pershendes vedin :)

gezim lame

Primus registratum
Re: pershendes vedin :)

e pe, e pe
po aman voten s'ja dhe.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

gezim lame

Primus registratum

po pres te vejne emrin tat... se bona edhe propozim.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] e pe, e pe
po aman voten s'ja dhe.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
voten une Hotit ia jap gjithandej edhe nje cike e ta shpallim kryetaren e forumit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ca paske qene mi goc per politikane.

hot

Hotgirl

e thaj e thaj si profesion..duhet me ju fut politikes tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde hapim votimet per kryetare forumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

edhe per kryetare forumi ta japim voten...
vetem nje kusht.... sonte para se te bish me flejt duhet te kalosh 7000!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

amon se sjam ni vete,sdesha me shku 7000,se kushedi ca do thone njerezia..pik e zez,tashti e humba fillin,se di sa mu bon :idea:

gezim lame

Primus registratum

hoto boje ene i sforcim te fundit edhe 8 cope kane ngel... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ishalla se me shani kur te shkoj 7000,se ju griva masnej!! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

hote hap i dyqan ne fillo e shiti postimet me cmin shumice.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ilva

Primus registratum

O hoto ti qeke mire o vlla, nuk punoke hiç.
Jepi pa frike zoti hallall, imagjinoj gishtat e tua dhe tastierat kushedi sa ke nrue. :thumbsup: :wave:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] O hoto ti qeke mire o vlla, nuk punoke hiç.
Jepi pa frike zoti hallall, imagjinoj gishtat e tua dhe tastierat kushedi sa ke nrue. :thumbsup: :wave: [/qb]
e para sjam edhe aq mir..e dyta punoj si ceco,kam 2 pune..
gjith puna eshte qe jam e shpejte edhe ne ate kohe te lire qe kam shkruaj ketu..
u be kohe qe jam ktu kshu qe ja kam mare doren..
pastaj shkruaj edhe shpejt kshu qe..
per gishtat e mi mos u bej merak hic ti se jan ne rregull fare,po ashtu edhe tastjera..deri me sot skam nderru asnji tastjere edhe kjo qe kam u be nja 3 vjet..
ok lale`?!
qofsh mire..

Guest

hote falja ca asaj mi ti... boju i cike bamirese, se pse tu prishen gishtat te tjerve kur ti ke postime boll?

bimba81

Primus registratum

Hoto si mi s'isha une kur u be 7000 :cry: desha me festu me ty /pf/images/graemlins/tongue.gif :wave: :rockband:

Seriozi

Primus registratum

:eek: :eek: :eek: :eek: 7000 e kacafiu,fiu-fiuuuuuuu. /pf/images/graemlins/wink.gif
Te lumshin doçkat kojshie,se na nderove rrugicen. /pf/images/graemlins/smile.gif