per studentet ne itali qe nuk kane rinovuar lejen e qendrimit

komino

Valoris scriptorum
per studentet ne itali qe nuk kane rinovuar lejen e qendrimit

nga newsleter e kryeministrise

Studentët shqiptarë në Itali mund të hyjnë në territorin shqiptar edhe
pse
nuk kanë marrë ende lejen e re të qendrimit.<p>

Pas kontakteve që Ambasada Shqiptare në Romë pati me autoritetet e
Ministrisë së Brendshme të Italisë, është bërë e mundur lëvizja e
studentëve shqiptarë për në Atdhe me rastin e pushimeve të verës.<p>

Studentët, leja e qëndrimit (Permesso di soggiorno) e të cilëve ka
skaduar, mund të udhëtojnë në Shqipëri dhe të rikthehen në Itali, duke
paraqitur pranë autoriteteve italiane të kufirit dokumentet e
mëposhtëme:<p>

· Lejen e Qëndrimit që ka skaduar (Permesso di soggiorno)<p>

· Dokumentin që konfirmon se ata kanë paraqitur kërkesën për
rinovimin e kësaj lejeje qëndrimi (ricevuta)<p>

Nënvizojmë se studentët shqiptarë duhet të rikthehen në Itali brenda
periudhës kohore 5 shtator – 20 shtator 2003.<p>

problemi qendron ketu
per te marre ricvuten duhet te dorezosh lejen e vjeter

bimba81

Primus registratum
Re: per studentet ne itali qe nuk kane rinovuar lejen e qendrimit

une psh kam ricevuten dhe permesson e vjeter e ka ne dore questura. :shrug: ishalla se s'ma japin deri me date 20 :smash: se kam bere bileten e avionit :cry: :cry: :mad:

arbi

Primus registratum

po s'le brenda permeson e vjeter s'te pranojne dokumentat me duket se e kane me te futur
1106.gif
backsteine.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb] po s'le brenda permeson e vjeter s'te pranojne dokumentat me duket se e kane me te futur
1106.gif
backsteine.gif
[/qb]
Dicka me se normale :rolleyes:

Guest

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] une psh kam ricevuten dhe permesson e vjeter e ka ne dore questura. :shrug: ishalla se s'ma japin deri me date 20 :smash: se kam bere bileten e avionit :cry: :cry: :mad: [/qb]
trendy nese ricevuten ke me shume se 20 dite qe e ke marre merr bileten bje nje fotokopje merre me vete paraqitu ne questure. nese nuk ta kane bere gati thuaju qe duhet te nisesh se ke probleme familjare ... ata do tet e bejne te shkruahs nje sollecito di urgenza dhe ti duhet te marresh lejen brenda dites.ok????

Nuk eshte me te futur se jane akorde qe jane bere midis dy shteteve. Beni nje fotokopje permesos se vjeter gjithmone para se ta dorezoni.

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Nuk eshte me te futur se jane akorde qe jane bere midis dy shteteve. Beni nje fotokopje permesos se vjeter gjithmone para se ta dorezoni. [/qb]
Duhet pare a u mjafton fotokopja apo dojne origjinalin, dje ne questure ketu akoma s'kish mberritur urdheri dhe per me shume as ne sitin e min jashtme as ne ate te puneve te brendshme nuk kishte dale komunikata. Ndersa per trendy ka te drejte dr.essa duhet te shkosh qe tani e tua thuash problemin

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]
Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] une psh kam ricevuten dhe permesson e vjeter e ka ne dore questura. :shrug: ishalla se s'ma japin deri me date 20 :smash: se kam bere bileten e avionit :cry: :cry: :mad: [/qb]
trendy nese ricevuten ke me shume se 20 dite qe e ke marre merr bileten bje nje fotokopje merre me vete paraqitu ne questure. nese nuk ta kane bere gati thuaju qe duhet te nisesh se ke probleme familjare ... ata do tet e bejne te shkruahs nje sollecito di urgenza dhe ti duhet te marresh lejen brenda dites.ok????

Nuk eshte me te futur se jane akorde qe jane bere midis dy shteteve. Beni nje fotokopje permesos se vjeter gjithmone para se ta dorezoni. [/qb]
rrofsh yllo po shkoj te henen ta bej kete pune athere :kiss: