''Per ty...''

Megg

Carpe Diem
Mund te flisni me kodet tuaja,pa emra pa iniciale,thjesht pershkruani
sakrificen',mundimin' me te madh/e qe mund te beje per nje person qe e ke xhan,,,
Psh.Do ta braktisnit personin e zemres per te miren e tij/saj?
apo Do te hiqnit dore nga dashuria nese personi qe ju doni ka rene ne dashuri me nje tjeter ?
Vetem nje fjali per dicka qe ju do e benit per nje person...
:)

Sweety el

Locus omnem
Po sikur ai mos te te doje?
Prap do luftoje?po cdo fitoje?
perballja me te gjithe do te behej ne rast se edhe ai do bente nje gje te tille nese te dy do ta ndienin se kjo eshte me e mira per te dy qe te jemi te lumtur nese ai nuk do donte nuk do luftoja do mbaja te njejtin qendrim edhe pse do me vinte shume keq dhe do ndjehesha e lenduar qe nuk kam dashurine me vete.

Wise

Valoris scriptorum
Nese personi qe une dua ka rene ne dashuri me dike tjeter dhe eshte i lumtur me te jam e sigurt qe mua do me interesonte vetem lumturia e tij,,,pavaresisht se personi qe do nuk jam une................

Megg

Carpe Diem
perballja me te gjithe do te behej ne rast se edhe ai do bente nje gje te tille nese te dy do ta ndienin se kjo eshte me e mira per te dy qe te jemi te lumtur nese ai nuk do donte nuk do luftoja do mbaja te njejtin qendrim edhe pse do me vinte shume keq dhe do ndjehesha e lenduar qe nuk kam dashurine me vete.
:(edhe pse te lendon,,,dakort dear!!!

abs

nuk e di...
cfare do i beja? do e therrja :D

nje shprehje thote "dhe nena te tjera kane lind Trima" ;)

P.S. C'me kujtoka Titulli "Per Ty" kohe te vjetera n' forum :)

*romeo*

Primus registratum
te dua ,pa ditur si,kur dhe nga,te dua pa paragjykime dhe pa mendjemadhesi,,keshtu te dua,sepse nuk mundem te jetoj pa ty?

smino

Primus registratum
Per ty une thaj detin,bej rremuje gjith qytetin...ti mos bej asgje per mua vetem me thuaj gjithmon te dua.
poooor koha tregoi se nuk mjafton qe boti te thote vetem "te dua"...po nuk pati sakrifica nga te dyja palet lidhja nuk funksionon kurre sado dashuri te ket midis

iLirjam

Forumium praecox
:p
pse nuk thua?? lum ajo qe do ta dua!
per gjithshka,,do tme ket mua!
do ta kem shok dhe xhan,
dhe me te ne airoplan,
do te nisem ku t´na coje,
le tna coje,,ku te doje!
nese zbresim ne Paris,
mu aty ne mjedis,,
siper kulles do ta ngjis,
gjitha rrobat do tja gris,
dhe do i thoja sa e doja,
buzen do tja kafshoja,
por kurr sdo ta lendoja,
ate,,do ta martoja! oh sa shum me mungon,,nje femer me Zemer te madhe,,qe di te dashuroj marrezisht :dashuri: