Parole Sante

Parole Sante

Un giornalista a Totti riguardo la convocazione in Nazionale: "Totti carpe diem...". E Totti : "Lo sai che io non parlo inglese"

Re: Parole Sante

Per te fitur duhet te shenosh,dhe per te shenuar duhet te besh gol
Toto Schillaci

Une mendoj qe per te bere gol duhet te gjuash ne porte
Fabio Kapello

Curva Nord ne stadiumin san siro ne ndeshjen Milan Inter ne nje strishone ishte shkruar

Mai Stati in B.

Bad-guy

Primus registratum

o ti shoku im me sa kuptoj je tifoz i Romes!a te bej nje pyetje: A te duket Roma me termend sa cereku i Milanit??????????!!!!!!
pastaj ju mund te mos keni qene ne B po as 5 kupa kampionesh nuk i keni per te mos then qe skeni asnje /pf/images/graemlins/smile.gif
kshu qe ...........
ROSSONERI SIAMO NOI MA CHI CAZZO SIETE VOIIIIIIIII!!!!!!

Vedere Milan-Cavese 1-2 del 1983 in televisione, con i cugini in B è una cosa che fa molto bene a chi è malato
Peppino Prisco

Cosa mi piacerebbe avere di Zidane? Senz'altro il suo tocco di palla superficiale.
Totti - Oscar del calcio 2001

"...si andiamo a giocare giù in Svezia..."
Spillo Altobelli

Materazzi: "Coi soldi del premio scudetto Conte potrebbe comprarsi un nuovo parrucchino" Conte:"Il mio premio lo darei volentieri a lui per comprarsi un cervello nuovo" e Mosca:"Conte ha mancato di rispetto a coloro in attesa del trapianto di cervello!"
Maurizio Mosca

Il miglior aquisto dell'inter è l'addio al calcio di Franco Baresi!!!
Peppino Prisco

e ora si giocheranno i tempi supplementari: due quarti d'ora da quindici minuti ciascuno
Bruno Pizzul

Boll per sot, neser te tjera dhe ne ship do mudohem ti shkruaj.

Bad-guy

Primus registratum

apo mos je tifoz i Interit mo?se sikur nuk e kuptova mire!me mire me thuaj jam tifoz i Romes se eshte me mire degjo mua!
te pakten Roma kampionatin e morri para nja 2 vjetesh

Bad-guy

Primus registratum

ikni ikni fitoni ndonje kampionat ne 20 vjet pastaj hajde fol per Milanin plako!edhe Nokun e shef mire!!!
rrifeni ihere Milanin se para se te fitonit vjet 1-0 kishit nja 10 vjet pa fitu!

Bad-guy

Primus registratum

nderkohe sapo mbaroi ndeshja Milan-Roma 1-0 kshu qe shife icik klasifikimin dh flasim!me duekt se jeni nja dy pike mbrapa Milanit!

IL BILANCIO IN CAMPIONATO A GIRONE UNICO
In casa Milan
In casa Inter
Totali

Gare disputate
83
83
166

Vittorie Milan
27
24
51

Pareggi
25
31
56

Vittorie Inter
31
28
59

Reti Milan
110
108
218

Reti Inter
110
114
224

PHOTO-GALLERY
I shikon statistikat tani se cfare thone,si ta dush ti lali ne dac me fitore ne dac me gola ,jemi gjithmone para.

helibak mucogllava

Primus registratum

Un nuk i besoi ketyre statistikave qe ka dhen ky X_RAY un deri dije e dija qe ishte MILANI nja dy tre ndeshje per para ky na i ncori interin 8 ndeshje para genjen ky me duket papapaapap :smash:

Bad-guy

Primus registratum

hey X-RAY se une me ty e paskam kap edhe ngaqe je interist.ti na nxorre keto statistika.une nxjerr statistika te thjeshta.
shoku im: MIlani ne itali eshte skuadra me me shume trofe!!!!me pas vjen Juave dhe pastaj Interi.po per tu theksuar eshte qe Juvja neve na e merr vetem me kampionate ajo dihet por Juvja me ne nuk mund te krahasohet me kupa nderkombetare.
tani kur nuk krahasohet Juvja qe quhet"La vecchia signora" cmund te themi per Interin tat qe i bie te jete bishti i kavallit.une te them vetem kaq qe Milani brenda 10 vjecarit te fundit ka fituar 6 kampionate ne itali pa i llogaritur te tjerat.tani ti me thuaj mua sa ka fituar ai Interi jot i modh plako kaq me thuaj.po te them dhe nje te fundit qe Juvja ka marre a 2 a 3.ti me thuaj sa ka marre Interi???????????

Ardi

Primus registratum

O ti shoku shko e azhornohu se eshte Juvja qe ka me shume trofe ne itali

Alidemsi

Primus registratum

Ca thu ti me, qe Milani kameshume trofe se juvja ne Itali? Po eshte i vetmi ekipne Itali dhe 3 jane ne te gjithe Europen qe i kane te gjitha kupat nderkombetare. Dhe si paska Milani jot me shume trofe sesa Juventusi, ku vetem kampionate Juvja ka 10 me shume sesa Milani. Ben mire te shikosh njehere statistikat shoku.

Bad-guy

Primus registratum

hej hej!thjesht keni me shume kampionate se ne te tjera sbehet llaf e thashe dhe me siper!

Cuna tema eshte parole sante,dhe kush nga ju,di le te na thoje ndonje,ndersa per te bere debat,dhe per te dhene statistika tek Bar anti -juve.Kjo duke filluare nga une i pari qe gabova dhe futa statistika ketu ok.

Ne te kundert do detyrohem te editoj.