Ankesë Per Sop-in NEVER ,Staffi vazhdon me kercinimet...kapricot nuk kan te ndalur !!

Jam_Ai

Forumium praecox
[19:14:14] Closing Link: Guest3454[c-66-31-1-29.hsd1.ma.comcast.net] (User has been banned from Albnetwork.net (Kismet))
Kjo eshte Ip e dyte qe me vendose akill pa asnje arsye kjo ndodhi pikerisht sa hyra ne server edhe mbas disa kercenime nga stafi perse ankohesha ne forum arriti te me vendos akill duke abuzuar serisht ky abuzim i rradhe me sa duket nuk mbas askush pergjegjesi por me sa shikoj kjo gje nuk ka ndermend te ndalet ankesat ne kete forum me sa shikoj jan te kota edhe te pa dobishme por dua te ve ne dijeni ata kan ndonje fije rrespekt per rregullat , eshte e kot te zgjatesh se askush nuk e merr persiper te kthej nje pergjigje.

Pa rrespekt
asnjoni_usa

Dreamer

Under the Dome
Pershendetje Jam_Ai.
Shikoj qe kjo eshte tema e dyte me te njejten permbajtje qe paske hapur sonte.
Doja te them qe do marresh nje pergjigje nga Staffi thjesht ki pak durim se tek ty eshte ora 7 e darkes e ne Eu eshte 2 e nates keshtu qe bej pak durim.
Do te lutesha te mos hapesh me tema te njejta se mjafton nje.
Deri ne nje shkrim te dyte te uroj gjithe te mirat.

Jam_Ai

Forumium praecox
Pershendetje Dreamer

Kjo eshte nje sjellje e dyte nga nje person tejter e kuptoj shum mire iden e ndihmes ndaj kolegut qe ben personi i lart permendur por nuk eshte gje e duhur te besh akill dy ip qe kam pranda kjo me irriton por jam i sigurt qe nuk merret parasysh nga ata qe duhet marre . flm per pergjigjen nga ana jote

Dreamer

Under the Dome
Pa hyre ne polemika doja te thoja qe experienca me thote qe nuk para vihen akille te kota, megjithate eshte gje qe verifikohet rri i qete per kte gje.
Gjithe te mirat.

albionis

Primus registratum
Dreamer pa hyre fare ne polemika po te kishe sadopak eksperience ti duhet ta dije qe jo akill por cdo menyre abuzimi e mundshme ushtrohet aty dhe te gjitha ankesat jane vertete te kota ska faj ky tipi qe kalon ne merzi e nervozizem kur kane ngelur userat ne duar karrocierash te pashkolle cpret me teper.
Dreamer hyr njehere te chati qendro pak kohe se do kesh material plot me gline/akill qe ne hyrje pa asnje arsye kur dihet qe ato jane veprimi fundit ne IRC.Ose ndiq ircop FALKO e shif si i ben gline dikujt kur i kundershtojne fjalet.
Jam_ai e ke te kote me ankesa KADAFI po te donte i kishte pastruar me kohe kto killerat me maus po sja ka qefi pra shtrengoji dhembet se kjo kohe ka ardhur koha karrocierave yja kaliiiii

Soleil

Valoris scriptorum
:confused:...obsesiv - kompulsiv..mani persekutimi..halucinacione.."gropeza" kujtese..do te te keshilloja nje neurolog..Amerika lenka pasoja te renda..Perpos kesaj dukesh me shume si guri i shahut te dikujt se derisa s'di hierarkine ne chat po ja keput mufkave ketu ne forum kjo duket.sherim te shpejte o Skenderbeu virtualitetit :D

P.s : sa per ifno Never nuk eshte Sop..sop nuk ka access per kill/gline/zline etj..

Jam_Ai

Forumium praecox
Po ç'më intereson hierarkia? Po amerika ca lidhje ka në këtë mes ? Po neurologU më psikologun jan komplet të ndryshëm , kjo është për të qeshur une nuk jam e sme plas të jem vegla e askujt por ktu sma mbyll dot gojën as ti as vimje si puna jote qe lundron në internet me lek e bukës, me qe une bej ankes edhe marr përgjigje nga zarat që unë me Zara kam lujt po zara më të mdhenj së ktu skam parë ndonjëherë, edhe tjetra kur tjetri bën ankes duhet me pas I cik edukate kultur për ata që lexojnë sepse ofendoni edhe at që është lexues, edhe sa për Skënderbeun jam krenar për krahasimin por të paktën nuk jam burr me fustan ose noj lavire pc, edhe e fundit mos komento kur tjetri ste permend emrin pse duhet me fut hundet të bytha e tjetrit ?