pershendes

SEXY_FIERAKE

Primus registratum
pershendes

un pershendes ca njerez qe i kam xhan....si psh veten time ne vend te par////pastaj hmmm ciftin e bukur Emanuelen e FALKON /pf/images/graemlins/tongue.gif ////pastaj putrakun se mos harron te veshesh te firmosurat para se te futesh te kjo teme huh :tipsy: se te nxora jasht////pastaj assassino te puth fooort te faqa /pf/images/graemlins/smile.gif ////paperinen shejtan fare /pf/images/graemlins/tongue.gif ////pastaj harapin edhe ty te kam xhan e di ti /pf/images/graemlins/wink.gif ////pastaj prototipja hajde do kendojm ndonje keng ne se e kemi te ndar e di ti un kendoj e ti mban ison :tipsy: ////pastaj edhe Goca^Babit se esh goc e mirrrrrr :thumbsup: ////pastaj Il_Cobra i kno u like firmen time////TEDIN akoma ktu e kam kemishen tende un....po e deshe hajd merre vet////ROMANTICO po me luv ti mua edhe un te luv ty////llapaqenin nga je ti re ////Cruel_Intentions edhe ti goc shume mir je////Libidon vazhdo praktiko puthjen ti se si pranoj ashu kot un e di vet ti////edhe darkun qe njeher ne vit futet ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif te dua shum edhe ty dreq////po kam harruar ndonje sorryyy po nga emocinet e kam ca ti besh

mos tju ngelet qefi po ju pershendes te gjith....si shpirt jeni....muaaaaaaaaaaaaaawwwww

kaq kisha un se na lodhet/////1

Poseidoni i Madh

Primus registratum
Re: pershendes

po ti i dashke te gjith mi lal. Po mendohu edhe icik se mos ke harruar ndonje tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

elfe14.gif

Grazie mi shpirto /pf/images/graemlins/wink.gif Paske pershendet nje forum te tere. Ta shofte zoti shoqerine ishalla /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga SEXY_FIERAKE:
[qb] un pershendes ca njerez qe i kam xhan....si psh veten time ne vend te par////pastaj hmmm ciftin e bukur Emanuelen e FALKON /pf/images/graemlins/tongue.gif ////pastaj putrakun se mos harron te veshesh te firmosurat para se te futesh te kjo teme huh :tipsy: se te nxora jasht////pastaj assassino te puth fooort te faqa /pf/images/graemlins/smile.gif ////paperinen shejtan fare /pf/images/graemlins/tongue.gif ////pastaj harapin edhe ty te kam xhan e di ti /pf/images/graemlins/wink.gif ////pastaj prototipja hajde do kendojm ndonje keng ne se e kemi te ndar e di ti un kendoj e ti mban ison :tipsy: ////pastaj edhe Goca^Babit se esh goc e mirrrrrr :thumbsup: ////pastaj Il_Cobra i kno u like firmen time////TEDIN akoma ktu e kam kemishen tende un....po e deshe hajd merre vet////ROMANTICO po me luv ti mua edhe un te luv ty////llapaqenin nga je ti re ////Cruel_Intentions edhe ti goc shume mir je////Libidon vazhdo praktiko puthjen ti se si pranoj ashu kot un e di vet ti////edhe darkun qe njeher ne vit futet ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif te dua shum edhe ty dreq////po kam harruar ndonje sorryyy po nga emocinet e kam ca ti besh

mos tju ngelet qefi po ju pershendes te gjith....si shpirt jeni....muaaaaaaaaaaaaaawwwww

kaq kisha un se na lodhet/////1 [/qb]
T funit n liste m ke lon e .Mire mire ske faj ti po e bo si puna Popllit Kur t pash me Sy m ra ner men Per Ty . Hajt hajt se ta tregoj un kmishen po sta bona fije fije ...

Guest

haahahahahahaha si rrush je me shtove 10 vjet jete /pf/images/graemlins/smile.gif
KISSSSSSS /pf/images/graemlins/wink.gif

Emanuela

Forumium praecox

UUaaaaaaaaaaaa Sexo te paret na kishe vene mi. Si shpirt je. Te lista e te ftuareve, e para je. /pf/images/graemlins/wink.gif

SEXY_FIERAKE

Primus registratum

Katili_DR shum cun je dhe ti....ste njo////insane si shpirt te kam e di vet ti +v /pf/images/graemlins/tongue.gif ////te tjere cik me von

ema po sju vura juve te pareve un ke do ve pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif muaaqq te gjithve