:wave:Fillimisht postuar nga IRON MAN:
[qb] O 2K , PO NA PASKENA EDHE VAJZUKEN GRUP /pf/images/graemlins/wink.gif
PO TAKOHNA TE BILARDOJA ME BA NJI 8-tshe , ose 16-she :thumbsup: :wave:
......
un rri njaty te parafabrikatet e reja ( t savatume) :wink: [/qb]
pershendetje kojshieFillimisht postuar nga edyta:
[qb] tjetaaa
une kam nejt ne zdrale (lagjja ma e paster ne shkoder ) . a kam ndonje kojshi ktu ? [/qb]
pappapa si maj naqe mas me e dit se ku asht baja e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga Rebecca:
[qb] baja e vogel? [/qb]
Naqe pa ti pse nuk thu me shku me bertit :Fillimisht postuar nga 2K:
[qb] Xhabija 4life
haha naqe kur kena me lujt me tiranen???
shkojm e baj pak tifozllek /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me kujtohet 1 fraz!!!
O TIRANA HAPE PORTEN
Se VLLZNIA PIKA PIKA ***** /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe 1tjeter
Albiter albiter ........hahaha
Vllaznia perpara !!!
1Luv Shkodra [/qb]
LOL, nuk e kam dit se i thojn njashtu...paskemi ndenjur afer /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb]pappapa si maj naqe mas me e dit se ku asht baja e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga Rebecca:
[qb] baja e vogel? [/qb]
Baja e vogel asht ne fillim te rugices qe te nxjerr nga 5-Kateshi me Ure tek Shkolla e Ndertimit Kol Idromeno . [/qb]
Naqe po un nuk rri tek banja e vogel,por ne Bahce Qakajve sidocfotte aty afer /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Becca:
[qb]LOL, nuk e kam dit se i thojn njashtu...paskemi ndenjur afer /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb]pappapa si maj naqe mas me e dit se ku asht baja e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga Rebecca:
[qb] baja e vogel? [/qb]
Baja e vogel asht ne fillim te rugices qe te nxjerr nga 5-Kateshi me Ure tek Shkolla e Ndertimit Kol Idromeno . [/qb]
Tashti, NExho, Banja e Vogel e kam ndi po Baja Vogel se kisha ndi ndojher... /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: gjithesesi...Perashi RULEZ!Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb]Naqe po un nuk rri tek banja e vogel,por ne Bahce Qakajve sidocfotte aty afer /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Becca:
[qb]LOL, nuk e kam dit se i thojn njashtu...paskemi ndenjur afer /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb] baja e vogel? [/qb]
A edhe dicka kot se per muhabet demek /pf/images/graemlins/tongue.gif
Banja e vogel eshte nje ndertese e vjeter (fatkeqsisht nuk e di daten e ndertimit) ndertuar nga turqit , pra ndertesa ka stil ndertimi automan , ku ka sherbyer si "saune" prandaj ka marre edhe ate emer .
Aktualisht , te pakten vjet ka qene Bar restorant , per mua ja vlen te vizitohet pasio ka nje stil te vecante ndertimi.
Pastaj per mendimin tim duhet te kthehet ne munument kulture dhe te ruhet nga shteti (edhe se shteti shqiptar nuk eshte se kujdeset shum per keto munumente pasi e dim shum mire se sa e sa shopija te vjetra shkodrane nuk po mirmbahen nga shteti)
Shendet e pare . [/qb]
Po njelloj asht maj naqe edhe ti Si Baja si Banja , se njashtu e kan thirr gjithmon Baja.Fillimisht postuar nga Becca:
[qb]Tashti, NExho, Banja e Vogel e kam ndi po Baja Vogel se kisha ndi ndojher... gjithesesi...Perashi RULEZ! [/qb]Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb]Naqe po un nuk rri tek banja e vogel,por ne Bahce Qakajve sidocfotte aty aferFillimisht postuar nga Becca:
[qb]LOL, nuk e kam dit se i thojn njashtu...paskemi ndenjur afer [/qb]Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb]pappapa si maj naqe mas me e dit se ku asht baja e vogelFillimisht postuar nga Rebecca:
[qb] baja e vogel? [/qb]
A edhe dicka kot se per muhabet demek /pf/images/graemlins/tongue.gif
Banja e vogel eshte nje ndertese e vjeter (fatkeqsisht nuk e di daten e ndertimit) ndertuar nga turqit , pra ndertesa ka stil ndertimi automan , ku ka sherbyer si "saune" prandaj ka marre edhe ate emer .
Aktualisht , te pakten vjet ka qene Bar restorant , per mua ja vlen te vizitohet pasio ka nje stil te vecante ndertimi.
Pastaj per mendimin tim duhet te kthehet ne munument kulture dhe te ruhet nga shteti (edhe se shteti shqiptar nuk eshte se kujdeset shum per keto munumente pasi e dim shum mire se sa e sa shopija te vjetra shkodrane nuk po mirmbahen nga shteti)
Shendet e pare . [/qb]