Partia nacional social demokrate e popullit shqiptar

OTTOSKORZENY

Primus registratum
Partia nacional social demokrate e popullit shqiptar

vetem nje parti nacional social demokrate e tipit NSDAP te Hitlerit ne gjermani do te mund ta ktheje shqiperine ne nje vend te paster , te paster nga cifutet mafoze tregtare kelysh te te kuqve.
shqiperise i nevojitet te rigjeje besimin tek vetvetja, tek ndershmeria e njeriut, te largohet nga vjedhja , kriminaliteti, imoraliteti.Vec nje parti e cila do te jete ne vendje te veje ligjin nen moton /pf/images/graemlins/laugh.gifEMOKRACIA DIKTATURE PER KRIMINELIN vetem kjo do te jete e ardhmja e vertet e Shqiperise.

OTTOSKORZENY

Primus registratum
Re: Partia nacional social demokrate e popullit shqiptar

nje parti e cila do te siguroje:

1-hapjen e dosjeve dhe denimin e plote te ish punetoreve te sigurimit te shtetit
2-denimin e krimineleve komuniste te sojit Hoxha-Alia e kompani
3-denimin e krimineleve politikane tregtare cifute si nano -Berisha -ruci e kompani
4-vendosjen e plote te ligjit juridik dhe ekzekutiv ndaj te cilit te jene te barabarte te gjithe shqiptaret
5 - hapjen e vendeve te punes per shqiptaret
6-mbrojtjen e plote te te drejtave te shqiptareve kudo qe ndodhen
vetem kjo parti do jete shpetimi i vertete i shqiperise

Dani83

Primus registratum

jam dakord me faktin se Shqiperia ka humbur besimin ne vetvete.
por me duket shume brutale metoda e propozuar!!
mendoj se eshte e nevojshme moderrnizimi (i metejshem), arsimimi, urbanizimi... i Shqiperise..

struktura te shendosha ne shoqeri te shendoshe.

kohet e fundit kam pershtypjen se Shqiperia po ecen (shpejt-ngadale, me hapin e saj por ne fund te fundit ecen) dhe kjo me ngjalle optimizem

eshte e vertete.. ka disa rrenje qe duhen çrrenjosur e te tjera qe duhen ushqyer (te demtuara), te shoqerise Shqiptare.
por pa rene ne gracke:
"nuk behet pakt me djallin per te larguar te keqen"

S6T6N6

Forumium maestatis

...mire pra kur te krijohet kjo parti atehere dhe une do te te lejoj te hapesh ketu nje teme te tille.

deri atehere tema mbyllet!