Pato analizon derbin dhe dua të shënoj në ktë ndeshje.

Albforumi

Primus registratum
Pato analizon derbin dhe dua të shënoj në ktë ndeshje.

pato-ronaldinho-514.jpg
</p>

Pato nesër derbi ndërsa ne Ligen e Kampionëve me Real Madridin . Çfarë menidmi ke?
“Do të fillojmë kampionatin e Italisë së pari. Ndeshje e vështir?, shumë vështirë. Nuk është vetëm Real Madrid, por edhe Marsejë dhe Zyrihut. Nuk janë të lehta për ti kaluar. Ne do të japim më të mirën tonë. Qëllimi im është që të fitojmë Ligën e Kampionëve, dhe për këtë jap shpirtin. Do të jetë emocionuese Kakan. Ricky do të jetë gjithmonë një mik, një djalë me të cilin kam ndarë momentet të mëdha. Por është e qartë, për 180 minuta unë nuk e di: ai është një kundërshtar, dhe kjo është e gjitha.</p>

I frikësuar pak , eh?
“Jo, unë vetëm bëj mirë punën time, dhe puna ime është qëllimi. Thash unë dua Ligën e Kampionëve, por mos harroni Scudetton.”</p>

Berlusconi këtë javë, gjithashtu ka shkruajtur formacionin e tij ideal. Organizatori i lojës Seedorf, sulmues Ronaldinho dhe pika e saj e parë. Qfarë mendimi keni?
“Unë e kuptoj idenë e Berlusconit dhe e respektoj, por Leonardo është trajneri që vendos kë të dërgoj në fushë. Unë, megjithatë, unë jam i lumtur që jam sulmues i dytë. ”</p>

Beson që u Milani është më i mirë se Interi?
“Unë mendoj se Inter është i fortë, shumë i fortë. Fitoi Scudetton dhe ka treguar cilësi të mëdha. Por ne në Milano nuk jemi aspak inferior.</p>

Maldini thotë se në qoftë se ju fitoni ndeshjen mendoni për Scudetto?
“Ajo është e drejtë. Derbi është shumë i rëndësishëm. Mund të na jap besimin, dhe mund të ndihmojë në ngritjen e vetë-respektit. Kështu që do ta provojm.”</p>

Është folur shpesh për merkato, një mega-ofertë nga Chelsea, por Milan nuk ka hequr dorë. Je i kënaqur?
“Unë kam një kontratë me AC Milan deri në 2012. Këtu jamë shumë i lumtur. Unë kam gjithçka, ndjehem mire, gjithashtu kam gruan. Milan është e përkryer për mua, dhe ka gjithqka që unë të jetoj mirë.”</p>

Ky artikull eshte marre nga: http://acmilan-shqip.org/?p=764. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://acmilan-shqip.org/?p=764