Perashi ketu.....

H

harap

Guest
Perashi ketu.....

hajdeni ta shofim se sa lagje fantastike jena na perashjanet /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest
Re: Perashi ketu.....

ah si jena te papermbajtshem /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

ca ja fute kot itash ...
perashi i kuqqqqqq

elvira

Primus registratum

ej ju perashijnt mos na shisni mend, e di ç'fare bene ju,
e thoni rrenen ne perash dhe e hani vete kur dilni ne rus.(une
nuk kam asgje me perashin sepse te fejuarin e kam nga aty ,por them faktin ç'eshte e verteta se mburreni shum, nuk them se edhe ne rusjan jemi rrenaxhi dhe mburremi shum, por ju zeni vendin e pare.

siriusvega2

Primus registratum

Mora vesh se ishin gjujt para dy ditsh e ishte plagos nje perashjan mas ke ken ti mor

Guest

ppapapapapa /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

sa keq me vjen per ate lagje.
atje njerezit punojne me hekura.. e kupton vete /pf/images/graemlins/smile.gif

Never Alone

Primus registratum

Perashi, bah lagje ma kot s'ka, rruga kryesore ishte pertoke. Nuk kishin lan vend pa hap gropa....si asnji vend tjeter ne shkoder.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Vespisti

Primus registratum

ME KA MARR MALLI SHUM PER PERASHIN & SHKODERLOCEN. /pf/images/graemlins/frown.gif

H

harap

Guest

para perashi e si ju kam more /pf/images/graemlins/smile.gif
ti rusjan rri urrte /pf/images/graemlins/smile.gif

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ca ja fute kot itash ...
perashi i kuqqqqqq[/qb]
mor ti ne rregull jam vete... a s'e din se disa here ne perash kane fillu kryengritje e jane ba gjakderdhje te medhaja. dhe xhamia e kuqe, qe ka kene ne perash ku asht isa boletini e ka marre emnin se para oborrit te saj u pat ba kasaphane mes myslimanveve te qytetit qe s'dojshin me dorezu armet dhe regjimentit osman qe u pat nise me marre armet. bahet fjale per vitet 30-40 te shek. 19-te.

kjo ka kene ngjarja nder ma te pergjakshmet qe mbahet mend ne shkoder. ne fund, shkodraneve dhe malcoreve me dekret te vecante u lejohet me mbajte arme.
ka pase dhe ngjarje te tjera te ngjashme, po s'me kujtohen taman. te "shkodra dhe motet" nga hamdi bushati ka shembuj plot.

paradise

Primus registratum

Na cmendet me at perashin e famshem, per pjacen si nuk foli kush qe eshte vendi me i bukur ne Shkoder, e qe me ka marr malli shum..... :smash:

Yasemin

Primus registratum

bukuria fillon aty ka parruca...vazhdon te shatervani,te 28-ta...pastaj vjen pjaca..po ne fakt ke te drejte se asht rruge e bukur..sidomos ne vere kur eshte plot me rini...

naqja

Primus registratum

ah maj shkoder loce se m eka marre malli.tan lagjet e shkodres jan te bukra.me ka marre malli per pak shkoder dhe bahcallekun tem aty ku lahen tane shkodranet......