Parruce,Xhabije,Pjace ,Rus,Perash,Zdrale,Kiras...

Edyta

Primus registratum
Re: Parruce,Xhabije,Pjace ,Rus,Perash,Zdrale,Kiras...

tjetaaa
une kam nejt ne zdrale (lagjja ma e paster ne shkoder ) . a kam ndonje kojshi ktu ?

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

hey;
Megjithese, kam neje do kohe para se me ardhe jashte shtetit, qe qytet, por une jam puro Katundar, sepse n'katund kam le!

Pra, hajde ihere na delni shesh, nse ka ktu ndonje Berdicnian, ose ndokush qe ka lidhje me Berdicen, psh.: Origjine,Miqesi,Nip,Mbese,shoqeri,etj...

Margerit Abati

Primus registratum

RUSI KATOLIK LAGJE MA TE BUKUR NUK GJEN NE SHKODER. PARA RUSI. :rockband:

naqja

Primus registratum

po bahcallekun tem ku ma lat e keni harru a qe aty shkoni e laheni...

genci

Primus registratum

Po n'Dergut a ka nejt kush??? :rockband:

Fillimisht postuar nga naqja:
[qb] po bahcallekun tem ku ma lat e keni harru a qe aty shkoni e laheni... [/qb]
N'bahcallek ke nejt? Kam pase nji shok te ngusht
qe ka jetu aty, emrin e ka Gezim, tesh asht ne
ne tirane me shkolle. E ke njoft?
/pf/images/graemlins/smile.gif

naqja

Primus registratum

shoku i gzimit jam un tash asht ne tirane per mjeksi. me duket se jena taku edhe bashke kur ke ken me taku gzimin...un te mbaj mend

Margerit Abati

Primus registratum

Gzimi djal i mire fort,po lene ne pune te vet kush asht lagja ma e bukur.Rusi katolik asht lagja ma e bukur e ka me ken tan jeten.RUSI KATOLIK don't :cry: :cry:

Gjino

Primus registratum

Nadja e mire tanve une jam prej asaj lagje ** skalon linja urbane dhe asht pika ku bashkohen sarreçi me gjuadolin {Kisha e murgeshave)

dreqja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga genci:
[qb] Po n'Dergut a ka nejt kush??? :rockband:

Fillimisht postuar nga naqja:
[qb] po bahcallekun tem ku ma lat e keni harru a qe aty shkoni e laheni... [/qb]
N'bahcallek ke nejt? Kam pase nji shok te ngusht
qe ka jetu aty, emrin e ka Gezim, tesh asht ne
ne tirane me shkolle. E ke njoft?
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
po si po te len diida vetem ty mar genc:)Ku ke nejt ne dergut ti ma dardhe>?

dreqja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OP-POWER:
[qb] Une Per vete kam nejte Perballe stadumit te rruga e gjan ( te pall peballe stadiumit nqs e keni parasysh, Pall 1 ka teatri jo ka shpia e fmise )).) Tetevjeqaren e kam ba te Xhel Fishta kurse te mesmen te Oso - Kuka

Ju pershnes tanve /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kot me te pyt naqe kush te ka pase dhane letersi dhe matematike?

eduart

Primus registratum

Xhabije o vend i bekuar priti bijt se po te shkruajne /pf/images/graemlins/smile.gif
po ne xhabije ka kene kush kete ver /pf/images/graemlins/smile.gifbah sa me ka marre madhe me shkua po ca me ba dhe pak jo /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ku jeni ju te lagjes time cohuni ihere dhe banu gati , se ka ardhe sahati me luftue /pf/images/graemlins/laugh.gif
ok ika se me duket e teprova pak si shume ,ju pershendes te gjithve kudo qe jeni Pershendetje nga une /pf/images/graemlins/smile.gif

Margerit Abati

Primus registratum

A ashte kush prej Rusit Katolik,ose ndo kush si e ka ba shkollen 8-vjecare te Pashko Vasa hajde delni mos u mshehni se ka arrdh ora mi kallzu te tjrve se jana lagja ma mire ne Shkoder.Pershnes tane Shkodrant e Shkodranet si nodhen ne per bote. /pf/images/graemlins/tongue.gif

rovena

Primus registratum

Edyta po ndoshta te njof une maj ty prej Zdrales...se njaty kam ba shkollen e kam pase shpine e gjyshes..plus qe vete jam prej Parrucet
Po prej gjuheve te huaja a ka naj njeri itu..??

