Per rehabilitimin e alkolisteve

assassino26

Primus registratum
Per rehabilitimin e alkolisteve

Kerkohet me force,qe ju miq alkoliste forumiste te rehabilitoheni.Hiqni dore nga pija.Pa kontroll nuk duhet te pini as 1 pike...Ju bej thirrje qe sot e tutje te kontrolloni gjithcka qe pini.Per kete do ju vi ne ndihme une,duke kontrolluar pijet tuaja.Para se te vendosni te pini duhet te vini ketu dhe te keshilloheni se cfare te pini,kur,si dhe sa.Un do sakrifikoj dhe do provoj gjithe pijet tuaja,duke percaktuar edhe masen,sigurisht edhe sasine.Qe tani e tutje,ne ndihmen tuaj per 1 mbarvajtje sa me te mire te te pires do keni 1 keshillues energjik te palodhur,qe do fusi hundet ne gjithca pini ju(alkolike).
Kujdesni pra,qe te jeni pijanece sa me te rregullte dhe te apasionuar ashtu sic duhet

assassino26

Primus registratum
Re: Per rehabilitimin e alkolisteve

Pse mi edhe ti pijanece...?Sma kishte more menja vallai.Cere pi ti mi?Sanbuka... :eek:

hot

Hotgirl

eh na kan bo pjanece me zor :smash:
kisha qon goc e mire /pf/images/graemlins/blush.gif :sleep: :shrug:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] eh na kan bo pjanece me zor :smash:
kisha qon goc e mire /pf/images/graemlins/blush.gif :sleep: :shrug: [/qb]
Mos e mer me fryke...Ktu do bohesh flori goce,me vullnet do e kapesh veten...Po pive me mu,bohesh njeri /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

cer pi ti??!!
ishalla spi kola ose fante se mhiku gjaku mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] cer pi ti??!!
ishalla spi kola ose fante se mhiku gjaku mu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cer kola mi cer fanta...Maksimumi,pi uj tonik me naj gjin mrena :angel:

assassino26

Primus registratum

Thuj sa te dush,po postimin e pare te temes se ke lexu mireeee...Pranaj thu gjojna pa ven /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

O Sasso o shejton cere kjo teme kshu? Una pash titullin ene erdha me vrap se mos po shof noi i kshill me heq dore, ene ti thu fike zjarrin jo me birre po me raki. lol /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse si mendim nuk o i keq.

hot

Hotgirl

epo do kem qene pergjumesh kur e kam lexu se ne ti mo asso ne mes te notes i hap kto tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ho me pra...shef tina,gabimisht mesi i nates anej,eshte mesi i dites knej.Xander,ktu plako eshte rehabilitim jo shaka,do te futesh ne klub,fillimisht duhet te deklarosh qe ne cdo seance te pish,jo me pak se 5 dopio,alkol,ku si baze e fortesise alkolike merret rakia.Ti pi edhe me te forte po deshe :rockband: :wink:

hot

Hotgirl

a m'ipni i teke raki mu se qekam per party sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Po deshe dopio,se nuk ka mase per teke...MAsnej po e fillove me i dopio,ste lejme me ik qe ktu pa shku ora e party-t.Menohu mire.
Sill nai gjo me vete kur te vish knej edhe bjerii deres fort se snigjohesh

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb] Po deshe dopio,se nuk ka mase per teke...MAsnej po e fillove me i dopio,ste lejme me ik qe ktu pa shku ora e party-t.Menohu mire.
Sill nai gjo me vete kur te vish knej edhe bjerii deres fort se snigjohesh [/qb]
mir e pra mo meqe menjen e kam me nejt ktu deri n'ora 8 hajt se po e mar i dopjo...
pagu shpia (ti dmth) /pf/images/graemlins/laugh.gif
cer do ti qe te te sjell un??!! nej kofshe nej mish te bardhe?? pule e kam llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Cer jan kto qe do me pru ti mi...Do rehabilitohesh ti apo jo...Te bish nai pije tjeter mi se me ca ta zevensoj rakine une :eek:
TAshi edhe ato kofshet silli,po munsisht jo pule /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

kam mor icik vere me vete..hajt mo skishte nej gjo tjeter..birra sikur na ka dal na qefi..
me lon rakine thashe vera osht mo e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] kam mor icik vere me vete..hajt mo skishte nej gjo tjeter..birra sikur na ka dal na qefi..
me lon rakine thashe vera osht mo e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moj un kom hap shkolle me rehabilitu te tjeret e jo te me rehabilitojne mua /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse se e pranojme 1 shishe vere se ti 1 dopio raki deshe /pf/images/graemlins/wink.gif HAjde rralla,rehabilitohuni o njerez :rolleyes:

hot

Hotgirl

po una e solla meqe na ra rasti se sna bi perdite qyl /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] po una e solla meqe na ra rasti se sna bi perdite qyl /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E mi se ke keq ti,po mqs ra rasti,ato shalet i solle???Jo per gjo po se edhe sna bi perdite rasti,ti bim qylit kur e kemi :angel: