PER VAJZAT DUA NJ MENDIM. please...the true

ROMANTICO

Primus registratum
PER VAJZAT DUA NJ MENDIM. please...the true

edhe pse dikushq e per fat te keq ndodhet larg nje vajze qe ndien per te vazhdon ta doje me te njejten force por peroblemi qendron ketuq e ajo mbase e trembur nga faktori largesi ose njohj ee menjehershme dhe aritja ne konkuzionin se te jesh i;e lendar nje here nuk duhet ti japsh me shsnc dikujt per njohje?
dhe te improvizoje qe diten e fundit papritur ajo na qenka e lidhur me dike per shume vite me radhe vetem e vetem qe te largoje romeon amator qe ndien pafajesisht?
perse (jo te gjitha)beheni mizore ne kuptomine e vrasjes se nje dashurie qe eshte ende foshnje,lereni te jetoje mbase te dy do ti shikoni frutet e saj pak durim.pse duhet te shikoni veten qe ne (ju)nuk duhet te lendohemi? se per meshkujt ska gje ata e harrojne, e vertete qe ne jemi shume me te poshter se ju /pf/images/graemlins/smile.gif por nuk po zgjerohem me shume thnx peres nje mendim me konkret si duhet vepruar ne vajzen.thnx
jeta eshte dashuri .......
please me lini te jetoj...
dhe ne eshte nje enderr mos me zgjoni
nuk dua qe te vdes,,,,,,,!(me) /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

Harpetari

Primus registratum
Re: PER VAJZAT DUA NJ MENDIM. please...the true

me fal po nuk po kuptoj cfar pytje ke shtruar /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

ai duhet ta mesoje ate vajzen qe te sillet ashtu sic duhet
bye

Landa

Forumium praecox

Romantic! Ai djale e ka vertetuar kete qe vajza vazhdoka te dashka ate qe e paskish pasur per shume vite me rradhe edhe ky eshte peshku per te kaluar kohen? Aspekti tjeter eshte qe shpesh meshkujt mendojne sipas nje recete te caktuar per nje sellje te caktuar kundrejt nje femre edhe shpesh i marrin gjerat sipas kesaj apo asaj llogjike psh spo i pergjithesoj po remdom meshkujt mendojne qe femrat i tradhtojne e ky mendin qarkullon ne trurin e mashkullit e vajzen me te urte e me te mire te kete perkrahu prape mendon me pergjithesim qe femrat jane mashtruese apo ku di une cfare. Jam lenduar dikur shume shume kur njeriu per te cilin ndjej me shume se per cdo tjeter ne kete jete me thote ste vej faj per kete problem se ti tek e fundit je femer e njehere mendon e shtate here smendon!!!!!!!?????? e ci thua ti kesaj ? nejse spo zgjatem me teper po ajo qe te pyeta me pare eshte kryesorja. E rendesishme ne nje lidhje eshte qe tja thuash tjetrit cdo gje edhe kur dyshon per dicka kundrejt pales tjeter sepse dyshimet rriten e rriten e dikur vjen ndarja e pastja lotet e pastaj shkaterrimi shpirtenisht. Shpesh ne nje situate te caktuar jam munduar ta kuptoj tjetrin qofte ne relata cifti apo thjesht shoqerore sepse eshte e vetmja menyre te marrish ate cka tjeteri eshte duke trasmtuar tek ti. E keshtu pra Romantic para se te besh fajtore tjetren ne lidhje me vrasjen e asaj ndjenje qe ti e quan ende foshnje pyete njehere veten se ti ckerkon nga kjo lidhje apo cke dashur nga ajo vajze edhe a e ke pyetur apo respektuar ate vajze qofte edhe me nje te kaluar qe ty ndoshta ste pelqen.

Landa

Forumium praecox

O Romantic te kerkoj dnjese qe tu drejtova aq rende po shume e mora problemin
E per kete qe kerkon ti te them te drejten ne nje fare menyre i jap te drejte asaj vajzes qe si ka dhene te drejte per njohje. Per mua ka filluar te venitet ideali pe rnje lidhje ne largesi une per vete sdo kisha mundur. Jo se sjam ne gjendje te pres dike qe eshte larg jo sqendron aty puna. PO ne jemi te rinj e per cdo dite ne rritemi e dua te rritem me njeriun qe dua. njera nga arsyet per te tjerat spo e teproj per sot.

