PaRajSa^ u befsh 100 yllo

ARJELA

Primus registratum
Re: PaRajSa^ u befsh 100 yllo

PaRajSa edhe 100 zemra i cik me vones po kam qen shum e zon ket kohen e fundit
po nejse tu plotesofshin deshirat :kiss: :kiss:

leonora

Primus registratum

HELENA shum Faleminderit!! po ashtu dhe une te uroj shm fat... /pf/images/graemlins/smile.gif

Arjela S'ka gja moj naqe per vonesen se ka lezet dhe te te urojne mrapa /pf/images/graemlins/smile.gif me mjaftojne urimet :kiss: Te uroj dhe ty shum shum fate ne jet!! /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

:kiss: Parajsa edhe 100 honey
kemi ndare shume birra bashke (tek klubi xhonit) /pf/images/graemlins/laugh.gif , por sot do t'a derdhim nje shampanje me gezim, dhe pse vone :kiss:

La Douce :wave:

leonora

Primus registratum

Faleminderit naqe :kiss:

Kemi ndare e do ndajme perseri.... /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe pse xhoni na ka harro kohet e funit... :smash:

Te uroj gjith te mire :kiss: :kiss:

S

Scorpion

Guest

Parajsa po te uroj dhe une, megjithese s'te njoh por meqe pashe qe dikush kishte ditelindjen thashe ta shkruaj dhe une ndonje gje. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe 100 vite te tjera te lumtura & tu realizofshin e plotesofshin te gjitha deshirat. :thumbsup: :wave:

comp04.jpg

leonora

Primus registratum

hahhahaahha The-Kinge po te jem ne ven tan nuk do jem dhe aq i sigurte qe sme njef /pf/images/graemlins/tongue.gif

Gjithsesi Falemnes shum per URIMET naqe :kiss: se ka maru GREVA /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me rrespekt Leo!!

S

Scorpion

Guest

Naqe po ti fol maj dreq, ku e dija une qe ishe ti, tani po qe te njoh, a mbaroi greva aa? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dhe njehere o shpirt u befsh 100, nje urim i vogel ky nga ana ime per nje dite te madhe si kjo e sotmja. Qofsh gjithmone e lumtur! Gjithe te mirat ne jete naqe! :thumbsup:

Je si shpirt dhe je nje :angel:

leonora

Primus registratum

OOO flm shum naqe per urimet /pf/images/graemlins/smile.gif

Dhe une te uroj gjith te mirat :kiss: