Per ata qe jane jashte Shqiperise...

IgLi

Primus registratum
Per ata qe jane jashte Shqiperise...

S'po gjeja teme te pershtatshme per ta shkruar keshtu qe erdha ketu. Per ju qe gjate pushimeve te Vitit te Ri ishit ne Tirane dhe rastesisht ju ra rasti te shihni nje emision me titull "Fiks Fare", dhe qe doni ta shihni akoma, po dhe per ju qe se keni pare ndonjehere, shiheni se ka te forta, qe sot e tutje do te jete ne internet. Sot, si hera e pare, cilesia ta shpif(!!!), po ju premtoj qe neser do jete me mire /pf/images/graemlins/smile.gif

www.top-channel.tv

Re: Per ata qe jane jashte Shqiperise...

Per tu hapu nuk hapet ,te pakten nga kompiuteri i shkolles,ndersa per tu shkarkuar do 20 minuta,ndonje menyre tjeter me te shpejt a ka?

IgLi

Primus registratum
Re: Per ata qe jane jashte Shqiperise...

Pas nja nje jave. Per momentin beni si te beni.

-Zana-

e...Thjeshte
Me rastisi ta ndjek kur isha heren e fundit ne Albania, dhe kam bere c'mos te lidhem me to .. ne lidhje me 2 femije qe po transmentonte programi...i kane fallco/kot nr edhe emailin , se asnje nuk pergjigjet.

Emision burokratik , ku me la te kuptoj qe e kane ndertuar vetem per interesat e tyre personale ne nje fare menyre.

Gjithsesi, nese dikush mund te me sjelli nje kontakt ne lidhje me k'to femije.. moter/vella- mosha diku 6-10 vjec, ju kishte vdekur mamaja , jetonin diku ne nje fshat te mamurrasit/fushkrujes nese jam e sakte... Do ja dija per nder, nese dikush do gjente nje menyre lidhjeje me to, do i sponsorizoja me gjithe qejf.

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Me rastisi ta ndjek kur isha heren e fundit ne Albania, dhe kam bere c'mos te lidhem me to .. ne lidhje me 2 femije qe po transmentonte programi...i kane fallco/kot nr edhe emailin , se asnje nuk pergjigjet.

Emision burokratik , ku me la te kuptoj qe e kane ndertuar vetem per interesat e tyre personale ne nje fare menyre.

Gjithsesi, nese dikush mund te me sjelli nje kontakt ne lidhje me k'to femije.. moter/vella- mosha 6-10 vjec, ju kishte vdekur mamaja , jetonin diku ne nje fshat te mamurrasit/fushkrujes nese jam e sakte... Do ja dija per nder, nese dikush do gjente nje menyre lidhjeje me to, do i sponsorizoja me gjithe qejf.

Nuk e di per Fiks-Fare por top-channel ne vetvete ka kohe qe eshte kthyer ne nje fabrike parash, nuk behet me fjale per ndihme apo dicka te ngjashme.

Madje madje dhe ky Igli qe ka shkruar ketu eshte ose ka qene webmaster i top-channel, ne vetvete kjo ka qene nje reklame ne fillimet e veta te fiks-it jo se i interesonte ndonje gje tjeter

-Zana-

e...Thjeshte
Epo ma mori mendja, sepse vertet jam lodhur te lidhem me to ... nr dhe emaile qe nuk egzistonin. Disgusting...S'do ta ndjek me kurre topchannel & Fiks Fare.