Perpara dasmes...

Isabelle

Valoris scriptorum
Perpara dasmes...

Rastisi te flisja me nje vazje qe do te celebroje dasmen e saj per disa jave. Ndersa dhendrit po i organizohej nje 'bachelor party' tipike, kjo vete thjeshte do te mblidhej me ca shoqe dhe po kerkonte nje vend te qete ku te mund te bisedonin ne intimitet per here te fundit me shoqe te tjera te saj.
I trembej faktit qe mbremja e organizuar per te shoqin nuk do te ishte e te njejtit kaliber si darka e saj me shoqet, por mblodhi supet dhe rrotulloi syte ne heshtje...

Si e gjykoni kte ?

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Perpara dasmes...

/pf/images/graemlins/laugh.gif me leje?! A ta kallxoj una si e gjykoj kte? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ktu ka xhelozi burra!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ja ca foto qe kam bo un te njonit qe po groposte beqarine ne nje restorant /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif mundem tju them se kishte me shume se 3gram alkol ne gjak /pf/images/graemlins/laugh.gif

21a01sl.jpg

21a01vd.jpg

21a0213.jpg

Le_Routard

Forumium maestatis

A e shef e Isabelle?! Nuk ke pse tremesh, duhet me i besu.

Nashti ka nga ato shok qe i sjellin nonjonen ti boj i "private striptease", por nuk ja vle me menu skic. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Ne rasting ma ciper ky i shkreti qeka bo per striptease vet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mu me la edhe me i prek gjoksin /pf/images/graemlins/laugh.gif kur ja pashe, me ftoi per i kafe ds les WC /pf/images/graemlins/lol.gif

i thashe, shko o katran me boj ke gruja se do te ta bej verrin ajo dite e per dite, dale nga dale /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

mu me la edhe me i prek gjoksin kur ja pashe, me ftoi per i kafe ds les WC

/pf/images/graemlins/lol.gif Mos ja shto pasigurin temes nashti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jjjjoooooo....

un thjeshte po tregoj, qe edhe nese dhenderi i ardhshem, ka menje me bo gili vili me nje femer tjeter para se ti fusi komet ne varr,
ka edhe femra qe sja pranojne propozimet, dmth ajo shoqja mos friksohet kot, se ndoshta edhe me dasht ai, ska me pranu asnjona /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

vetem nese ai e paguan noj porfesjoniste te shkoj...

me vjen keq, e vetmja zgjidhje ngelet qe ta spiunoj gjat party-t... eshte pak ekstreme po nojhere duhet ....

Le_Routard

Forumium maestatis

hemimo dhe ti si bo!!! Un dernier cafe au WC c'est comme une dernier cigarette avant l'execution! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

Une them qe edhe vajza e ka ne dore vete se cfare tip' feste do te beje para se te martohet. Une them qe shoqet e saj te organizojne nje "bachlorette" party ku te kene te pranishem polica, zjarrfiksane:), etj etj.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Ne kete menyre, gjate muajit te mjaltit te kene mundesi t'i tregojne njeri-tjetrit sa pislliqe kane bere para se u martuan. /pf/images/graemlins/lol.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Qyqe mi Tronafile!!! Po ku ka mi goce aq infermjere sa ka polica dhe zjarfiksa?! Kjo osht e padrejt!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

E ma men ate barcaletin ti, qe i thoshte ai cun i vogel asaj goces vogel?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une kam nje kshu, i tha ai. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndersa une kam nje keshtu, i tha ajo, dhe mua me ka thene mami qe me nje keshtu mund te kem aq shume sa te dua nga ai si i joti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

