Parajsa e humbur!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Parajsa e humbur!

Tek lexoja gazetat sot dhe ishin gazeta italiane!
Lexova qe 75% e njerezve pas kryerjes se mardhenjeve seksuale ndryshojne ne karakter.

Tregohem ne te ftohte me parteren/rin dhe justifikohen duke then " Il paradiso perduto"

Nga se vjen kjo? Dhe sa ndyshoni pas?

pS: Sa e rendesishme eshte sexi ne jete?

Mendimi im eshte se te ndryshon humorin dhe te sjell ciletersi.

Cdo kush mendon sic din vete.

Guest
Re: Parajsa e humbur!

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]

[/qb]
Kjo eshte mese e vertete :thumbsup:

truri punon me shpejt se trupi prandaj /pf/images/graemlins/wink.gif

aq i rendesishem sa instiktet e tjera si te ngrenit te pirit etj etj ...

Seriozi

Primus registratum

[qb]

Tregohen me te ftohte me parteren/rin dhe justifikohen duke then " Il paradiso perduto"

[/qb]
Jo se ftohen por eshte momenti i ardhjes ne vete.Mbas aktit mashkulli ka pamjen e nji budallai te pafajshem sepse akoma nuk e ka kuptuar se ç'ndodhi,ndersa femra me sy gjysem te perenduara dhe me nji buzeqeshje prej djallushe(se do prape mo) eshte e zhytyr komplet ne parajsen qe i kemi dhuruar ne.

Nji Red Bull shume i ftohte ne ato momente s'ka te pagume.

Juir

Forumium maestatis

Sepse italianet kete mentalitet kane ne pergjithesi per te gjitha gjerat kur e arrijne ate qe kerkojne me shume deshire e pasion me vone duan te provojne tjeter e keshtu me radhe.

Italiani di merda.

Juir

Forumium maestatis

Per lajka e per fjale italianet i kini te paret e Botes ,po kur vjen puna per te bere dicka zhduken zagaret.....ndoshta nuk do jeni dakort po kush i njef mire do me jape te drejte.

JoNiDa1

Primus registratum

[qb] Tek lexoja gazetat sot dhe ishin gazeta italiane!
Lexova qe 75% e njerezve pas kryerjes se mardhenjeve seksuale ndryshojne ne karakter.

Tregohem ne te ftohte me parteren/rin dhe justifikohen duke then " Il paradiso perduto"

Cdo kush mendon sic din vete. [/qb]
Il paradiso perduto zakonisht vjen nga fakti kur nje cift kane superuar nje periudhe te mire kohe qe rrine bashke dhe normalisht ju ka rene pasioni,ju ka humb fantazia dhe arrijne ne shprehjet e medhaja sic eshte kjo me siper.Dhe faktikisht prej ketiji fakti vine nga pas edhe tradimentit.Une flas nga ato qe kam degjuar dhe lexuar,pasi vete nuk kam pas akoma rastion te arrije deri ne fazen e merzise /pf/images/graemlins/wink.gif (mbaaron shume me shpejt lidhja,sa e ndjen qe fillon merzia).
Pasi ke bere seks me nje person ndryshon shume..mendoj se kjo pyetje eshte per faktin sa ndryshon ne lidhje me partnerin??ndryshon cdo gje,qe nga fakti si i thua buongiorno...e deri te serata tjeter qe je prape me ate.

Dhe se fundi seksi eshte shume shume i rendesishem ne jete.Te pakten kur une jam ne periudhe qe nuk kam bere seks,ndjehem ndryshe,dhe natyrisht anon ne anen negative /pf/images/graemlins/smile.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Juir:
[qb] Per lajka e per fjale italianet i kini te paret e Botes ,po kur vjen puna per te bere dicka zhduken zagaret.....ndoshta nuk do jeni dakort po kush i njef mire do me jape te drejte. [/qb]
Pse me kaq inat ti djali?ke dhe kaq vite qe jeton ne Itali..sdo ishte me mire te ndryshoje vend se sa te provoje gjithe kete urrejtje??!!
Une se kuptoj..sikur ju mban njeri me zorr /pf/images/graemlins/smile.gif
Italianet jane si shqiptaret,si kinezet,si afriknate,si gjitheandej ka sdo tip njeriu,kshu qe mos fol me kaq urrjetje.
Nje gje eshte e vertete qe cunat shqiptare ndryshojne shume me ata italjane,quasi ne cdo sens.
P.S une do thoja qe i preferoj te dyja palet /pf/images/graemlins/wink.gif

Juir

Forumium maestatis

Po ke te drejte.Ne italianet nuk na duan,po me ka zene rrota bishtin,ca te bej.

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Juir:
[qb] Po ke te drejte.Ne italianet nuk na duan,po me ka zene rrota bishtin,ca te bej. [/qb]
Nje jete ka robi..mos e lere te ta zere rrota bishtin,jepi drejtim /pf/images/graemlins/wink.gif