au sa llafe turpi thoke sot ti mre /pf/images/graemlins/blush.gif , apo do me m`hy i dashuri me thuper thone muve, ku m`dhem e ku m`djeg masnej... :smash:Fillimisht postuar nga mars:
[qb]
bej si te besh dhe ma dergo e tu befsha. :thumbsup: [/qb]
Pse je kaq e keqe ti nejse nese pesoj ndonje gje neser nga pagjumesia do te te ngelet peng per ter jeten pastaj.Fillimisht postuar nga qershia:
xhan te kam , shpirt te kam po s`ta dergoj dot.. /pf/images/graemlins/frown.gif [/QB]
qyqa qyqa , ene peng do m`morresh mre, o c`paska per t`heq ai i imi me mor muve mrapsh, (meqe ra llafi sa do i kerkosh t`thata n`dor, po qe i ndajm pergjysem..)Fillimisht postuar nga mars:
[qb]do te marr peng per ter jeten pastaj :tipsy: .[/qb]
Fillimisht postuar nga marko:
[QB]
ah mre popull, nuk m`bon koma me shkrujt as i zhgrabe kto dit, kshu osht kur je person publik si puna jeme, po dashnia qeka isoj si per malin gelqeror ashu ne per gropen gelqerore, se disha ket pune une jo, kisha fool around perqark anej ka lagja e vjeter , kshu "shpijash, lojna burre-gru,m`puthe t`putha " si i thone, po vallaji si ket sira mos u deftefte...
m`kish thon qershia muve qe ishte zeherr momenti kur ngrihesh avioni perpjet, te ngrihet stomaku pesh nga boshlleku e poshte n`tok ashu lidh me litar premtimesh lije zemren , po une si burre me huqe i thosha lufta per burra osht...
Te me falni per keto llafe pa kuptim, po ja vetem ju m`keni met me ene e di e "mira kalohet vetem , por e keqja do shoke.."
pranej ju hapa shpirtin , nizni ka i qiri anej ka qoshet e zemres per muve ene dashnine time.
I JUAJI MARKO!
[QB]marko flm qe e ndave me ne
te pershendes Qershia!
marko flm qe e ndave me neFillimisht postuar nga marko:
[qb]
ah mre popull, nuk m`bon koma me shkrujt as i zhgrabe kto dit, kshu osht kur je person publik si puna jeme, po dashnia qeka isoj si per malin gelqeror ashu ne per gropen gelqerore, se disha ket pune une jo, kisha fool around perqark anej ka lagja e vjeter , kshu "shpijash, lojna burre-gru,m`puthe t`putha " si i thone, po vallaji si ket sira mos u deftefte...
m`kish thon qershia muve qe ishte zeherr momenti kur ngrihesh avioni perpjet, te ngrihet stomaku pesh nga boshlleku e poshte n`tok ashu lidh me litar premtimesh lije zemren , po une si burre me huqe i thosha lufta per burra osht...
Te me falni per keto llafe pa kuptim, po ja vetem ju m`keni met me ene e di e "mira kalohet vetem , por e keqja do shoke.."
pranej ju hapa shpirtin , nizni ka i qiri anej ka qoshet e zemres per muve ene dashnine time.
I JUAJI MARKO!
[/qb]
Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]Fillimisht postuar nga marko:
[QB]
I JUAJI MARKO!
[QB]O Qershie, je mo fantastikja per zotin(lol)marko flm qe e ndave me ne
te pershendes Qershia![/qb]
Kam qesh me lot, po ma ke gjet miden, te kom thon un, ti me lexo mu si liber i hap me ilustrime.
Mos harro qiririn se kam nevoje dhe per nja 3 muj, sa te iki prap e ta mor per fare.