po mir emo ca te thote protoja ty ... se kemi me te detyruar kete pune .. apo jo o mami ?Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Ate mos e thuaj se une nga natyra nuk jam dyshues flas vetem me fakte nese nuk kam ,mund te beje ndonje shaka te vogel.
sot u gdhi nje dite e re dhe ju uroj tja kaloni mire te shohim se sa e mire do jete.[/qb]
ej mi proto po per tu martu kena qen qe ne djep ne po sna jejshi se skishim mush moshen edhe ishim me te shkurter se pushka.....Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]mraft pika mu qi qeke plak ti kshuna re mos oo zot thuj se na bone hatane /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse sflet ti re qi qeke gati per tu martu /pf/images/graemlins/wink.gif lol /pf/images/graemlins/laugh.gif
o babi sa nevrik qe je dhe ti /pf/images/graemlins/smile.gif une i bertita marsit sepse me vuri ne dyshim dashurine time per aija /pf/images/graemlins/smile.gif me fal o babi se nuk e bej me kete gje te premtoj qe do behem goce e mire
proto is feeling very emotional in this moment /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
O qershie, po ca ke me mu te shkretin, undu me e nihmu Unicornin(lol)Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
si ky parafolsi psh qe ja shtin n`men robve t`poshter...[/qb]
Fillimisht postuar nga qershia:
[QB]O marko,
po qyteti Stalin e marsit gjith e gjith i bulevard ka...
Harrove, Gjeneral Gramafonin.
Ti bjer lalai gernetes?