Agim Bubullima

Primus registratum

Jane arsyeja dhe qellimi i djemve.megjithse ndonjehere te bejne me dhimbje koke perseri mbeten dhurata me e cmueshme,qe natyra ju ka falur cunave.

..................................

if you want to be suxessful ignore them.

nushiii

Primus registratum

problemi qendron se vete hapesi i temes nuk po pergjigjet!!!!!!!
mgjth per mendimin tim duhet te analizosh me mire veprimet e tua, cfare ke bere ti qe ajo vajze te jete sjellur ashtu me ty! sepse ndonjehere nuk mjafton vetem qe te ndjesh dicka per nje njeri, por edhe veprat kane rendesi(nuk e kam fjalen per anen materiale ketu ok?!!!!)Pastaj nga e di ti qe ajo e ka improvizuar ate qe eshte lidhur prej shume kohesh me nje, vetem qe te mos "bezdiset nga ty".nuk e di por per shume vajza perfshij veten time, do duhej shue qe une te shpikja dicka te tille nqs nuk do doja qe nje njeri te me vinte pas.nje per vete faktin se nuk do doja te qarkullonin fjale te rreme qe kane dalur nga goja ime ne fillim dhe me pas nga goja e te tjereve!
dhe sa per ate qe the ne fund te letres tende, eshte e vertete qe ju cunat jeni te poshter por ama dhe gocat sjane me pak...por ajo qe gocat bejne nuk eshte poshtersi por dicka per vetembrojte!!!!
nejse si perfundim : analizo me mire veprimet apo ku ta di une qe ti ke bere.

karamel

Primus registratum

E mira eshte qe ti te kembengulesh, dhe te pakten me vone mos ta kesh pishman, keshtu qe te jesh ne gjendjen ti mbyllesh syte i qete ne darke pa tu skuqur faqet!
Besoj se ajo goca te do akoma, nuk e di po...
e di qe jam vajza e fundit ne bote qe tregohet romantike dhe beson te dashuria por kete here na preke.
ndoshta sepse me ate vajze kam nje gje te perbashket, frike nga ndjejat e mi, mos shkataroj veten dhe tjetrin.
gjithashtu fakti qe ti jeton larg prish pak pun, mbase ajo e ndjen veten pak inferiore dhe mendon qe kjo histori midis jush eshte thjesh nje aventure qe sjell vetem illuzione.
Romantik jam e sigurt qe te do dhe te pret ty! hey lal jepi, mos degjo keto karafilet, une jam goce dhe e di mire edhe pse se kam pruvuar akoma!
Po te isha ne te njejten situate si ajo besoj se do beja te njejten gje, do zija nje shok per tu mbrojtur nga dashuria.
Forza romantico, gjithe europa i ka syt te ty! :thumbsup:

fallen angel

Primus registratum

po po,prit tashi kur te fillojne ragazze pom pom:
forza,romantico,6 il + forte... /pf/images/graemlins/tongue.gif :rockband: :rockband: :rockband: :thumbsup:

nushiii

Primus registratum

nuk doja ta beja personale por ajo fjala karafile sikur nuk eshte e pershtatshme. te pakten ti themi gjerat ashtu si jane. e para punes romantico duhet ta vendosi vete, se jeta e tij eshte, dhe nuk po i thote njeri qe te mos e provoje perseri....hej romantico ku je? :rockband: une per veten time jam duke provuar vitine dyte te lidhjes ne distance dhe eshte e veshtire por nuk mund te them qe ndjehem inferiore.... :confused: sepse nuk kam pse te ndihem inferiore. nqs e marrim kshu punen nuk jam une e vetmja qe mund te ndihet inferiore( dhe pse kjo nuk eshte fjala e pershtatshme po hajt mo!!!)por eshte ne te njejten kohe dhe ai qe eshte larg meje, sepse te dy jemi ne te njejtin pozicion dhe te dy perballemi me te njejten ...ok gati te njejten ndjenje! them gati se ne gocat jemi icik si me te ndjeshme...por dhe cunat nuk jane me pak se ne!nuk ka te beje inferioriteti ktu Romantico ok?! /pf/images/graemlins/wink.gif bisedojeni njehere sepse vetem ashtu ajo do ta dije se cfare ti do, dhe ti do ta dish se cfare ajo do! Good luck! /pf/images/graemlins/tongue.gif

ROMANTICO

Primus registratum

duke falenderuar kedo qe me ktheu pergjigje dua te shtoj qe ketu peroblemi eshte qe ai djale do qe te shkurtoje largesine
pa patur rendesi se sa di i kushtoje ne cdo ane
por nga ana tjeter nuke shte e lehte qe edhe ajo te marre nje hap sado te lehte ne lidhje me njohjen me nga afer te ketij djalip-er tui pergjigjur albushes dua te shtoj se nga ana e djalit nuk eshte bere asgje qe ta lendoje vajzen dhe nuk flas ne veten e trete se dua te fshe autorin
nuk jam une por dua ta ndihmoj se ekam shume shok edhe nuk duaq e te vuaje me shume nga cvuan , besomeni te gjithe e dime se sa love hurts, nese do ti referohem asaj qe land atha tek : qe vajza a do ate qe e njeh kaq kohe nu do e besoja se ska mundesiq e te shfaqet dikushi nga asgjekundi per dy dite
dhe aq me shume kur ajo e emr veshqe ky do te veje ta takoje apo jo?
falenderoj eminem per kurajon edhe mire do ishq e ti degjonte vete i zoti i punes se do ndihej me mire /pf/images/graemlins/smile.gifle te shpresojme se do jete nje vetmbrojtje e logjikshme edhe mese e pranueshme.
per te vajtur ke pergjigje a e fundit e albushes dua te them qe e falenderoj per shembullin e saj te distances se mire thone larg syve larg zemeres por une nuk e besoj
edhe ne jemi me te vertete te ndjeshem meshkujt dmth. por ne jemi shume me egoiste se ju vajzat edhe kjo mbase na ben qe ti fshehim ndjenjat qe te mos dukemi te doben ne krah te sexit tjeter por jo te dyja palet jane te ndieshme ne menyren e tyre,mbase shoku im nuk ka pse te heqe dore nga kjo vajze se me sa di une ajo eshte me te vertete e mrekullueshme,edhe po te kisha edhe une fatine e tij qe te ndieja per nje vajze te tille nuk do i shqitesha,por ketu kam pyetjen me kryesore pr vajzat gjithmone /pf/images/graemlins/smile.gif :cfare rekomandoni ne lidhje me shprehjen e plote te dashurise nga dajli tek vajza edhe jo se do beni magji
por si do te mund ajo te shprehte pranimin e saj per nje njohje te metejshem
ju falenderoj edhe ju uroj : njejete te gjate me nje dashuri te perjetshme :thumbsup:

I

insane

Guest

roma shume e gjate per ta lexuar, ma thuj ne chat ca problemi ke /pf/images/graemlins/tongue.gif

ROMANTICO

Primus registratum

qe te mos tingelloje keq dua te bej nje orrigjim nuk ishte per albushen qe larg syve larg zemeres (shembulli i saj nuk eshte i vertete)por desha te :thumbsup: them qe nuk i besoj thenies ... sorry albushi

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albushiii:
[qb]problemi qendron se vete hapesi i temes nuk po pergjigjet!!!!!!!
mgjth per mendimin tim duhet te analizosh me mire veprimet e tua, cfare ke bere ti qe ajo vajze te jete sjellur ashtu me ty! sepse ndonjehere nuk mjafton vetem qe te ndjesh dicka per nje njeri, por edhe veprat kane rendesi(nuk e kam fjalen per anen materiale ketu ok?!!!!)Pastaj nga e di ti qe ajo e ka improvizuar ate qe eshte lidhur prej shume kohesh me nje, vetem qe te mos "bezdiset nga ty".nuk e di por per shume vajza perfshij veten time, do duhej shue qe une te shpikja dicka te tille nqs nuk do doja qe nje njeri te me vinte pas.nje per vete faktin se nuk do doja te qarkullonin fjale te rreme qe kane dalur nga goja ime ne fillim dhe me pas nga goja e te tjereve!
dhe sa per ate qe the ne fund te letres tende, eshte e vertete qe ju cunat jeni te poshter por ama dhe gocat sjane me pak...por ajo qe gocat bejne nuk eshte poshtersi por dicka per vetembrojte!!!!
nejse si perfundim : analizo me mire veprimet apo ku ta di une qe ti ke bere.[/qb]
Albushe kur thashe karafile se kisha me kuptimin e keq dhe sidomos i beja illuzion vetes sime, sepse eedhe une kam humbur per faj te egozmit tim nje shok te mir, ishte i pari qe me pelqeu dhe besojs eduhet te jete i fundit. Them se jam karafile se edhe ne keto momente e kam ne dore ti rregulloj gjerat por orgoja (orgueil) dhe egoizmi me pengojne!
Nese koj eshte gje personale, difekt i karakterit tim dhe ste intereson!
gjithashtu me as kuptova shoku jot ishte larg. Po ti ke dale ndonjehere jashte shqiperise?
Ok nga ana e intelektitet patjeter qe sje inferiore, po e di sate dryshme qe jane jetet e juaja?
bravo per kurajon qe ke te vazhdosh korespondencen me te, personalisht nuk do te mundesha!
Abilushi je te kiss, dhe ia kalofshsa me mire avec ton prince charmant! :tipsy:

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROMANTICO:
[qb]duke falenderuar kedo qe me ktheu pergjigje dua te shtoj qe ketu peroblemi eshte qe ai djale do qe te shkurtoje largesine
pa patur rendesi se sa di i kushtoje ne cdo ane
por nga ana tjeter nuke shte e lehte qe edhe ajo te marre nje hap sado te lehte ne lidhje me njohjen me nga afer te ketij djalip-er tui pergjigjur albushes dua te shtoj se nga ana e djalit nuk eshte bere asgje qe ta lendoje vajzen dhe nuk flas ne veten e trete se dua te fshe autorin
nuk jam une por dua ta ndihmoj se ekam shume shok edhe nuk duaq e te vuaje me shume nga cvuan , besomeni te gjithe e dime se sa love hurts, nese do ti referohem asaj qe land atha tek : qe vajza a do ate qe e njeh kaq kohe nu do e besoja se ska mundesiq e te shfaqet dikushi nga asgjekundi per dy dite
dhe aq me shume kur ajo e emr veshqe ky do te veje ta takoje apo jo?
falenderoj eminem per kurajon edhe mire do ishq e ti degjonte vete i zoti i punes se do ndihej me mire /pf/images/graemlins/smile.gifle te shpresojme se do jete nje vetmbrojtje e logjikshme edhe mese e pranueshme.
per te vajtur ke pergjigje a e fundit e albushes dua te them qe e falenderoj per shembullin e saj te distances se mire thone larg syve larg zemeres por une nuk e besoj
edhe ne jemi me te vertete te ndjeshem meshkujt dmth. por ne jemi shume me egoiste se ju vajzat edhe kjo mbase na ben qe ti fshehim ndjenjat qe te mos dukemi te doben ne krah te sexit tjeter por jo te dyja palet jane te ndieshme ne menyren e tyre,mbase shoku im nuk ka pse te heqe dore nga kjo vajze se me sa di une ajo eshte me te vertete e mrekullueshme,edhe po te kisha edhe une fatine e tij qe te ndieja per nje vajze te tille nuk do i shqitesha,por ketu kam pyetjen me kryesore pr vajzat gjithmone /pf/images/graemlins/smile.gif :cfare rekomandoni ne lidhje me shprehjen e plote te dashurise nga dajli tek vajza edhe jo se do beni magji
por si do te mund ajo te shprehte pranimin e saj per nje njohje te metejshem
ju falenderoj edhe ju uroj : njejete te gjate me nje dashuri te perjetshme :thumbsup: [/qb]
Hey bello, ska gje per kurajon per te dhene keshilla jam e para un po me i vene ne zbatim mos e pyet!
Per shokun tend, ska problem ne qoftese laget, ti thote ato qe ka per ti thene dhe pastaj ta mbledhi mendjen!
Doja te shtoja edhe dicka, qe ekzistojne edhe goca akoma me shume egoiste se ju, qe duan te tregojne qe jane me karakter te forte dhe perfundojne si ajo goca e mrekullueshme qe na fole me siper.
Ika tani dhe mos na ca me koken me keto probleme BANALE!

P.S sdua te jetoj gjate, dhe sdua qe as edhe nje njeri mos hyj ne jeten time.Keshtu qe ai urimi jot ne fund make me shit!

