Per ty

Brilliant

Forumium maestatis
Per ty*

Per ty lumturi, mendimi i pare i cdo mengjesi, rrezatimi i vetem i planetit tim, drita e vetme e shpirtit tim.
Per ty o lumturi e shum enderruar qe si nje rrufe qiellore pushtove shpirtin tim duke me lene pa fryme, ohhh te lutem merre edhe frymen time te fundit, merre dua te te ndjej perjetesisht.
Per ty o lumturi e shum kerkuar, ne mes te shpirtrave te humbur, ne mes te hipokrizise njerzore, ne mes te kesaj shkretetire qe vete njerzit kan ndertuar.
Po une cfaj kam? Un mekatari jot qe pafajsisht perkulem para teje vetem per te te ndjere, vetem per te te shtrenguar nje cast, se e di qe do me ikesh. Ohh mos shko, mos ma thaj shpirtin, mos e merr udhen e pakthim...
Ku te te gjej pastaj un i gjori? Se bashke me ikjen tende do me marresh frymen e shpirtin e do me lesh te endem e te endem i pashprese ne mes te pashpreseve. Ne kerkimin tend...
Po ku te te gjej, un nuk di te fluturoj, nuk di te ngjitem ne qiell, nuk di asgje ne kte bote,jam budalla, budalla i dashuruar pas teje, skllav i joti o lumturi.
Jo, nuk dua te te pushtoj boten tende, asgje nuk dua, dua vetem te te prek, te te ndjej, e te vdes ne krahet e tu.

Cdo njeri ka menyren e tij per te kapur lumturine, un me i varfri i te varferve, qe as e kam pare e as ndjere ndonjehere madheshtine tende perulesisht te lutem, -mos ik... Qendro me mua, dashnorin tend, arratisemi bashke. Le te ikim ne nje tjeter galaktike, ne nje tjeter bote, ne nje tjeter vend, vetem eja, e un do te ndertoj shtate bote e shtate jete, e do ti mbreterojm shtate botet e shtate jetet perjetesisht.

Do te jemi pavdekshmerisht te lumtur o lumturi....

Narkomane

Valoris scriptorum
Jeta, dhurat e natyrës.
ashuria, dhutat e jetës,
Puthja, dhurat e dashuris.
Fundi i të qeshurit është mërzija.
Fryti i të qarit është ngushllimi.
Bukuria e njeriut përbëhet
nga bukuria e fjalës që flet.

Narkomane

Valoris scriptorum
Dy fjalë që të gëzojn
dy fjalë që të hidhrojnë ,
dy fjalë që tër jetën ta ndryshojn
dy fjalë që kan domethënjen qka ndi unë për ty ,
këto dy fjalë dua që të mi thuashe edhe ti!
dikushë thot se këto dy fjalë nuk jan shumë,
por kan shumë rëndësi ,
me këto dy fjalë mundesh ta ndërtojshë një ardhmëri ,
edhe për këtë dua të ti them ty këto dy fjalë i dashur
TË DUA

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Dua te tregoj dicka, dicka qe ti nuk e ke ditur kurre.
Ndoshta nga frika se mos te humbisja, disa gjera nuk munda t'i them. Shpresoja se do i kuptoje vete me kalimin e kohes, por nuk ndodhi keshtu. Ti ishe fiksuar aq keq pas idese se gjerat nuk zgjasin pergjithmone, se gjerat jane relative, se njerezit ikin dhe eshte e vertete. Po, njerezit ikin, largohen, zhduken, disa per pak kohe e disa te tjere pergjithmone.
Ideja se gjerat nuk zgjasin pergjithmone te beri te me humbisje, jo sepse une nuk te doja, por sepse ti nuk di t'i vlersosh gjerat dhe njerezit ashtu sic duhen vlersuar.
Sot do te them arsyen pse u largova, pse duhej te largohesha.
Te kujtohet kur me thoje se me do, kur bere cdo gje qe une te dashurohesha pas teje, te besoja serish tek dikush, te kujtohet? Po kur ja arrite qellimit dhe pastaj me shtyve te kujtohet? Kur me largove vetem se une isha dashuruar me ty, vetem se ti me ishe bere si nje droge qe kisha nevoje ta merrja cdo dite qofte edhe pak fare! Te kujtohet kur me trajtoje ne menyren me te keqe te mundeshme, kur me bertisje ne fytyre se nuk me doje, se te shkaktoja stres, se dashuria ime po te mbyste, por sado fort qe me shtyje une afrohesha serish dhe qendroja afer teje, pastaj me thoje se me doje, se te kisha munguar, por me pas me bertisje serish se nuk me doje dhe keshtu disa here me rradhe.
Po, vertete te kisha premtuar se nuk do largohesha, se do isha aty per ty sa here te kishe nevoje, se do te doja pergjithmone, por e theva ate premtim, e grisa dhe e hodha qe ta merrte era, duhet t'i thyesh disa premtime sepse te lendojne, mua me lendonte fakti se qendroja prane teje vetem kur ti kishe nevoje te ndieje, te mos ishe vetem, por me pas me harroje dhe me coje ne dreq.
Ndoshta te dhuroja aq shume kohe nuk ishte e mjaftueshme per ty, nuk ishte e mjaftueshme te te doja aq fort dhe bute njekohesisht! Ti je mesuar te jesh i vetem, do te ndihesh keq, te ndihesh ilene ne harrese dhe ke frike nga lumturia, ke frike te jesh i lumtur, ke frike nga une sepse e DI QE TE DUA FORTE!!!
Besoj se mes ketyre rreshtave do gjesh ate qe kerkon, arsyen pse u largova, pse e shkela premtimin se do qendroja pergjithmone, por vetem kete premtim, sepse premtimin se DO TE DUA GJITHMONE nuk e kam shkelur dhe nuk do e shkel ndonjehere, sepse TE DUA PERGJITHMONE.....

JAM KAM KUSHTUAR NJE PERSONI QE PER MUA KA QENE ESHTE DHE DO MBETET,,PERSONI ME I VECANTE QE KAM NJOHUR NDONJEHER DHE PSE SECILI NE BOTEN E TIJA :(:(:):)

Pinky

Forumium maestatis

Nje shi vere i cmendur me lagu ate dite.Une vrapova per tu strukur diku por te pashe ty............
Sa kishe ndryshuar. Floket nuk i mbaje me perpjete si dikur por i kishe rritur disi dhe i lije te binin ne fytyre.Ti ishe lagur..
Me joshi nje deshire marramendese nje ide e cmendur te te puthja ja aty si dikur.Ti me hodhe nje veshtrim per nje sekond dhe me pe krejt te zhveshur si dikur nga ndenjat.
Si arrije te kuptoje dhe dhe ndieje ate qe une ndjeja.Folem pak,folem pak se qe te dy e dinim qe ne ato momente mendon si e si te ishim diku te dy dhe te mbyteshim mes puthjeve.Ti me terhoqe pas vetes lehte e bute dhe me puthe....ndersa une u mbyta ne ,,,,,hapa syte oh mos kisha qene ne enderr.

Syte i kisha te mbushur me lot nga malli per ty.Dreqi e mori paskam qene ne enderr.Shkova prane telefonit se doja te te degjoja ate ze qe me cmend.Por ishte mesnate u tremba disi...
Nje "Alo" u degjua nga ana tjeter.E ndjeve qe une po qaja dhe heshte.Heshte per nje cast dhe me the:
Me ka marr malli per ty,te lutem mos ma mbyll telefonin dua te te degjoj kur qan. Kam nevoje per dicka,te lutem buzeqesh nje here me ata sy te perlotur per mua