Pak Humor

peson

Primus registratum
Re: Pak Humor

Po gjykohej një prostitutë e bukur ,sepse e ushtronte zanatin e saj në një lagje , duke prishur qetësinë e banorëve .Gjykatësi e vështronte tërë epsh dhe bëri çështë e mundur gjersa e nxori të pafajëshmë . Por merita i takonte edhe avokatit të saj mbrojtës , i cili pas dy ditësh , vendosi ti bëntë një vizitë klientes së tij . Bleu një buqetë me lule dhe , drejt e tek ajo .- Ndoshta ju habit ardhia ime ...? Jo çështe ajo fjalë ! e ndërpreu prostituta ,- Jeni vonuar shumë : Gjykatësi , sekretari dhe dy dëshmitarët , erdhën që atë mbrëmje ...!?

Nuk menduat ndopak për babain tuaj , ndërsa po vidhnit ? Natyrisht , veçse nuk arrita të gjej ndonjë gjë , që ti pëlqente atij ...!

Një person kapi një fëmijë duke i marë mollët që kishin rënë në tokë .E kap për veshi dhe i thotë : Ta tregoj me tëtatë , ku e ke Babanë ? Djali thërret Babi zbrit poshtë se të kërkon ky zotëria !

Një fshatar shikon se një shofer I kish prishur gardhin e arës me makinën e tij . E takon shoferin dhe i thotë : Do ti thyej xhamat e makinës , më ke prishur gardhin - O xhaxha , kij mëndjen ore se e kam blerë 8 milion ! Nuk du të dij fare , nuk e ke blerë 500 mijë lekë ...!?

Një shofer shtyp një gomar , rrotull vëndit të ngjarjes erdhën shumë njerëz , ndërkohë duken edhe Policët duke ardhur ...- Obobo tha shoferi , erdhën të afërmit e viktimës ...!?

Disa baballarë të ardhëshëm , në mes tyre edhe një avokat , po prisnin gjithë ankth në koridorin e maternitetit . Një infermiere i bën me shenjë njërit : Urime , djalë ...! Avokati që po lexonte , hedh gazetën përtokkë dhe i indinjuae thërret : Po çbëhet këtu more , kam ardhur dy orë para këtij e Ju ...!Na falni more zotëri por jo gjithçka nuk mund të programohet .-ia kthen infermierja

Një plak koprac po i lutej Perëndisë : O Zot nëse do të më japësh 100 000 $ 10 000 prej tyre do ti shpërndaj lëmoshë ! E nëse nuk beson mbajeni 10 000 mijëshen dhe më jipni pjesën tjjetër ...!?

Pyet një plak një të ri : A po e agjëron Ramazanin ? Po i përgjijget ky .- Ta bëftë Zoti kabul ! – Edhe Ty ta bëftë Avganistan!-ia pret ai.

Kthehet e ëma nga tregu , dhe e pyet djali : Hë nënë ç'kishim në treg? Ç'do gjë , vetëm nënë e babë nuk gjeje .- Eh, po kush e sjell në treg mallin që s'ecën , ia kthen djali.

Një person po shëtiste me të dashurën e tij ,kur papritur shikon një person të njohur për të .Atëherë i thotë të dashurës : E shikon atë atje , ka dy muaj që më ka marë 10 000 lekë dhe akoma nuk mi ka kthyer . – As mos prit që ti kthejë më ,mua ka një vit që më ka marë virgjërinë dhe nuk ma ka kthyer më.

peson

Primus registratum

BREKËT

Pacientja i telefonon mjekut, tek i cili, para disa orësh, ishte në vizitë:
- Doktor i dashur, shikoni ju lutem mos i kam harruar brekët aty pari?!
- Të shoh njëherë - i tha mjeku dhe pas një minuti iu përgjigj - më vjen
keq, por në ordinancën time nuk ka brekë.
- Më fal për shqetësimin - ia ktheu pacientja - sigurisht i paskam harruar
te dentisti.

PAPAGALLI

Burri kthehet, befasisht, në orët e vona në shtëpi. Papagalli i trazuar bën
zhurmë. E hap burrëziu ormanin, për t'u ndërruar që të flejë dhe ç'të shohë:
brënda dashnori i gruas së tij. Ja si reagon i shkreti:
- Ahh more papagall i poshtër, po si s'i len të flejnë të qetë - këtë
zotëriun dhe gruan time !?!

PARATË
-I thotë miku-mikut.

- Ah, sikur t'i kisha të gjitha ato para, që i kam harxhuar me gra të huaja
- Po ç'do të bëje tash, po t'i kishe ato para?
- Do t'i harxhoja pas grave të tjera, që tani më duken edhe më të bukura.

peson

Primus registratum

Ishin dy shoqe ne nje lokal.Njera i tha:
-Gjeta burrin me sherbetoren ne dhome.
Pastaj ai me bleu nje pelice.
-E pushove sherbetoren?
-jo do ta pushj mbrapa se te marr diamantin.

-----------------

Pasi vjen Goni nga dita e pare ne shkolla, e ema e pyet:

-Si t'u duk dita e pare e shkolles?
-"Dita e pare"? Mendon.. duhet te shkoj prape neser?"

--------------------------

Nje adoleshente mbyll telelfonin pas gjysem ore ne linje..
-"Woow.. sa shpejt.. c'ndodhi sot qe e mbylle kaq shpejt"-- e pyet i ati
-" Numer i gabuar"- ia kthen ajo

Coeur_Sauvage

Primus registratum

e çon vjerri nusen me ble nje radio iken ajo dhe shitesi i thot po deshe ma ler i here qe te jap radion.epo mir nusja ja le shitesit dhe shitesi ne vend qe ti jipte radion i jep nje cope tull dhe e meshtjell me gazete.iken nusja ne shpi edhe ja jep vjerrit iken vjerri me e vene ne pune e hap shef tull therret nusen dhe i thot-ta paska fut shitesi.nusja thote: pse kaq shpejt e dha radioja.

pipiricka

Primus registratum

Kjo eshte me pulle te kuqe,po hajt mo se vdesim nje cik per keto ne. :devil:
Ne nje familje,babai po shihte TV,mamaja lante rrobat ne banje,dhe djali i tyre po luante.Ithte babai djalit:
-Miri,shko thuaj mamit,do babi makinen e shkrimit,
dhe djali shkon e i thote:-O ma do babi makinen e shkrimit.
-Thuaj babit per gjysem ore do ia sjell se kam pune,-thote ajo.
psa gjysem ore i thote djalit prape babai:
-Miri,shko thuaj mamit do babi makinen e shkrimit.
dhe djali i thote prape,po ajo ia kthen prape qe ka pune......
pas nje cerek ore,mamaja therret djalin:
-Shko thuaj babit,tani do t'ia sjell makinen.
Dhe djali i thote te atit:
-O ba tani do ta sjelli mami.dhe babai ia kthen:
-Thuaj mamit,e shkruajta me dore......... :lol:

SaBoTaGe

Primus registratum

Pse Jan Shqiptaret Njerzit me te mir Ne Bot...!??

Sepse Vijn Te Vizitojn Edhe Kur Nuk Je Ne Shtepi /pf/images/graemlins/tongue.gif