Perse na quajne maloke Shqiperia mesme dhe ajo jugore?

Re: Perse na quajne maloke Shqiperia mesme dhe ajo jugore?

Une malok ,u them atyre qe jetojne ne male,por nuk e kam per sharje /pf/images/graemlins/laugh.gif Maloket kane shume cilesi te mira, /pf/images/graemlins/wink.gif jane burra e burrnesha ,jane te fjales dhe me gjatesine e tyre ,nderojne kombin tone.. :idea:
:wave:

mostro

Putraku

Moira kujdes se ta hyne m'dru...
Nuk jane maloket ata qe kane cilesi te mira,por malsoret.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Une malok ,u them atyre qe jetojne ne male,por nuk e kam per sharje /pf/images/graemlins/laugh.gif Maloket kane shume cilesi te mira, /pf/images/graemlins/wink.gif jane burra e burrnesha ,jane te fjales dhe me gjatesine e tyre ,nderojne kombin tone.. :idea:
:wave: [/qb]
intelekti jot me te vertete qe eshte per ta pasur zili.
shko moira e thaj corapet vishi e pastaj zhvishi. :smash: ku e ke ate strofkullen ne tende,ne Lunxheri?

nikson

Primus registratum

Moira shkodrane je ti? :idea:

Shani shani malesoret ju po trojet e Shqiperise kush i mbrojti qe mos te futej malazezi e serbi? /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif ma va...Ky ishte mendimi im per ata qe une njoh.Strofkullen time e kam aty ku ti do ta kishe enderr.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Moira kujdes se ta hyne m'dru...
Nuk jane maloket ata qe kane cilesi te mira,por malsoret.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Poplli thot 'kush te rref te do!'

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka i her ka raste qe malsoret qe kon zbrit n'jug shajn malok ata qe jetojn nolt hala. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga nikson:
[qb] Moira shkodrane je ti? :idea:

Shani shani malesoret ju po trojet e Shqiperise kush i mbrojti qe mos te futej malazezi e serbi? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mamim e kam shkodrane ,jo nga malesia ,por c'rendesi ka .Ne pergjithesi Shkodranet jane njesha.. :thumbsup:

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Moira kujdes se ta hyne m'dru...
Nuk jane maloket ata qe kane cilesi te mira,por malsoret.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: kete diskutim kam edhe ketu ku shkruaj...per mua jane njesoj /pf/images/graemlins/tongue.gif

bob

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif ma va...Ky ishte mendimi im per ata qe une njoh.Strofkullen time e kam aty ku ti do ta kishe enderr.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
sa 'na sega te e chi ti sta' attorno,o grulla!!!
ej po te enderrosh ti me mua nuk do doje ti hapje kuurre syte,ndoshta do hapje...!
a i lexon ato qe ti shkruan? :smash:

abs

nuk e di...

U malok, qe rrini tan kohen tuj u gri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndersa Malsoret e mbare shqiperise i pafsha sa ma shpejt si Malsort e zvicres! :cool:

Fillimisht postuar nga great1:
[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif ma va...Ky ishte mendimi im per ata qe une njoh.Strofkullen time e kam aty ku ti do ta kishe enderr.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
sa 'na sega te e chi ti sta' attorno,o grulla!!!
ej po te enderrosh ti me mua nuk do doje ti hapje kuurre syte,ndoshta do hapje...!
a i lexon ato qe ti shkruan? :smash: [/qb]
:lol: A e dini ju qe une i quaj maloke dhe Napolitanet dhe i pelqej shume.. :wub:
ps.keta ,vertete nuk jetojne ne male ,por kane te perbashket gjuhen /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Kjo puna e malesoreve dhe malokeve eshte si puna e asaj qe thone per femrat "C'fare derr gjoksi!" dhe "C'fare gjoks derre!".E para n'a pelqen ,e dyta jo... :tipsy:

OROSHI

Primus registratum

Moira,je malokja e pare qe po me pelqen mu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

YLL_ILIRE

Primus registratum

Pash zoten mos ju leshoni tetan moira mor se nji keka lol.O Orosh jo mor po te pelqeka kjo malokja ty eeeee.Ke te fala prej njenit ne Brussel (se di a po me njeh kumara ) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
E mos mu zgjerllij aty kalama i shpef.

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Moira,je malokja e pare qe po me pelqen mu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ruju mos t'pelqejn ma shum se duhet veç :tipsy:
a e din si asht ajo shprehja m'kallxo me ke rrin se t'kallxoj se kush je.Edhe Moira tuj nej me mu e ka marr i pjes t'randsishme malokllekut /pf/images/graemlins/wink.gif .
Ps tuj lujt un i tham laluce ajo m'thot malok kshtuq1 mos t'ja marrin kush per kapital :wave:

OROSHI

Primus registratum

O Tushoooo,prit mo plako te ma kthejn ajo pergjigjen :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

blendiys

Primus registratum

Mungese kulture dhe vendosje kufijsh nga koha e Partise se Punes.
Maloke jane dhe Vlonjatet e Gumenices apo Tepelenasit e Kurveleshit,Gjirokrastitet e Lazaratit /pf/images/graemlins/wink.gif
Te gjithe jane Highlander.

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] O Tushoooo,prit mo plako te ma kthejn ajo pergjigjen :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]
O malok mirdite, pse e don kaq fort përgjigjen e saj /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Për sqarim: Shqipëria e Mesme nuk e përdor termin malok për veriorët. mos i ngatarroni tironcit me të ardhurit nga Jugu me banim në tiranë. Termi malok ka dalë nga Jugu dhe përdoret përgjithësisht nga jugorët si term ofendues pa të drejtë. Kjo vjen si pasojë e xhelozisë dhe inatit që Jugu i Shqipërisë ushqen ndaj Veriut, kryesihst Shkodrës. Jugu historikisht ka vuajtur pë pak udhëheqje ndërkohë që Veriu nuk është nënshtrur kurrë dhe njëkohësisht e vazhdimisht ka nxjerrë Kokat e kombit. Veriu i Shqipërisë e ka udhëheqjen në gjak ndërsa Jugu mundohet ta marrë me dinakëri dhe forcë!

OROSHI

Primus registratum

Kondra,te vish ti ne Mirdite nuk largohesh ma prej andej,te gjej edhe nji vajz te mir,te baj edhe pahsaportizimin atje,dhe jet ku je /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:

kondrapedal :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif