Per Studentet Shqiptar ne USA!!!!!

Denix422

Primus registratum
Per Studentet Shqiptar ne USA!!!!!

Une jam nje student shqiptar qe kam kater vjet ne Virginia dhe studioj per Biznes administrim, ky vit qe vjen eshte i fundit dhe pas tij diplomohem. Kam qekur filloj universiteti qe skam qene ne Shqiperi, po mendoja te shkoje ne shqiperi per krishtlindje por nuk jam i sigurt dhe kam frike se mos ambasada amerikane sma jep vizen per te mbaruar semestrin e fundit. Gjate gjithe kohes qe kam qene ketu kam qene korrekt me ligjin dhe INS, jam me 1-20 Status der ne 2005. Cafre do me keshillonit te beja???????

Vals

Primus registratum
Re: Per Studentet Shqiptar ne USA!!!!!

Isha vete ne Shqiperi tani dhe pashe te kthenin shume veta per gjera koti. Ty nqs te ka marre malli tmerr fare, merri gjithe letrat dhe beje rrugen. Nqs duron ca, me mire rri aty ku je se ku i dihet. Te shohin dhe qe ske vajtur per kater vjet e thone C"pati ky qe erdhi tani! JAne te krisur dhe s'te japin as arsye kur te kthejne.

korcari12

Primus registratum

Per mendimin tim mundesia qe te mos te lejojne te kethehesh ne u,s,a, eshte shume e paket, per arsye se ti do paraqitesh dekumentat qe egziston ne shkolle dhe se ke perfunduar akoma perfundimisht, keshtu mendoj une po i sigurte nuk jam se dhe une kam goxha kohe qe skam qene ne Shqiperi dhe nuk e di se c'behet me Ambasaden Amerikane, qe te jesh i sigurte per ket mundohu te kontaktosh qe kete me Ambasaden Amerikane ne Shqiperi..(pyjet 7 a 8 dhe bej si di vete)

nira

Primus registratum

sined akoma ne virgina je? /pf/images/graemlins/smile.gif se dhe une jam ne virginia dhe skam takuar asnje shqiptar? ne cilin vend je tamam?