Pashaportat e reja : USA

a-alket

Primus registratum
Pashaportat e reja : USA

a ka marre njeri pashaportat e reja ne USA? apo nuk kane filluar ti shperndajne akoma?

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Pashaportat e reja : USA

Nuk kisha degjuar se jane pashaporta te reja. Une e kam timen 6 vjecare, quhet e re apo e vjeter? :confused:

a-alket

Primus registratum

po kane filluar te shperndahen ato 10 vjecaret ne shqiperi dhe itali e greqi me duket...

vitela

Primus registratum

Mesa di une jo ne USA akoma se kam qene e interesuar. Megjithate mund te shtyhen ato te vjetrat edhe per dy vjet te tjera.

a-alket

Primus registratum

po nqs ke nevoje per nje pashaporte te vlefshme per me shume se dy vjet? duhet vajtur ne shqiperi?

flmd

AnaBlue

Forumium maestatis

Me duket se e keqkuptova. Mendova se po fliteshin per pashaportat amerikane. Nuk kam shqipetare /pf/images/graemlins/frown.gif
Si i behet te marr nje pashaporte shqipetare pa shkuar ne Shqiperi? A behet nepermjet ambasades shqipetare ne usa?

a-alket

Primus registratum

anablue, ti ke nje nga ato problemet e deshirueshme me sa duket /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

UNE E GJETA NJI NE TE ZEZE,E BLEVA TE TREGU I ZI I TIRONS PER 1000$BOJSHIN ULJE CMIMI PO TE SHKONI TI BLINI FAMILJARISHT.NGJYRA BEZHE ME TE VERDH TE NEZUR DHE NJE PIKE TE HOLLE BLU TE CEPI I KOPERTINES SE PRAPME... /pf/images/graemlins/laugh.gif

vitela

Primus registratum

Me duket se per te marre nje pasaporte te re, duhet te shkosh ne shqiperi sepse ka ndryshuar edhe formati i fotos. Gjithashtu ne certifikaten e lindjes duhet te jete e njejta foto ne ato qe do te dorezohen per berjen e pasaportes.
Keshtu qe si perfundim i bie te shkosh vete.

TranofiljA

Primus registratum

Mua me ben pershtypje qe si ambasade qe eshte kjo Shqiptarja ne Washington D.C nuk ka as web page. Mesa di une as nuk japin pashaporta qe ktu.

Le qe nuk te ndihmojne fare. Mbaj mend shume kohe me pare vllai kerkoi te bente pashaporten shqiptare se i kishte skaduar dhe ata i thane duhet te shkosh ne Shqiperi ta besh vete. Me t'hik truni kur i thone. :mad:

It's all about $$$ :shrug:

bebivogel

Forumium maestatis

dmth per ne qe na ka humbur as qe behet fjale te merret ndonje here ... :confused: oh well duhet me gjet ndonje mik ne Tirane u pa puna ... :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Me duket se e keqkuptova. Mendova se po fliteshin per pashaportat amerikane. Nuk kam shqipetare /pf/images/graemlins/frown.gif
Si i behet te marr nje pashaporte shqipetare pa shkuar ne Shqiperi? A behet nepermjet ambasades shqipetare ne usa? [/qb]
Une vajta i pyta kete vit kur mora pashaporten time por me thane se duhet te besh kerkese tek presidenti ne shqiperi! /pf/images/graemlins/frown.gif

vitela

Primus registratum

Po nese gjeni ndonje mik a shok qe shkon ne Shqiperi mund t'ia jepni pasaporten qe t'ua shtyj te pakten edhe 2 vjet dhe deri atehere mund te jeni bere per mbare te shkoni dhe vete. Ku i dihet!!!!!!!!! :confused:

vitela

Primus registratum

sa per web site ambasada jone ketu nuk ka, se nuk kam lene vend pa kerkuar. Mezi gjeta nje adrese dhe nje nr tel. Me duket se kane dhe nje adrese emaili po nuk e di nese funksionon apo jo. Te kesh nje problem te tille si problemi i pasaportes dhe mos te dish si t'ia besh, mos te thuash per probleme te tjera qe mund te te dalin :confused:

Sa i veshtiresojne gjerat!!!!!!!!!

Never Alone

Primus registratum

Une per vehte e shtyva per 2 vite pashaporten tek ambasada shqiptare ne DC, per rreth $15...

soccerfan

Primus registratum

Pashaportat e reja mund te nxirren pa vajtur ne Shqiperi. Une per vete me ate proces po merrem dhe nuk eshte i komplikuar. E-maili i ambasades funksionon dhe eshte:
albaniaemb@aol.com
Tel: 202 223 4942

Po doni te dini detajet postoni nje adrese e-maili qe tja u dergoj.

Shnet.

soccerfan

Primus registratum

Rruga me shpejte eshte me ane te perpilimit te nje
prokurorie. Prokuroria eshte thjesht nje autorizim nje ti i jep nje njeriut tend qe ndodhet ne shqiperi te nxjerri pashaporten ne emrin tend. Sample te kesaj mund ta japin ata te ambasades me e-mail. Pastaj duhet ta noterizosh, te marresh apostill nga sekretaria e shtetit ku jeton, te marresh dhe nje vule legalizimi nga ambasada dhe tja dergosh ati njeriut tend ne shqiperi. Mund te tingellojne si shume gjera por te gjitha zgjidhen brenda diteve ne krahasim me alternativen tjeter qe zgjat 3 muaj.

Hope it helps.
Shnet.

the_teacher

Primus registratum

po te kesh nejrez ne shqiperi e merr atje ai dhe ta bie
po qe se paguan te zyra kryesore ne ny nuk esh mire se te kushton shume..
Po ne qe kemi pashaporte kanadeze si tja bejme te marrim nje amerikane di gje njeri ? /pf/images/graemlins/tongue.gif