Per Aop !

FALKO

Forumium maestatis
Per Aop !

Meqe kohet e fundit ne kanalin #shqiperia ka patur disa abuzime ne shtime Vop e me tej nga Aop e stafit u be nej kalim acessi per te gjithe ne Hop per nje periudhe te vogel kohe.
Kjo me qellim qe te kuptoni qe nnuk mund te shtoni user ne liste edhe te mos prisni asnje kunderpergjigje nga ana jone .
U mendua qe ti vihej vize te gjithe kesaj historie edhe :

1- Do te shikohen gjithmone, gati ç'do ore listat e vop tek #shqiperia. Nese ka hyrje te reja te momentit jo te shtuara nga Sop , Aop qe jane ne kanal do te mbajne pergjegjesi deri ne kalim nga Aop ne Hop. Kjo sa te gjendet fajtori apo me tutje.
2- Nese ka anomali me te renda edhe gjendet fajtori, kjo do te pasohet nga heqje te menjehershme acessi pa te drejte rikthimi (dhenie OP me cs )
3- Do te shikohen loget ne server here pas here per rastet me siper edhe kush del fajtor do te mbaje pergjejesi me heqje apo kalim ne acess me te ulet.

4- Userat qe kerkojne Aop do te lihen per nje fare kohe Hop per te vleresuar punen e tyre deri ne dhenie Aop te plote.

Kjo eshte e vlefshme per stafin Vop , Hop e Aop te kanaleve #shqiperia & #ndihme

Argetim te kendshem.

Ermali

Primus registratum
Re: Per Aop !

Pershendetje Falko. Une normalisht nuk duhet te isha pergjigjur ketu por meqenese ti ke perfshire ne kete lajmerim edhe ato usera qe kerkojne te marrin aop tek #shqiperia dhe #ndihme atehere e pashe te arsyeshme te te pergjigjesha.Ju uroj qe ta gjeni sa me shpejt fajtorin dhe qe kjo te mos perseritet me.Nese une do te mund t'ju ndihmoja ne nje fare menyre jam i gatshem.Kjo do te ishte edhe nje shenje e mire e deshires qe une kam per te marre aop ne #shqiperia dhe ndihme. /pf/images/graemlins/smile.gif flm

GONI

Primus registratum

tani po .....te lumte goja FALKO se desh na dolen nga dora se keshtu duhet nganjeher
100% dakort me ty

Amsterdamos

Primus registratum

4- Userat qe kerkojne Aop do te lihen per nje fare kohe Hop per te vleresuar punen e tyre deri ne dhenie Aop te plote.
FALKO futem dhe un ne grupin e ktyre 4 vetave ?

enton

Primus registratum

Amsterdamos perit pak pasi kemi disa anomali me kete ceshtje. Do te kontaktoj une.

lil-butterfly

Primus registratum

falko mendoj se eshte shume vone per te hapur kete teme per te diskutuar ate qe ndodhi para nje muaji dhe aq me teper qe ai prob u zgjidh (ose te pakten me aq sa na vendoset ne ne dijeni) :shrug: :shrug:

mua me duket shume pa vend qe te hapet ne kete mom, eshte shume vone megjithate eshte e hapur per diskutim edhe le te diskutohet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] 4- Userat qe kerkojne Aop do te lihen per nje fare kohe Hop per te vleresuar punen e tyre deri ne dhenie Aop te plote.

Kjo eshte e vlefshme per stafin Vop , Hop e Aop te kanaleve #shqiperia & #ndihme [/qb]
me sa di une nuk ekziston nje Hop list as tek #shqiperia edhe as ne #ndihme. :idea:

mos na i ngatarro kot ato qe kerkojne acc se pastaj do duan qe te shtohen ne Hop list :smash: :smash: