Partneri/Partnerja, i`u tradhëton!Kërkon falje dhe premton se s'do e përsërisë!

Gjeneral-Berdica

Primus registratum
Partneri/Partnerja, i`u tradhëton!Kërkon falje dhe premton se s'do e përsërisë!

Atëherë pra, sikurse: Partneri/Partnerja (i/e dashuri/dashura, fejuari/fejuara, burri/gruaja), i'u tradhëton me dikë tjetër (i'u tregon vetë / ose e zbuloni ju) dhe në një rast të tillë, i'u kërkon falje dhe premton që s'do t'a përsërisë kurrë më, në mënyrën më bindëse që ai/ajo mund të shprehet!

Si do të vepronit ju...???!!!

PS: Ju lutem mos i'a këpusni me llafe kote, por shkurt dhe sa më saktë, edhe drejtë në temë...!

blabla

Primus registratum
Re: Partneri/Partnerja, i`u tradhëton!Kërkon falje dhe premton se s'do e përsërisë!

Pse hapni kto tema me kaq sentimente. Per disa nga ne kjo tema rref shum after shpis... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

gurax

Pan ignoramus
Re: Partneri/Partnerja, i`u tradhëton!Kërkon falje dhe premton se s'do e përsërisë!

Goxha opinion paske dhene Hmmm. :mad:
Berdice.. je shume i pegjithsuar lale, sepse ka ndryshim nese ta thote vete apo e zbulon ti. Pa folur per rrethanat, llojin e njeriut per te cilin flet e shume e shume faktore te tjere.
Kaq di te te them dhe une.

PS: :smash: Me prange ne kembe! :idea:

------------------
"Have I told you lately..."

klarisa 26

Primus registratum

Me mire nje fund me dhimbje se sa nje dhimbje pa fund! /pf/images/graemlins/smile.gif

blabla

Primus registratum

Berdice.. je shume i pegjithsuar lale, sepse ka ndryshim nese ta thote vete apo e zbulon ti. Pa folur per rrethanat, llojin e njeriut per te cilin flet e shume e shume faktore te tjere.
Ca do me thon "berdice" mer tommy-the-cat-wanna-be? Faktoret qe permende Zotria tonde, jan thjesht detale te parendesishme qe kur i mbledh, "culminat-in" (*me waits for lighning to strike!!!) ne resultatin me te rendesishem qe esht se njeri nga ato ne relationship tradhetoi!!! Nejse, sorry per shqipen e thyer juve language nazis. :mad:

gurax

Pan ignoramus

Ahh, se pse kam peshtypjen qe para-thirrma e mori postimin tim si pro-faljes.
Eshte shume e rende nje tradhti para-thirrme. Nuk ka gje me te keqe sesa te te vije dikush e te te thote "shiko, une te dua shume ty e kam shume rrespekt per ty e te admiroj shume ty por ma beri mendjen lesh njeri/njera qe s'pata dot force vullneti t'i rrezistoj. Por tere kohen kam menduar per ty ama!"
Por prape them depends per faljen... sepse ka raste qe mund te kesh qene ti shkaktar per nje sjellje te tille. Jo per tradhti sepse "me tradhtoi dhe une ja kthej ne te njejten monedhe", por per arsye qe ti i kupron dhe vete dhe qe te bejne te ndjehesh bosh dhe vetem perbrenda. Ndersa falja ka te beje me vleresimin e ketyre gjerave, this sentimental BS sic e quajme ne boten e lire! :mad: Vete nuk e di sa shume do e aplikoja kete qe them.. por per nje gje jam i sigurte... what happens once is very likely to happen again.
Healthy now?

--------------
"Have I told you lately..."

Kordelja

Valoris scriptorum

Sikur jemi pergjigjur nje here per kete temen... :confused:

Cdo beja une?

Hmmm, do i fusja nje shkelm mollaqeve te bukra dhe do i thoja te shkonte te flinte ke e ema ate nate...dhe jo vetem ate nate, por edhe gjithe netet ne vijim.

S'jam priftereshe une te fal mekatet e rrefyera me "sinqeritet" pasi ka ngjyer gishtin ne mjalte...

Guest

largohemi sa me shpejte. cdo te thote me fal? te shkoje te falet ne ndonje kishe dhe jo tek ty. mer "ätobuzin" e pare dhe ik.

alinos

Forumium maestatis

Po mer po,
une per vete do i beja dhurat per ndershmerine e treguar, se jo per gja po edhe mund ta fshihte ai trimi /pf/images/graemlins/wink.gif

Cfare dhurate do thoni ju?!
Nje tufe me islla, aty ke veni ku ka zbrit kemba e Kordeles per para :smash:

mostro

Putraku

Me shume miresjellje do i tregoja deren,duke i bere te ditur qe dhe une gjate gjithe kesaj kohe qe kemi qene bashke,nuk kame ngrene te njejten sup /pf/images/graemlins/wink.gif

Petroninsja

Primus registratum

Sdo flisja fare do e mirekuptonte vet sec do bente, thembrat nga majat dhe nje jete sa me te qete... sna ka bo nona teper.. po te ishte per te dredhur na rrofte beqirlliku dhe dridhe me ke te dush...

ana karenina

Primus registratum

Dergoje mbrapa diellit!