Perashi ketu.....

Mobster

Primus registratum
Re: Perashi ketu.....

hey ja nxisha jeten... u merzita krejt..po mBahet me vra vedin... a kena nej nji Perashjan..opse nej shkodran ci don me ja fut nShqipni vers??? lene mer nej nej gja...hapapaa...imma go ..*shmokeeee..shomething* /pf/images/graemlins/blush.gif

ezhderha

Primus registratum

udha e mbare te qofte rose...

ej o popull!

si ia kaloi perashi vitin e ri? a qiti pushke ISAJA a?

bellisima

Primus registratum

lol si pema e vitit te ri ndigjova une, fik e ndez dritat /pf/images/graemlins/smile.gif per bacen sdi gja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

nga shkodra po ju tregoj se perashi eshte bere lagjia me e bukur e shkodres.gjithe rruget e shtruara dritat e rruges punojne ehde te gjitha kioskat e hequra edhe lulishtet jane rindertuar perseri.

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] nga shkodra po ju tregoj se perashi eshte bere lagjia me e bukur e shkodres.gjithe rruget e shtruara dritat e rruges punojne ehde te gjitha kioskat e hequra edhe lulishtet jane rindertuar perseri. [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif po neper shpia mar a kishte drita :confused:

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nak:
[qb] per zotin leni fjalet se perashi asht numer njishi...

zotni perashit ka kuptim...... po s'asht ndigju ndonjihere fjala "zotni parrucet", ose "zotni dergutit", se "zotni kirasit" jo qe jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . ose "zoje serreqit" apo "zoje xhabijet"...... pfff

s'bani per ate pune jo /pf/images/graemlins/smile.gif

pra PERASHI asht i MADH!!! [/qb]
Hala nuk te marune reklamat per perashin mar Nak?

ezhderha

Primus registratum

pra PERASHI asht i MADH!!! [/qb][/QUOTE]Hala nuk te marune reklamat per perashin mar Nak? [/QB][/QUOTE]

po kur s'ke ca me ba luej deren thojne...

rovena

Primus registratum

perashi mor me erdhi keq ca kishte ndodhe atje ke ju...bahhhh si mor akt terrorist isa boletinit...
sdi ai bin laden ta kapin me perashjanet jo me isen qe sdin gja ku i bjen perashi..gjynah ka kene edhe alamet burri njaj dreq....
me vjen keq se kur kam kene e vogel shume ja kam rroke kambet tu lujte me shoqe aty...hihihhi

Le_Routard

Forumium maestatis

Uuu se perdesh harrova me ju thon se keni t'fala nga Harapi.

Kur te vij n'forum mos e leni mo me hy ke kjo tema shkodranve se osht bo tiranas tani!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

me spiunoi qeni /pf/images/graemlins/smile.gif
une jam i pafajshem e jam shkodran akoma po shoqet edhe mund ti kem tiranse. /pf/images/graemlins/smile.gif edhe gjirokastrite /pf/images/graemlins/smile.gif sepse po bej reklamin e qytetit tim ne gjithe shqiperine.
LR mos na nxirr sekretet mer /pf/images/graemlins/smile.gif

ezhderha

Primus registratum

viti 1995, ora e letersise:

- na mor ti shkodralec, mu s'me pelqejne njerezit llafazane..
- sa shyqyr qe s'jam llapazan moj zyshe..
------------------------------------------------

mos me thuej se e ke harru harap /pf/images/graemlins/laugh.gif

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga yllshkodrane:
[qb]
me vjen keq se kur kam kene e vogel shume ja kam rroke kambet tu lujte me shoqe aty...hihihhi [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif paske rroke kambet e isase???!!! biles me shoqet bashke e??? mire mire, se paska kene dhe aq keq puna s'ma ka marre mendja.

H

harap

Guest

e si mund ta harroj mesuesen time te dashur te letersise. elbasanllien tonete preferuar qe kur me tha shkodralec iu ktheva plot dashuri e miresjellje mbeturine metalurgjiku /pf/images/graemlins/smile.gif