HELENA shum Faleminderit!! po ashtu dhe une te uroj shm fat... /pf/images/graemlins/smile.gif
Arjela S'ka gja moj naqe per vonesen se ka lezet dhe te te urojne mrapa /pf/images/graemlins/smile.gif me mjaftojne urimet :kiss: Te uroj dhe ty shum shum fate ne jet!! /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss: Parajsa edhe 100 honey
kemi ndare shume birra bashke (tek klubi xhonit) /pf/images/graemlins/laugh.gif , por sot do t'a derdhim nje shampanje me gezim, dhe pse vone :kiss:
Parajsa po te uroj dhe une, megjithese s'te njoh por meqe pashe qe dikush kishte ditelindjen thashe ta shkruaj dhe une ndonje gje. /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe 100 vite te tjera te lumtura & tu realizofshin e plotesofshin te gjitha deshirat. :thumbsup: :wave:
Naqe po ti fol maj dreq, ku e dija une qe ishe ti, tani po qe te njoh, a mbaroi greva aa? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Dhe njehere o shpirt u befsh 100, nje urim i vogel ky nga ana ime per nje dite te madhe si kjo e sotmja. Qofsh gjithmone e lumtur! Gjithe te mirat ne jete naqe! :thumbsup:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.