PDA's

Faust

Primus registratum
Re: PDA's

Programi quhej noviiremote por ishte shareware dhe mund ta perdorje vetem per 24 ore. /pf/images/graemlins/frown.gif ((((
Dhe gjeta dhe nje dicka tjeter te lezecme.
Me nje hexeditor mund te besh te mundur perdorimin e nje programi te shkruar ne nje gjuhe cfaredo ne gjuhen shqipe.Kuptohet qe duhet te shkosh dhe te editosh ato fjele qe duhet dhe ku duhet.
Kurse si PDA do te doja te kisha nje Palm tungsten
Me PalmOs5 qe eshte 5 here me i shpejte se palmaret normal me PalmOS4. Dhe per ta perdorur si celular mjafton ti shtosh nje modul shtese ashtu sim mund te duash ta perdoresh si nje GPS (global positioning system)

^_^

Primus registratum
Re: PDA's

ej cuna e goca need help une meduhet messenger hotmail versioni i ri per pocket pc 2002 dhe yahoo msn , si e pa mundur duket po nuk po i gjej ne internet. na ndihmoni icik .

kam nj toshiba e740 wireles qe e perdor kur jam rotull dyqanit brenda 400 metrave mirpo nuk lidhem dot ne msn b/c msn e imja eshte e vjeter edhe nu te lidh ai kelyshi.

SkErDi

Primus registratum
PPC

duke u mendu per kete qe pyet ^_^ desha me pyet .. normalisht desha me marr edhe ndonje pergjigje se si funksionojne programet ne Pocket PC (Windows Mobile5). Desha me punu me nje database accessi ne PC dhe me bo dicka per Pocket Pc. A ja ka idene ndonjeri me cfare programohet?

ladouce2005

Primus registratum
Re: PPC

Skerdi, po ku je mo? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

SkErDi

Primus registratum
:p

Hey SHIRAZ, Une ja verdalle me pune tere diten. Nga darka (europiane) jemi online ne pergj. Te fala Aras. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

irene

Primus registratum
Re: :p

e ku qeke online ti skea ... ??? /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

SkErDi

Primus registratum
Re: :p

si ku qekam online? ne shtepi, ne kompjuter, ne karrige biles edhe ulur. Pse ku tjeter? /pf/images/graemlins/lol.gif Lavatricja me eshte prish keshtu qe nuk hyj dot qe andej /pf/images/graemlins/laugh.gif