se disha ket barsalet /pf/images/graemlins/laugh.gif

qekam ne pozicjonin e mire un dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif cool /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Izo, desha me t'u pergjigj mbreme ne darke, por isha cik si ne mendime shume te erreta /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tashti, po deshi burri t'a beje "gjemen" nje dite para dasmes, dmth kot qe ka arrit deri aty /pf/images/graemlins/wink.gif
Po pergjithesisht, dhe pse te degjeneruara keto festat, s'para jane shume shqiptare qe e bejne ne menyren e vertete amerikane... (nga sa kam pare deri tani)
Une besoj akoma qe gjithcka ndodh mes cunave eshte vetem djegia e shamise se beqarit duke kercyer mbi supet e shokut te ngushte /pf/images/graemlins/laugh.gif nderkohe qe te tjeret kendojne e bertasin per hallin e shokut qe mbeti pa shami/liri /pf/images/graemlins/devil.gif
Tere festat e tjera qe perfshijne strip-se, mazo 20 vjecare me uniforma lekure te minimizuara ne pjeset me diskrete, etj etj, jane vetem neper filma...tip "American Wedding" /pf/images/graemlins/cool.gif
Keta te diteve te sotme, pasi i kane shkund paret per dasmen, s'kane per te 'investu' ne qejfe te tilla...apo po ja fus kot me shprese????
Shume-shume, do shkojne do behen tape ne ndonje klub e do perfundojne me kamarieren ose ndonje kliente te vetmuar ne ndonje hotel, po keto jane sekrete qe s'dalin, se te dy fajtoret largohen ne drejtim te panjohur per te mos u takuar me...
Ue, i tremba njerezine /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

1 martohet 1000 terbohen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fakti qe ne ditet e sotme ka vajza e djem me "thas" /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe se ato dy kane zgjedh njeri tjetrin s duhet ta friksoje gocen, por...ajo duhet te pyesi vehten, nese don me "thy akullin" e me njoft dhe ndonje pervoj para se te firmosi /pf/images/graemlins/laugh.gif te shfrytezoje kohen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nese nuk asht e gatshme tani per kete, mos te friksohet por kur ti lindi ideja, thjesht ti thote burrit se dicka e "mundon"... /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe si me ja ba!

Si thua LR /pf/images/graemlins/cool.gif do e ndihmoje burri vet me e gjet zgjidhjen? /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Nashti, te gjitha keto postime nuk bejne gje tjeter percecse po risin dyshimet.

Une per menimin tim do thoja dhe i her qe besimi osht gjoja me e madhe qe mund te besh. Nashti po qe se nuk osht gjo qe bohet, ateher merret burri para mromjes, futet ne trajtim nja tre-kater here te mira, ne masnej shlohet kollaj te dali me shoket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif per ju te dy me lart /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

...thash une, qe opinioni jot ka peshen e tan ne femnave ktu, jo se s peshojme rand na /pf/images/graemlins/cooli.gif, por jena bashkvujtese dmth solidarizuese /pf/images/graemlins/devil.gif. Medemek se nuk e dijshe /pf/images/graemlins/cool.gif

Ah ky besimi, sa i mrapsht asht kajhere, anon anej nga s duhet, por kujt po ja ndin /pf/images/graemlins/laugh.gif, perse jena na ktu! me hyp n anen tjeter t kandarit! masanej besimin e japim sa here t duam vete,gjithashtu kena t drejt me e majt per vedi n xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif, jo po ka dhe sheja perversiteti ana tjeter, e duhet me ken vigjelent, ehuuu deri sa t njohim cdo cep t trunit t atyne me te cilet t jetojme, ka pun puna /pf/images/graemlins/laugh.gif.
cic-mic kjo loj!dmth t hiq e mos kput /pf/images/graemlins/laugh.gif
se mos kujton kush se fjala cic-mic asht fjal e verdh e /pf/images/graemlins/laugh.gif, asht ajo loja gjashteqe me gura /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shir /pf/images/graemlins/kiss.gif back /pf/images/graemlins/smile.gif

Ne nje lidhje te shendetshme je pikesepari individ pastaj cift. A ka kuptim te besh dadon, ti qendrosh tjetrit nga pas duke ju hakerryer jo mos bej kete jo mos bej ate? Nese lidhja ka aritur ate lloj pjekurie sa keni vendosur te martoheni, duhet ta dish c'eshte e pranueshme ose e pa pranueshme per partnerin. Shapi nga sheqeri nuk ndahet nje nate para dasmes /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

TranofiljA

Primus registratum

Degjo, t'a them troc muhabetin /pf/images/graemlins/smile.gif boll lujte rolin e seriozes se nuk te shko fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani cift individesh jemi te gjithe ne /pf/images/graemlins/laugh.gif, por kam pershtypjen qe kur je cift sikur ka nje nivel shkrirjeje dhe gershetimi individualitetesh. Them kot une se nuk ja thek shume nga keto pune /pf/images/graemlins/grin.gif

Te isha une, do kisha qef qe burri im i ardhshem te kishte shoke te cileve do t'u shkonte mendja qe t'i organizonin festime te tilla (edhe pse me shume do e benin per veten e tyre /pf/images/graemlins/grin.gif)