Re: Perashi ketu.....
te ura dervishbeg...Fillimisht postuar nga RoSiTa:
[qb]O Nak ku ke ndej ne perash ti?[/qb]
te ura dervishbeg...Fillimisht postuar nga RoSiTa:
[qb]O Nak ku ke ndej ne perash ti?[/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif po neper shpia mar a kishte dritaFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] nga shkodra po ju tregoj se perashi eshte bere lagjia me e bukur e shkodres.gjithe rruget e shtruara dritat e rruges punojne ehde te gjitha kioskat e hequra edhe lulishtet jane rindertuar perseri. [/qb]
lol, Nueva Y. pa une vec i ndeza /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga nak:
[qb] po ti rose ku i ndeze e fike dritat??? [/qb]
Hala nuk te marune reklamat per perashin mar Nak?Fillimisht postuar nga nak:
[qb] per zotin leni fjalet se perashi asht numer njishi...
zotni perashit ka kuptim...... po s'asht ndigju ndonjihere fjala "zotni parrucet", ose "zotni dergutit", se "zotni kirasit" jo qe jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . ose "zoje serreqit" apo "zoje xhabijet"...... pfff
s'bani per ate pune jo /pf/images/graemlins/smile.gif
pra PERASHI asht i MADH!!! [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif paske rroke kambet e isase???!!! biles me shoqet bashke e??? mire mire, se paska kene dhe aq keq puna s'ma ka marre mendja.Fillimisht postuar nga yllshkodrane:
[qb]
me vjen keq se kur kam kene e vogel shume ja kam rroke kambet tu lujte me shoqe aty...hihihhi [/qb]