A

Adami

Guest

Po prej Shkodret a eshte kush, lol
Dolen shume shkodran e shkodrane ketu prej, perashit, parrucet, zdralet, rusit (rusi eshte nje dhe nuk eshte nda kurre ),xhabijet, te rruga e gjane, berdicet e bahcallekut etj etj.Eshte nje gja e mire qe te pakten japim nje mendim ketu ne forum, por ne ma shume na duhet me ndryshu mentalitetin qe kane njerezt tone ne Shkoder .Me ndryshu llapazanllekun qe kena per njeni tjetrin,me ndryshu mendimet qe rrime tane diten e marrim neper goje miletin, ca bani ky e ku shkoj ky, e qyre njate tjetrin se si ec ,etj etj.
Duhet me ndryshu smirllekun, e inatin , xhelozine.
Duhet me ndryshu mentalitetin qe kane atje qe sa shkojme ne Shkoder ma perpara te qyrin durt se ca ke ne to, se sa te thojne ca kena a je mire me shnet.ETJ ETJ ETJ.Nqs arrihet nje ndryshim i ketyne mentaliteteve,eshte nje pjese e asaj qe Shkodra ka kaq shume nevoje.
Ka met Shkodra me te marr vaji me shku qofte edhe per pushime.
Kam rreth 10-12 vjet jashte dhe mendoj qe ka ndryshu pak (ne kuptimin e mentalitetit) por prape njaty ne vend numero ka met dhe me taman qe te vjen keq kur nigjon gjithfare gjanash.
Shkodra eshte nje qytet qe ska nevoje per reklama
,eshte nje qytet qe duhet me kene krenar qe kena lind aty, eshte nje qytet qe ka kaq shume nevojen tone , edhe pse na jena jashte shtetit. Te pakten me mendime dhe me futjen e nje mentalitetit tjeter mund te japim sado pak.

Para Shkodra, qe Qeveria as qe e din a ekziston ky qytet kaq i dashtun per ne e per shume dashamires te Shkodres.

Para Shkodra pa Kanune e pa gjakmarrje qe kena kaq shume nevoje me pushu prej ketyne gjanave.

Para shkodra me Vllaznine qe ka met si e shkrete, e me lojtart qe kane met si jetima pa nje President persmarit qe i jep ranci futbollit shkodran.

..................................................
Me respekt Mir Hoxha

Garuzhda

Primus registratum

A ka ndonje problem qe une jam prej rusit musliman?

Garuzhda

Primus registratum

Por te them te drejten ma perpara kam nej ne rus katolik. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

A

Adami

Guest

Me ba me pyt te vjetrit thone qe qysh se eshte kriju lagja Rus, asnjehere nuk eshte nda, ne Rus Katolik apo Rus Mysliman.
Pra ma mire me thane rri ne Rus se sa me i vu epitete te ndryshme si psh Rus Magjarr, e Rus Katolik,e Rus Mysliman.Rusi gjithmone ka kene nje. Ah po mundesh me thane rri ne Rus te shkolla Pashko Vasa, ose rri ne Rus te shkolla e Muzikes apo 10 Korriku,ose ose si i kane thane te vjetrit rri ne Rus te Kisha e Vjeter.Per mendimin tem sdo ishte mire me ba ndamje te tilla.Shkurt ,Rusi eshte nje dhe jo 3 apo 4.

Garuzhda

Primus registratum

Drejte ke po gja nuk te takon. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif