Perse te pranojme faktin republika kosoves?

scadarsko

Locus omnem
Si pranohet nga shqipetaret pamvaresia e kosoves ?perse arritem te vendosim perfaqesi diplomatique ne prishtine ?perse pretendojme bashkim kombetar kufinjesh biles, e nje âne tjeter rregullat e OKB-se, nuk paraqesin kehtu. kosova kur duhet te bashkohet me ne dhe perse?a rrezikojme federalizmin ne shqiptaret.......?

Al-Punk

Still here
Si pranohet nga shqipetaret pamvaresia e kosoves ?perse arritem te vendosim perfaqesi diplomatique ne prishtine ?perse pretendojme bashkim kombetar kufinjesh biles, e nje âne tjeter rregullat e OKB-se, nuk paraqesin kehtu. kosova kur duhet te bashkohet me ne dhe perse?a rrezikojme federalizmin ne shqiptaret.......?
Gjerat nuk ndryshohen per nje dite. Historia do kohe te shkruhet ngadale dhe Kosova eshte ne rruge te mbare si republike me vete.
Te mos harrojme qe me identitetin EUropian, shume kufinj shtetesh tentohen te jene thjesht te parendesisshme per te ardhmen

scadarsko

Locus omnem
Personalisht pamvaresin e kosoves, e njkohesisht ngritje flamuri me yje que perfaqsojn ish republikat jugosllave, vetem ulje e largim nga shqiperia tregohet. Kosova nuk e fitoi luften pa rrezikun monetar ekonomik que shqiperia e varfer ka paguar nga kryeministri demokrat. gjithe keto vite trazirash shqiperise i ka kushtuar aq shume kosova sa qe sot ajo sikur ka kthyer shpinden !shqip shqiperia ka paguar armaten oksidentale NATO me para per ta cliruar kosoven, dhe nuk duhet pranu se UCK beri gjithcka .....

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
mos pi pengon ndokujt Republika e Kosoves dikujt ne shqiperi.shum lete eshte bane nje referendum dhe dilni thuni.PO ose JO.aje qe ka gjake shqiptari thote JO.aj qe gjake greku aj tho PO.

Hektor12

Locus omnem
Spo thote asnje gje qe nuk shkon, thjesht dha nje mendim si e gjykon ai ska te beje me gjak shkie, greku a shqiptari, personalisht mendoj se pa nderhyrjen e NATOs Kosova edhe sot do ish ne konflikt me serbine. Gjith kjo tymnaje per mosnjohjen eshte dora e serbise. Bashkimi me shqiperine vjen natyrshem dhe pa sforcim politik sic permendet referendumin. Ama klases politike I del nje pune e madhe per te lobuar dhe vene ne dukje te vlerave te shqiptareve si komb shtetformues. Dhe kjo ne mbare globin jo vetem ne evrope dhe dicka ne amerike

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
une nuk marre vesh shum npolitik,fak eshte qe me ndihmen e shteteve te huja sidomos te shba-ve,anglis dhe gjermanis me ndihmen e tyre sot pe gezojme kete liri qe e keme,por pike se pari duke ju falenderu ata djeme dhe vjaza qe dhane jeten per kete kosove dhe ne kete ndihme te madhe posaqeresht nje merit dhe nje falenderim i takon shtetit te shqiperis politikes se saje dhe popullit te saj,gati 90 % e atyre trimave qe kane ardhe nga shtetet e ndryshme te botes kane hyre nepermjet shqiperis etj.sa i perket bashkimit kombetare une nuk jam kunder por nje gje e till nuk do te ndodh mos te them kurr se politikes nuk i dihet se politika eshte kurve,dhe jame i sigurt qe ne shqiperi ka shum njerez qe kategorisht jane kunder bashkimit me kosoves,kurse ne kosove bashkimin me shqiperi e kundershtojn vetem shkavi i shkines..

Hektor12

Locus omnem
Persa the dakort jam pjeserisht dakort une di shume mire se ku qendrojne vlerat e shqiperise ne ato kohe. Jam vete pjesmarres ne ato ngjarje akoma kam shenja ne trup nga predhat e shkaut po nejse problemi eshte ke shqiptaret me njeri tjetrin jo ke politika . Cdo popull e meriton qeverine e vete. Jo per cdo gje e ka fajin politika po vete ne qe I votojme politikane inferiore me homologet e vet. Nejse une ndihem njelloj si ne tirane si ne prishtine. Ne vend tim ndihem.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
nja mose harro kurr,shqiperija dhe kosova kurr skan pas dhe kurr skan mepas politikan te mirefillt dhe qe punojn per popull.politikant ekan hanger si thojne - me lug te alltanit -e populli eka la me rruz te shpines,dhe kta politikant e tone para tjereve dmth.para te huajve naper mledhje te ndryshme,naper restoranta e hotele tu thane populli im eshte ipa arsimuar i prapambetur,a vete aj politikani i takon atij populli asaj shtrese te shoqeris,mos te presim kurr nga politikanet cles do parti kofshin se shqiptarin e ka lind vetem nje nene shqiptar kudo qofshin ata,nje brum jemi te gjithe vetem disa jane te embel pjeserisht e disa te njelmet si uji i detit...

Hektor12

Locus omnem
E them edhe njehwre nje nga dy profesionet me te vjetra eshte politika tjetra eshte prostitucioni. Klasa jone politike merret me prostitucion politik nderthurje e ketyre dy profesioneve. Por fajin e kemi vete qe I votojme andaj I meritojme. Kosova eshte fakt ne rajon e me gjere, le ti bashkojne ngadale ekonomikisht dhe gradualisht te kalojme ne ate politik. Kete ne e bejme jo politika. Megjithate thjesht personale e kam verte ndihem mire si jetu edhe andej. Jam I lire flas lire dhe mendoj si I lire.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
ti ndesh votoje ndesh mose voto,aj pota merr voten tane dhe te gjyshit dhe gjyshes tane dhe teme edhe pse nakan vdek para kume dite sa vjete,ata po hypin ne pushtet me ndihmen e xhenazeve.

Hektor12

Locus omnem
Une spo flas a I votojme ajo dhe si I marrin po secili nga ne tw marre persiper pergjegjesitw dhe mendoje veproje si mwritojme jo te grricemi me njeri tjetrin. Ballafaqim dinjitoz para kombeve te kemi e jo te etiketohemi si njerez me bish dhe kur ke kudi une ndonje fis ne afrike. Kur sduam veten ska si te na doje bota.