Shqiptarja

Primus registratum

Dahsuri thone nuk njeh kufi, as largesi as e as....shume dakord por...

Per vehten time do te thoja qe per te arritur deri tek ajo lidhja e deshiruar,pra dashuria, duhet shume perpjekje, mirepo para se gjithash, ne kete rast do te thoja qe duhet nje dialog si dhe nje gjuhe te perbashket ne kuptimin "pajtim" sepse nese dikush fjala bjen do te me dashuronte mua (edhe po te pionte ai nga qielli) e qe une nuk do te ndjeja aspak per ate njeri atehere patjeter qe nuk mund te arrim sukses.. /pf/images/graemlins/frown.gif , me vjen keq por flas "kah del shpirti".Shume mund te na dashurojne por c'ti besh zemres qe ajo e zgjedh vetem NJERIN prej atyre te shumteve,keshtu qe mos e zgjas edhe une shume do te them serish qe per te arritur sukses ne dashuri duhet pajtim te te dy paleve.....

Asgje nuk behet e arrihet me force, apo sic thote populli "me zor".....

pershendetje...

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

hi /pf/images/graemlins/smile.gif

Jeta eshte e trishtueshme kur mendon se ke humbur dike /pf/images/graemlins/laugh.gif .

But no one is aware that we want this people back in our lives because of our egocentric-flash bulbs, that threaten us anytime we see "the other" is happy without us. "how could she.... /pf/images/graemlins/frown.gif

You are the hell so like my mother. SHe too, got problems with vegies and hot-dogs and courage to want :eek: that from you. Because,
mister- pretending to be perfect is so self-involved. The whole concept of LOVE to him is "can you satisfy my damn impulses" well what happens next it's less of matter. As long as I am getting what I want mmmmmmm the rest is just crap.

Love it's not just "the act of love making". It's about commitment, it's about compromise, it's about being there for the other when "the other" is down, it's about understanding and excepting "the other's" weak side.

Love it's not about sweeping the air with your mighty sword, taking upon the self the burden to transform the other,brainwash the other "that love is just like you say and there is no either way"

just like that, you remind me my mother
help.gif
and with her, there is no either way in anything. She is hardworking and honored and polite, and all that, try to be weak with her she is mute, impermeable, opaque. Vegies and hot-dogs are still part of her moralistic magic wand.
I am close to her because she is my mother, and I can't throw away what she has been through. But you nope, I can't deal with that. You are foolishly too dangerous for that kind of "push a bit further in the relationship".

I would love someone whose got my dad's personality. Stubborn, rooster of the house, intelligent, persistent, no bogous shit with him.

Next time you want someone back, clear your mind. For a week try to imagine that person close to you, and if you don't kick that person out of your bed by the end of sunday, you really and sincerely love her back.

Try it without the vegies and the hot dogs and sadistic shit. We know ....we know you got ego-protection-failure issues :thumbsup:

good luck
sincerely I-aspire /pf/images/graemlins/wink.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]roma shume e gjate per ta lexuar, ma thuj ne chat ca problemi ke /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
problemi dihet ... eshte 'Dashuria' /pf/images/graemlins/frown.gif

nushiii

Primus registratum

hehe,eminem_d12, jo ne fakt jam une ajo qe eshte jashte shtetit dhe jo ai!

romantiko, nqs ishte nje person qe u bombardua nga thenia:'larg syve larg zemres' nga te gjithe qe qendronin prane meje ne ate kohe dhe qe nuk gave a damn se cfare mendonin te tjeret jam une.
prandaj them se shte e veshtire sepse ai eshte realiteti. eshte e veshtire te flasesh ne tel se dreqi ta haje te ishte ne amerike a ku ta di une diku qe me nje karte mund te flasesh tere naten, do ishte pak me ndryshe...por eshte ne shqiperi dhe vetem 50 min jane te shkreten. ca te thuash a te mos thuash me pare?!!!!??!! :confused: por per mendimin tim sa do larg te jesh zemra rreh vetem per ate person!prandaj nqs shoku jot do nje njeri dhe ajo qenka tama per te, dhe ai reciprokisht eshte tamam per ate, do ti thoja se nuk duhet ta humbi perseri sepse nuk i dihet jetes...si ajo kenga 'if tomorrow never comes'.prandaj: make a move. /pf/images/graemlins/tongue.gif