Pune Pedagoge per Bazat e Autmatikes dhe Mekanik e Aplikuar

A

admin

Guest
Duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per Inxhinieri. – Te ket eksperienc pune ne mesimdhenje. ___________________________________ Cel. 0692360897

Continue reading...
 
Top