Per ata qe s'dine te skuqin nje veze...

S6T6N6

Forumium maestatis
Per ata qe s'dine te skuqin nje veze...

...pra me pak fjale ketu mund te ndihmoni ata qe si puna ime nuk dijne te gatuajne... me receta te thjeshta dhe spjegime te sakta ata qe ndjejne veten kuzhinjere te mbaruar /pf/images/graemlins/laugh.gif mund te na japin nje dore...

Faleminderit /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum
Re: Per ata qe s'dine te skuqin nje veze...

Veze e thjeshte
ndiz soben,ver tiganin,hidhi vajin,numero te kalojne 70 seconda,merre vezen thyeje,hidhe ne tigan,prit 80 seconda,merr pirunin e ktheje nga ana tjeter.prit 80 sec e pastaj merr pjaten e hidhe me ndihmen e pirunit ne te!
Veze e rrahur(me qumesht)Specialiteti im:
ndiz soben,ver tiganin,hidhi vajin,numero te kalojne 50 seconda,merre vezen thyeje ne pjate e e rrah me pirun(i shton 3 luge qumesht sipas deshires)hidhe ne tigan,prit 80 seconda,merr pirunin e ktheje nga ana tjeter.prit 80 sec e pastaj merr pjaten e hidhe me ndihmen e pirunit ne te!
ja pra ti di te skuqesh veze!!

Prodigychild01

Primus registratum

Jam dakort me engjellin e mesiperm, pervec vajit. Mos i hidh vaj fare. Perdor nje tigan nga ata qe nuk ngjisin. Po tu desh pak yndyre perdor pakez, nje cerek luge gjalpe se i jep me shume shije.

Rambla

Primus registratum

keshtu qe ne te njejten kohe meson edhe si te skuqesh nje veze edhe si te numerosh /pf/images/graemlins/laugh.gif (shaka)

già lo so qe per nja disa muaj kjo teme do me hy shume ne pune :rolleyes: (almeno ci sono i surgelati /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Florus

Forumium maestatis

buona idea per i surgelati rambla :thumbsup:
fillo nga akulloret :idea:
p.s. mu kujtu ajo barsaleta e tottit me pesce surgelato (pesce sur gelato) :lol:

Rambla

Primus registratum

fillo nga minestra thuaj, se gelato-t kane shume calori /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

shum tunduese kjo tema ka jashte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Koli

Primus registratum

Te them une nje recete: Merr tel bjeri numrit te ndonje restoranti a picerie pa c'te duhet skuqja e vezeve e keto telashe guzhine.