Pershendetje me nje foto!

zog

Primus registratum
Re: Pershendetje me nje foto!

Fillimisht postuar nga zog:
0ced1ba23e4e68ad6abd0ec58bd03ba4.jpg
me anen e kesaj fotos pershendes gjithe femrat simpatike te forumit tone, suksese ne dashuri.

abs

nuk e di...

ksaj qenka tuj i dhimbt dhami mor zog... :devil:

megjithse e mire qenka shejtanja...

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dolores:
Rushke une po pres ti kthesh nga para mi ti qe te vendos /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
i ndajme yll 2 e 1/2 ti e 2 e 1/2 une :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Pershendes te gjithe njerezit e mire dhe te varfer qe vuajne ne kete bote , zoti i ndihmofte o zot jepi sa me shume dashuri dhe lumturoja shpirtin ...

_1536859_african_immunisation300.jpg

snowflowers2.jpg

gezim lame

Primus registratum

Ik mer krric e rrasja gjumit se s'ka ngel bota ne doren tate pe ta shpetu.. per fat te mire....
Qeke bo edhe fetar .... :rolleyes:

gezim lame

Primus registratum

Kapedano kam bo i "gafe" te vogel te ajo qe kam vone siper. Kam thene kerric ne vend qe ta veja "dosa". Por ti mer cun i mire s'ke si i kap ca gjona se je edhe i "ri" te forumi. Pranaj lene mos e nga ate pune.. :wink: Po te duash edhe ty te gjejme nje "dashnore virtuale" si puna e gjeneralit... /pf/images/graemlins/tongue.gif Ahhh ti mbase i ke qejf "krietarka"...... /pf/images/graemlins/tongue.gif Kujdes se jane te rrezikshme ato...... mos te tredhin mire... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Gjithanej sherr po shof sot, kshu eshte kur s`ka moderatore verdalle per dite djele...
:smash:

gezim lame

Primus registratum

Penele nuk zihem me Kapedanin se e kam "mikun" tim ne AF... /pf/images/graemlins/wink.gif Mos ki merak... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Mik eee hajde na u krijua dhe nje cift /pf/images/graemlins/wink.gif

gezim lame

Primus registratum

Edhe "gjeneralin" prej verteti e kam mik e kalu miku... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kur te shkoj ne tirane kom per t'ja dhon veshet ne dore.. edhe nje kafe me sebep... /pf/images/graemlins/wink.gif

I kom bo edhe "nder" pisit... po s;e mban mend /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

kur do ma beni mua nje!!!!! :cry: :cry: :cry: e dua te bukur!!!!!e dua per mua!!!!!

Guest

Per Angel devil
/pf/images/graemlins/smile.gif
belarus2.jpg