Paqe shpirterore

Sweety el

Locus omnem
Pasi kemi kaluar 1 dite te lodhshme, te merzitshme, stresuese ne pune ose shkolle, ose na kane munduar hallet e perditshme..duam te largohemi nga t`gjitha kto, te gjejme/krijojme pak paqe shpirterore, t`jemi me 1 person te dashur, t`jemi ne 1 vend qe na ben te ndihemi mire, ose te merremi me 1 aktivitet te preferuar..etj
Cili esht ky person,ose ky vend,ose ky aktivitet..me pak fjale ne cfare menyre i krijoni vetes paqe shpirterore?

Sweety el

Locus omnem
Njeriu eshte krijese e dobet dhe ka nevoje per pushim trupor dhe shpirteror.
Per mua, nuk ekziston asgje me e vlefshme, me e kendshme, si dhe me e bukur se sa gjendja e te qendruarit para Krijuesit, dmth lidhja ne namaz.
Perkulja ndaj Tij, lidhja e zemres dhe e shpirtit me pranine dhe afersine e Zotit ka ndikim mahnites tek une. Perqendrimin e zemres dhe te mendjes, nderimin dhe respektin e drejtoj vetem ndaj Krijuesit. Ne namaz e thyej rutinen e perditshme te kesaj bote, mbi punet, shqetesimet, kontaktet e ndryshme dhe telashet e shumta e keshtu me rradhe...! Me fjale tjera, eshte ushqim i trupit dhe i shpirtit tim

gangsterja

Primus registratum
Mbas nje dite stresuese une per vete ulem ne nje stol ne nje lulishte,marr nja tri-kater cigare,marr nje tefon me muzike dhe qetesohem.Me pelqen ai vend pasi per here te pare kam pa syte e cunit qe dua.Qetesohem ne vend,pasi me kujtohet ai.............

Sweety el

Locus omnem
Mbas nje dite stresuese une per vete ulem ne nje stol ne nje lulishte,marr nja tri-kater cigare,marr nje tefon me muzike dhe qetesohem.Me pelqen ai vend pasi per here te pare kam pa syte e cunit qe dua.Qetesohem ne vend,pasi me kujtohet ai.............
me cigare nuk gjen qetesi perkundrazi po i ben dem vetes tende dhe shendetit tend...

hareid

Papirus rex
Gjate pushimeve ne Norvegji paqen shpirterore e gjeja ne natyren fantastike te keti vendi. Zakonisht paqen e gjej ne besimin tim, te bashkeshortja ime....