PERSHENDETJE NGA DURRSAKJA

irisa

Primus registratum
Re: PERSHENDETJE NGA DURRSAKJA

:wave: HOT GIRL:ndoshta jemi komshije por se di se kush je.Une e kam emrin Krisa
Capoi:pse te shkoi mendja per keq ty,per cfare parulle e kishe fjalen?

alternativi

Primus registratum

Mire qe jemi nga durrsi po jemi dhe nga lagjia 1,bahhh ca kicidence.Irisa ty te njoh me duket,e ke shtepine te hotel Pameba?

irisa

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Alternativ:Ke shume te drejte aty e kam shpine.po ti kush je?Dhe nga me njeh?

Misha Maisky

Primus registratum

po vritsha menjen ku i bjen lagja 1, tani e mora vesh, po si je moj xhane, nga shpia mire? te dashurin ka e ke?

alternativi

Primus registratum

E po mos te njof as gocat e lagjes ku kam lind e jam rrit,i bie me ja bo vetes :smash: .Gjithe te mirat

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga irisa:
[qb] :wave: HOT GIRL:ndoshta jemi komshije por se di se kush je.Une e kam emrin Krisa
Capoi:pse te shkoi mendja per keq ty,per cfare parulle e kishe fjalen? [/qb]
dale t'ftillohem ne i iher ka i bi lagjia 1,se mos ngatarrohem /pf/images/graemlins/laugh.gif
una gjushen e kom na durrsi ne ver per ver aty kam pas ardh..pranej them mos ina njoft kshu si kot tuj bo xhiro ka vollga e ka bulevardi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

hmm..tashti qe pyta se ku i bite lagjia 1,spaskam qon gabim
i ke parasysh ato pallatet ke vollga,
5-katshi 5-katshi 6-katshi e kshu me rradh..
e mo,una e kam pas shpin (e gjushes) ke 5-katshi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
po afer paskena qon :wave:

irisa

Primus registratum

Hot girl me thene te drejten s'kam pasur shoqe nga pallatet e reja qe i themi ne.Aty kam pasur njohur nje cun me emrin Eldi,i kishte pak syte si te shtrember.Nuk e di nese e njihje

Ciao

edi72

Primus registratum

Irisa pershendetje.
Kam njohur nje goce ne Durres me emrin si tuajin,qe rrinte tek lagjia 1 dhe qe kishte mbaruar tek Gjergji dhe qe jeton ne Greqi.Mos e njeh?Po e njohte beji te fala dhe me thuaj dicka per te.
Faleminderit

irisa

Primus registratum

PERSHENDETJE EDI72
TE LAGJIJA 1 MUND TE JENE SHUME GOCA ME EMRIN TIM DHE TE KENE MBARUAR TE GJERGJI.MBIEMRIN SI E KA DHE CA MOSHE KA?
CIAO