Partia Ultra-Nacjonaliste e Shqiperise

A duhet te ekzistoje partia ultra-nacjonaliste ne Shqiperi?

• Total voters
    16

Aquarius

Valoris scriptorum
Pershendetje te gjitheve!Une e njoh shume historine e botes dhe doja te hapja kete teme per nazismin ne shqiperi...Une e di qe duhet hap te historia ose tek tema e dites por kam vendos ta hap ketu tek socjologjia.Gjithçka dhe asgje, çdo problem e hall virtual :)!
Besoj se te gjithe e njihni nazismin dhe adolf hitlerin te mirat dhe te keqijat e ketij njeriut.
Besoj se e keni pare qe eshte hapur partia agimi i arte ne greqi dhe eshte nje partia neo-naziste dhe me thelb kryesor nazismin por qe hebrenjte i zevendesojme me emigrandet qe jane ne greqi.
Une kam qene si tip ''veshgues'' qe nga viti 2005 e deri tani dhe kam pare politiken e mrekullueshem si dhe kam lexuar shume libra per shqiperine dhe per cdo gje qe ka te beje me politiken dhe historine.
Pervec organizata aleances kuq e zi,a mendoni se duhet te hapet nje parti naziste ne shqiperi me emrin ''Partia ultra-nacjonaliste e Shqiperise''?
Si mendoni ju?
A duhet hapur?
Vetem se kjo parti do kishte ne thelb nacjonalizmin dhe largimin e jevgjiteve,romeve dhe gabelve nga shqiperia.
Ne shqipetaret jemi rrace ariane dhe nuk kemi nevoje per keta njerez.
Si dhe me plot e plane te tjera.

Al-Punk

Still here
Mik i dashir, cdo parti apo organizim qe kane ne nje cep sado te vogel nje shenje urrejtje duhet te evitohen dhe te distancohesh nga to.
Shih me mire ndonje levizje per synarchy se merresh me Nazistet qe jane levizje e deshtuar dhe aspak pozitive.

Aquarius

Valoris scriptorum
Mik i dashir, cdo parti apo organizim qe kane ne nje cep sado te vogel nje shenje urrejtje duhet te evitohen dhe te distancohesh nga to.
Shih me mire ndonje levizje per synarchy se merresh me Nazistet qe jane levizje e deshtuar dhe aspak pozitive.
Sigurisht por kjo nuk do jete naziste.
Do kete disa gjera te perbashket me nazismin.

Aquarius

Valoris scriptorum
Nejse keshtu nisin gjerat o stiillmandi,ne fillim grup i vogel,pastaj organizate dhe me vone parti e keshtu me rradhe.

Aquarius

Valoris scriptorum
po mire po kjo synarchy cfare eshte se nuk e kuptoj?
e kam kerkuar ne wikipedia por nuk jam i mire me anglishten

Sonia007

Papirus rex
Nese eshte nje parti ultra nacionaliste do te thoshte rikthim ne te kaluren. Nuk ekziston raca ariane "raca e paster" por ne bote ekzistojne nje shumllojshmeri racash. E vertete qe demokracia nuk esht sistem perfekt por eshte me pak i keqi i krijuar deri m sot. Plus thirrjesh per lufte dhe urrejtje duhet te ndalohen kjo sjell vetem regres...

joetisti_

Locus omnem
Nga nje interviste e Ismail Kadarese mora vesh, ate qe edhe vete e shoh dhe e ndiej nganjehere, se nuk ishte i vetem Enveri qe krijoi ate burg. E deshen pjesa me e madhe ate burg prandaj rezistoi. Keshtu edhe me partite e sotme nese e duan le te ekzistojne. Mbase edhe po te duan t'ia futin vetes... pse dikush duhet t'i ndale. Edhe nese ashtu fillon nje lufte, le te perpiqemi me metoda demokratike ta shmangim e jo me moslejim lulezimi.
Besoj se eshte mbase si muzika. Ka muzika qe nuk i pelqejme. Pse duhet t'ua ndalojme me dhune atyre qe e pelqejne pavaresisht se kur mbase rastesisht e degjojme na vret veshin?! E megjithate ai qe e pelqen mund te jete edhe nje mik qe e duam dhe na do te miren.
"Ate qe nuk e le te "vdese", ai nuk te le te jetosh"

Brigo

Primus registratum
marshalla 7 vota pro,3 vota jo,1 vote mbase,tkeqe paska plot
une absenoj,nuk dua te votoj