ty do te mbaj te me ruash kur tme iki marsi per sherbim mua /pf/images/graemlins/laugh.gif e more vesh /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga unicorn:
[qb]rri proto na le rehat me ket boren se na ngriu shurra nga te ftoftit....ore ju familjare po un ca pozicioni luaj tewk kjo familje???apo jam komshiu hidraulik???[/qb]
QEKA BO KUNDERSHTARI DERVISH....PO DOREN A DI TA SHOFESH MO????........MOS ME THUJ QE KE XHAK HOXHE......Fillimisht postuar nga DEBATIKU:
[qb]o qershie po hajt se po ta shoh une filxhanin vetem kulloje mire[/qb]
ja keto fjalet e tua dhe dita megjithese bie debore e duhet te vete ne pune behet e bukur se e dij qe nje njeri atje jashte ka nevoje te koruptohet lolFillimisht postuar nga LEA22:
[qb]kalamoja, erdha prape una. /pf/images/graemlins/laugh.gif
debso, korrupsioni nuk vdes kurre! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ta shoh dhe doren une lal dhe bej dhe abra kadabra si kujton ti fitova une hahahahahahahahaahFillimisht postuar nga unicorn:
[qb]QEKA BO KUNDERSHTARI DERVISH....PO DOREN A DI TA SHOFESH MO????........MOS ME THUJ QE KE XHAK HOXHE......[/qb]Fillimisht postuar nga DEBATIKU:
[qb]o qershie po hajt se po ta shoh une filxhanin vetem kulloje mire[/qb]
Lum si ai qe do te mari,kaq puntore eshte sa dhe te djelave punon.Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]kalamoja, erdha prape una. /pf/images/graemlins/laugh.gif
meqense sapo jam ngritur nga gjumi dhe me duhet te iki ne pune tani, nuk kam piken e frymezimit, prandaj po ju jap te gjithve nje pershendetje nga leipzig, qe i rente flaka ishalla.
debso, korrupsioni nuk vdes kurre! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]