2681.jpg

feleminderit, dhe une te pershendes ty dhe gjithe popullin shqiptar duke te uruar njekohesisht gezuar vitin e ri 2006.

DFV

Primus registratum

Edhe une me kete postim dua te pershendes presidentin Mojsiu ,i cili me qendrimin e tij ka treguar se eshte presidenti i te gjithe shqiptarve dhe personi qe sintetizon unitetin e popullit.
Uroj qe edhe kete vit ashtu si vitet e shkuara te vazhdoj te punoj si BURRE shteti ne zbatimin me devotshmeri te kushtetutes dhe ligjeve te shtetit Shqiptar.

Al-Punk

Still here

Tani me shume se kurre eshte casti qe Shqiperia dhe Presidenti i saj te ngreje zerin per ceshtjen e Kosoves.

Gjithmone kemi pasur frike te shprehemi qe Kosova duhet te jete e lire dhe llogjikisht e bashkuar me Shqiperine. Bestytni politike na kane mbushur mendjen qe kurre nuk duhet te deklarojme qe Kosova dhe Shqiperia duhet te bashkohen megjithese jemi i njejti komb. Ndoshta ka ardhur casti qe dikush te thote te verteten ashtu sic duhet, por dhe me diplomaci.

Nje citim i drejte dhe diplomatik do ishte i tille:
"Lenia e Kosoves jashte kufinjve te Shqiperise ka qene nje krim qe vazhdimisht historia dhe politika nderkombetare i ka bere popullit Shqiptar. Ka ardhur koha qe Kosova dhe Shqiperia te kerkojne drejtesi, te kerkojne bashkimin e tyre nen nje emer, nje flamur. Ne fund te fundit jemi i njejti komb dhe kete nuk e mohon dot asnje politike!"

I dashur president, do doja t'i degjoja keto fjale nga ti nje dite!

Blendi

Primus registratum

Jam dakord me Mandin per sa më lartë. Populli ynë ka sakrifikuar boll e ka bërë boll kompromisa deri më tash e si pak të tjerë është detyruar të jetojë i ndarë në mes aq sa vëllai harroi vëllain matanë kufirit më absurd. Nuk duhet të ketë Pavarsi me kushte, por kusht i vetëm të jetë Pavarsia dhe të mos guxojë kush të shprehet se nuk do të ketë Bashkim, se ka ardh koha për Bashkim e në mendjen time alternativat e tjera i kam shumëzuar me zero.