perse ndodh ky problem???

filarma

Primus registratum
perse ndodh ky problem???

me falni por kam dy jave qe nuk hy dot ne chat ne dhomen #shqiperia!!!!!!!!!!
nuk hy dot fare ne irc , me thote keshtu [ Closing Link: Shadyy[80.78.68.225] (User has been banned from Albnetwork.net ([Albnetwork] jashte))
- ]
Por perse dy jave jashte une??
kerkoj qe te regullohet problemi im sa me shpejt ,dhe nje pergjigje shume te shpejte ju lutem se chati eshte i rendesishem per mua , dhe pastaj me eshte bllokuar e tere qendra e internetit, nuk mund te hy nga asnje kompiuter ne qendren e internetit tim dhe nuk mund te hy as me nick tjeter!!!!????
respektet e mia dhe beni dicka sa me shpejt ju lutem
FALEMINDERIT

el_che

Primus registratum
Re: perse ndodh ky problem???

hehe
une kisha dy jave per vete pa hyre ne internet, madje e kisha harru fare, kur e provoj sot, me doli qe IP e lartpermendur, qe e perdor edhe une, eshte ne akill. Pyeta edhe nje user, qe e perdorte ai ne fillim, se mos kishte bo naj pisllik ai, se kush e man mend, sa here kam marre akill ne IP prej atij useri, por hic /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif . Po e hoqet na thoni vec, se kur du me hy, edhe proxy-t po mi bllokoni. :rolleyes: :smash: :wave: :sleep: :rockband:

A

Adami

Guest

-OperServ- *@80.78.68.225 deleted from the AKILL list.

Ajo IP eshte ok tani.Ka patur floode shume para nja 2 javesh.

el_che pershnetje grupi /pf/images/graemlins/smile.gif

el_che

Primus registratum

pershendetje edhe ty Adami, edhe thnx /pf/images/graemlins/smile.gif

filarma

Primus registratum

Adami flm lal se me hengren shpirtijn mer jahoo.
por perse mer vlla eshte bere nje flood dhe meritoj une nje ban ne IP aq te gjate (dy jave )
jeni shume pak te kujdesshem lal por me beni dhe mua aop te #shqiperia se kuyjdesemi me mire per dhomen :goofy: :rockband: .
hahahaha, po ndodhi dhe nje here kjo gje ju bera ate qe nuk ju ka bere njeri mire?? :smash: :smash: :smash: .
Adami por me thuaj pak kush ma ka vene ate ban mua??
edhe po nuk ma the flm qe me hoqe banin dhe me zgjidhe problemin .

xhim_kopsa

Primus registratum

hahahahahah. i modh lal /pf/images/graemlins/smile.gif ..
hahahahahaha rrofshin despotizmat qe paraqiten te veshur si ata te gestapos:),ne chat e ne forum hahahahahahahahahhahahahah