Panair !

olololol

Primus registratum
Panair !

Nga vjen Fjala <font color="red">Panair! </font>
C'do te thote.

Me aq sa e di une ne Shqiperi Do Te thote " Futja Popullit se e mban"
E bera si batute, por nje panair eshte me qene gjerat me lire, jo me i shit me shtrenjte se ne dyqan ca o kjo pune ??
Kam 2-3 Dite qe jemi ne panair tek Ish-Ekspozita e cila eshte ne nje gjendje <font color="blue">Zoti T'rujt </font>, pa pike investimi, te ndrohet ngjyra e kepuceve per cerek ore, dhe ne kete ambjent kaq "te paster" shitet djath,ulli,gjize, pasta,bakllava etc etc .
Nje Meter Katror ne kete panair kushton 72 mije lek te vjetra do sdo dhe gjene me te vogel te kesh me shit te duhen 5 M , Leket i duan drejtuesit Shteterore te panairit por kushte ska nuk bohet fjale , te vetmit qe mundohen jane pastruesit te cilet heqin kartonat e ca del teper .
Qeraja e larte = Cmime te larta = I ha populli se ka feste.

Diskutoni rreth ketij problemi.

dimir

Forumium praecox
Re: Panair !

Panairi qe thu ti rob zoti eshte mix pazaresh, pazari i madh, pazari i fruta perimeve, merkata e bylmetit.
Qeraja e larte + Popull injorant = Tregtare me xhepa plot.
Qeraja e larte nuk eshte sikur te kishte tamam funksionin e panairit per te reklamuar mallra dhe per te prezantuar bizneset, por mesa duket disa ja kane gjete fijet popullit dhe se vrasin mendjen per qerane e tokes qe kane zene se bejne xhire 10 here me shume se ne pazar!

olololol

Primus registratum
Re: Panair !

Per te pare gjendjen e panairit dhe ca shitet e ca behet shiko lajmet tek NEWS 24 se na moren ne interviste SOT
ke hallvasia jam une.